LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 14:05

To w takim razie po co ktoś pisze o wieku danych piłkarzy skoro nie ma pojęcia ile mają lat. :|
Ostatnio zmieniony 21 września 2004, 14:08 przez Manitou, łącznie zmieniany 2 razy.

Od początku do końca...
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 14:08

O to musisz sie zapytac osoby ktora to pisala.
Ja tylko dodalem moje zdanie :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 14:11

DjJuve pisze:
Bielik pisze:btw. alez wy sie przejmujecie...

Kto by sie przejmowal Realem??
To juz chyba 10 temat o Realu na tym forum. Moze wy im kibicujecie tylko boicie sie przyznac. :wink: :lol:
Ostatnio zmieniony 21 września 2004, 21:44 przez Manitou, łącznie zmieniany 3 razy.

Od początku do końca...
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 14:38

Zidane "polozyl kres swojej karierze"? Gral jeszcze genialniej. Wystarczy wspomniec jego bramke z finalu z Leverkusen
strzelil gola z bayerem ale co potem ?
do poziomu prezentowanego we wloszech nie powrocil.
Figo-Pilkarz swego czasu ganialny na skrzydle Z pilka potrafil zrobic wszystko-nie bylo na niego mocnych Jak dla mnie to brak motywacji jest przyczyna takiej kiepskiej formy oraz zmeczenie ciaglym graniem, bo jak by to wygladalo jakby siedzial.
tylko ze figo jest jednym z nielicznych w realu ktorzy prezentuje dzis jakis poziom.
Ferrara, Montero kazaliscie im jednym slowem mowiac wypie****
:shock:
razem z Montero podniesli PUCHAR MISTRZOW w 1996,
montero nie podniosl.
Nie mozna ich spisywac na strate i kazac sie wynosic z klubu tylko dlatego ze sa starzy, nie biorac pod uwage zaslug dla klubu
jakby grali przynajmniej z sercem to nie sadze zeby taka sytuacja miala miejsce.
zreszta nie gra sie tylko za zaslugi.
To juz chyba 6-7 temat o Realu na tym forum. Moze wy im kibicujecie tylko boicie sie przyznac
galaktycznosc do czegos zobowiazuje :P

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 15:22

Bielik pisze:To w takim razie po co ktoś pisze o wieku danych piłkarzy skoro nie ma pojęcia ile mają lat. :|
a skąd wiesz, że user, który o tym pisał, że nie wie ile ma Salgado lat :?: a może Maggie ma 6 latek i dla niej 27 letni facet jest już starym dziadkiem :wink: :lol:
Bielik pisze:To juz chyba 6-7 temat o Realu na tym forum. Moze wy im kibicujecie tylko boicie sie przyznac.
nie, że się boimy... wstydzimy się :lol:

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 22:02

Rybeq pisze:
Figo-Pilkarz swego czasu ganialny na skrzydle Z pilka potrafil zrobic wszystko-nie bylo na niego mocnych Jak dla mnie to brak motywacji jest przyczyna takiej kiepskiej formy oraz zmeczenie ciaglym graniem, bo jak by to wygladalo jakby siedzial.
tylko ze figo jest jednym z nielicznych w realu ktorzy prezentuje dzis jakis poziom.

Jezeli to co prezentuje Figo nazywasz jakims poziomem to ja dziekuje. Popatrz sobie co on gral wczesniej :!: Teraz tylko chodzi po boisku a nie biega-czemu bo nie ma motywacji :!:
Rybeq pisze:
Ferrara, Montero kazaliscie im jednym slowem mowiac wypie****
:shock:
Przeczytaj sobie kilka postow(nie mowie ze Twoich) na temat transferow w tym sezonie a zobaczysz co pisali ludzie na forum texty w stylu"panu juz podziekujemy" "Co o n robi w Juve" itp byly na porzadku dziennym.
Rybeq pisze:
razem z Montero podniesli PUCHAR MISTRZOW w 1996,
montero nie podniosl.
Pomylka przepraszam ale bardziej chodzilo mi Farrare w tej mojej calej wypowiedzi niz o Montero-sorka za blad :oops:
Rybeq pisze:
Nie mozna ich spisywac na strate i kazac sie wynosic z klubu tylko dlatego ze sa starzy, nie biorac pod uwage zaslug dla klubu
jakby grali przynajmniej z sercem to nie sadze zeby taka sytuacja miala miejsce.
zreszta nie gra sie tylko za zaslugi.
Nie mowie ze chodzi mi o gre za zaslugi chodzi mi o pozostanie w klubie-Ferrara lada dzien zakonczy kariere wiec czemu po tym co zrobil dla Juve go wyrzucac na zbity pysk? Zreszta nie powinno si ewyrazac w taki sposob o ludziach takich ja Ciro :!:

Obrazek
Kikat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2004, 22:51

Philby pisze:
Carlos? To nie ten Carlos co kiedys... zupelnie nie ten...
Według mnie, w Realu jeszcze Carlos gra przyzwoicie, gorzej z resztą...

Atmosfera Realu jest pompowana przez kaprysy gwiazd. Dziwią mnie wypowiedzi Królewskich, że nie chcą Owena w drużynie. Trochę tego nie pojmuję gdyż jak można grać przez minimum 12 miesięcy z zawodnikami którzy bezpardonowo twierdzą że nie jesteś im potrzebny ?

Powoli czas Zidana, Figo, Raula i spółki wygasa. Perez będzie musiał ściągać nowych "galacticos" do Madrytu i znów się zacznie "zabawa". Podobno w kolejce stoją już Gerard, Tevez, Totti, Aimar i Van Nisterlooy.

A na marginesie: Owen kosztował Real 12 milionów euro, a do Liverpoolu Cisse trafił za 20 mln. :D

Duma US Lecce Walerij Bożinov
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 09:45

Bielik pisze:
Maggie Del Piero pisze:Salgado- wiek, wiek, wiek...
Hmmm... no rzeczywiście stary ma za sobą całeee 27 lat. Ale dziad...

Po części się z tobą zgodze, ale tylko po częsci. Widac, że mało wiesz o tym klubie, skoro piszesz, że z Realem, jako klubem nie wiąze się żadna historia...
Przepraszam tak stery nie jest zasugerowałam się wiadomościami wyczytanymi z Gazety Wyborczej. Może faktycznie mogłam dociekać dokładniejszych wieści. Aczkolwiek jak też ktoś tu wspomniał gra nie zachwyca. Więc nie zwalając na wiek jest słaby. A historia tego klubu wiąże mi się tylko z zakupami wielkich egoistycznych gwiazd, które w większości zrobią dla kasy baaaaardzo dużo.
A przeżywamy to tak dlatego, że wreszcie Świat widzi co się dzieje z klubami budującymi swoją potęgę na kasie i zakupach wielkich gwiazd !!!!

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 10:27

Maggie Del Piero pisze:A historia tego klubu wiąże mi się tylko z zakupami wielkich egoistycznych gwiazd, które w większości zrobią dla kasy baaaaardzo dużo.
Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że mało wiesz o Realu skoro dla ciebie ten klub zaczął istnieć w 2000 roku.

Od początku do końca...
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 12:05

Bielik pisze:
Maggie Del Piero pisze:A historia tego klubu wiąże mi się tylko z zakupami wielkich egoistycznych gwiazd, które w większości zrobią dla kasy baaaaardzo dużo.
Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że mało wiesz o Realu skoro dla ciebie ten klub zaczął istnieć w 2000 roku.

Lepiej jak dla kogoś klub Realu istnieje od 2000 roku-bo jeżeli wgłębić się bliżej w historie Realu to możan sie dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o których pisałem :wink: Zastraszanie zawodników drużyny przeciwnej...pięciomecz z Barceloną 8) zresztą już o tym pisałem...
A jakoś bardzo dziwnie wiadomo tylko o chlubnej histori Realu natomiast te fakty są bardzo...zatajne :?: :!: :shock:

Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 17:30

Jaro pisze:A jakoś bardzo dziwnie wiadomo tylko o chlubnej histori Realu natomiast te fakty są bardzo...zatajne :?: :!: :shock:
zatajane?... :| niby przez kogo...?

Od początku do końca...
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2004, 18:13

Bielik pisze:
Jaro pisze:A jakoś bardzo dziwnie wiadomo tylko o chlubnej histori Realu natomiast te fakty są bardzo...zatajne :?: :!: :shock:
zatajane?... :| niby przez kogo...?
Hym dobre pytanie...ale wiesz nie spotkałem sie z dokładnym opisem zdobycia Pucharu Króla w 1943 roku w żadnym felietonie prezentującym historię Realu Madryt...widzisz tak działa wielka propaganda Realu-wielkie sukcesy "Królewskich" w XX wieku,najlepszy klub XX wieku,najwięksi piłkarze...i tak dalej.Jednak w tej propagandzie jakoś przemilczane są pewne fakty...wręcz omijane...przez kogo?? Na pewno nie przezemnie :wink: Trzeba jednak się trochę namęczyć aby pewne fakty z historii Realu ustalić(Pawlak dzięki za pomoc :wink: ).Czyżby te fakty były dziwnie pomijane przez...samych kibiców Realu??

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 12:18

Mam male pytanko. Za kim jesteście i jaki obstawiacie wynik w meczu ligi mistrzów Real Madryt vs AS Roma. Choć nie lubie obu drużyn, całym sercem jestem za realem. Obstawiam 2-0 :D dla realu oczywiście !!

#FinoAllaFine
#WeAreOne
CalciO 666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 12:28

A ja jestem za wloska druzyna choc cos nie wierze zeby wyrgali a wynik bedzie 0-0.
Widzieliscie w TV co pokaza oczywiscie mecz Cenzura z Roma I to na TVP 1 i na polsacie sport i oczywiscie w srode Chelsea Fc Porto i tak samo na dwoch kanalch paranoja

"II" ([]) ([]) II_
eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2004, 12:30

Ja Romy nie cierpie ale nienawiść moja do realu jest wręcz nie do opisania najlepiej żeby był remis 0:0 i obie drużyny kończyły mecz w 8 zawodników oraz mnóstwo długotrwałych kontuzji :twisted: naprawdę nie wiem za kim być w tym meczu. Po prostu go zleje :D

Obrazek
ODPOWIEDZ