LaLiga
- Manitou
- Juventino
To juz chyba 10 temat o Realu na tym forum. Moze wy im kibicujecie tylko boicie sie przyznac.DjJuve pisze:Bielik pisze:btw. alez wy sie przejmujecie...
Kto by sie przejmowal Realem??
Ostatnio zmieniony 21 września 2004, 21:44 przez Manitou, łącznie zmieniany 3 razy.
Od początku do końca...
- Rybeq
- Juventino
strzelil gola z bayerem ale co potem ?Zidane "polozyl kres swojej karierze"? Gral jeszcze genialniej. Wystarczy wspomniec jego bramke z finalu z Leverkusen
do poziomu prezentowanego we wloszech nie powrocil.
tylko ze figo jest jednym z nielicznych w realu ktorzy prezentuje dzis jakis poziom.Figo-Pilkarz swego czasu ganialny na skrzydle Z pilka potrafil zrobic wszystko-nie bylo na niego mocnych Jak dla mnie to brak motywacji jest przyczyna takiej kiepskiej formy oraz zmeczenie ciaglym graniem, bo jak by to wygladalo jakby siedzial.
:shock:Ferrara, Montero kazaliscie im jednym slowem mowiac wypie****
montero nie podniosl.razem z Montero podniesli PUCHAR MISTRZOW w 1996,
jakby grali przynajmniej z sercem to nie sadze zeby taka sytuacja miala miejsce.Nie mozna ich spisywac na strate i kazac sie wynosic z klubu tylko dlatego ze sa starzy, nie biorac pod uwage zaslug dla klubu
zreszta nie gra sie tylko za zaslugi.
galaktycznosc do czegos zobowiazujeTo juz chyba 6-7 temat o Realu na tym forum. Moze wy im kibicujecie tylko boicie sie przyznac

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
a skąd wiesz, że user, który o tym pisał, że nie wie ile ma Salgado latBielik pisze:To w takim razie po co ktoś pisze o wieku danych piłkarzy skoro nie ma pojęcia ile mają lat.

nie, że się boimy... wstydzimy się :lol:Bielik pisze:To juz chyba 6-7 temat o Realu na tym forum. Moze wy im kibicujecie tylko boicie sie przyznac.
- Iver.pk
- Juventino
Rybeq pisze:tylko ze figo jest jednym z nielicznych w realu ktorzy prezentuje dzis jakis poziom.Figo-Pilkarz swego czasu ganialny na skrzydle Z pilka potrafil zrobic wszystko-nie bylo na niego mocnych Jak dla mnie to brak motywacji jest przyczyna takiej kiepskiej formy oraz zmeczenie ciaglym graniem, bo jak by to wygladalo jakby siedzial.
Jezeli to co prezentuje Figo nazywasz jakims poziomem to ja dziekuje. Popatrz sobie co on gral wczesniej :!: Teraz tylko chodzi po boisku a nie biega-czemu bo nie ma motywacji :!:
Przeczytaj sobie kilka postow(nie mowie ze Twoich) na temat transferow w tym sezonie a zobaczysz co pisali ludzie na forum texty w stylu"panu juz podziekujemy" "Co o n robi w Juve" itp byly na porzadku dziennym.Rybeq pisze::shock:Ferrara, Montero kazaliscie im jednym slowem mowiac wypie****
Pomylka przepraszam ale bardziej chodzilo mi Farrare w tej mojej calej wypowiedzi niz o Montero-sorka za blad :oops:Rybeq pisze:montero nie podniosl.razem z Montero podniesli PUCHAR MISTRZOW w 1996,
Nie mowie ze chodzi mi o gre za zaslugi chodzi mi o pozostanie w klubie-Ferrara lada dzien zakonczy kariere wiec czemu po tym co zrobil dla Juve go wyrzucac na zbity pysk? Zreszta nie powinno si ewyrazac w taki sposob o ludziach takich ja Ciro :!:Rybeq pisze:jakby grali przynajmniej z sercem to nie sadze zeby taka sytuacja miala miejsce.Nie mozna ich spisywac na strate i kazac sie wynosic z klubu tylko dlatego ze sa starzy, nie biorac pod uwage zaslug dla klubu
zreszta nie gra sie tylko za zaslugi.

- Kikat
- Juventino
Według mnie, w Realu jeszcze Carlos gra przyzwoicie, gorzej z resztą...Philby pisze:
Carlos? To nie ten Carlos co kiedys... zupelnie nie ten...
Atmosfera Realu jest pompowana przez kaprysy gwiazd. Dziwią mnie wypowiedzi Królewskich, że nie chcą Owena w drużynie. Trochę tego nie pojmuję gdyż jak można grać przez minimum 12 miesięcy z zawodnikami którzy bezpardonowo twierdzą że nie jesteś im potrzebny ?
Powoli czas Zidana, Figo, Raula i spółki wygasa. Perez będzie musiał ściągać nowych "galacticos" do Madrytu i znów się zacznie "zabawa". Podobno w kolejce stoją już Gerard, Tevez, Totti, Aimar i Van Nisterlooy.
A na marginesie: Owen kosztował Real 12 milionów euro, a do Liverpoolu Cisse trafił za 20 mln.

Duma US Lecce Walerij Bożinov
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Przepraszam tak stery nie jest zasugerowałam się wiadomościami wyczytanymi z Gazety Wyborczej. Może faktycznie mogłam dociekać dokładniejszych wieści. Aczkolwiek jak też ktoś tu wspomniał gra nie zachwyca. Więc nie zwalając na wiek jest słaby. A historia tego klubu wiąże mi się tylko z zakupami wielkich egoistycznych gwiazd, które w większości zrobią dla kasy baaaaardzo dużo.Bielik pisze:Hmmm... no rzeczywiście stary ma za sobą całeee 27 lat. Ale dziad...Maggie Del Piero pisze:Salgado- wiek, wiek, wiek...
Po części się z tobą zgodze, ale tylko po częsci. Widac, że mało wiesz o tym klubie, skoro piszesz, że z Realem, jako klubem nie wiąze się żadna historia...
A przeżywamy to tak dlatego, że wreszcie Świat widzi co się dzieje z klubami budującymi swoją potęgę na kasie i zakupach wielkich gwiazd !!!!
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Manitou
- Juventino
Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że mało wiesz o Realu skoro dla ciebie ten klub zaczął istnieć w 2000 roku.Maggie Del Piero pisze:A historia tego klubu wiąże mi się tylko z zakupami wielkich egoistycznych gwiazd, które w większości zrobią dla kasy baaaaardzo dużo.
Od początku do końca...
- Jaro
- Juventino
Bielik pisze:Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, że mało wiesz o Realu skoro dla ciebie ten klub zaczął istnieć w 2000 roku.Maggie Del Piero pisze:A historia tego klubu wiąże mi się tylko z zakupami wielkich egoistycznych gwiazd, które w większości zrobią dla kasy baaaaardzo dużo.
Lepiej jak dla kogoś klub Realu istnieje od 2000 roku-bo jeżeli wgłębić się bliżej w historie Realu to możan sie dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy o których pisałem
A jakoś bardzo dziwnie wiadomo tylko o chlubnej histori Realu natomiast te fakty są bardzo...zatajne

- Jaro
- Juventino
Hym dobre pytanie...ale wiesz nie spotkałem sie z dokładnym opisem zdobycia Pucharu Króla w 1943 roku w żadnym felietonie prezentującym historię Realu Madryt...widzisz tak działa wielka propaganda Realu-wielkie sukcesy "Królewskich" w XX wieku,najlepszy klub XX wieku,najwięksi piłkarze...i tak dalej.Jednak w tej propagandzie jakoś przemilczane są pewne fakty...wręcz omijane...przez kogo?? Na pewno nie przezemnieBielik pisze:zatajane?...Jaro pisze:A jakoś bardzo dziwnie wiadomo tylko o chlubnej histori Realu natomiast te fakty są bardzo...zatajne:!: :shock:
niby przez kogo...?
Mam male pytanko. Za kim jesteście i jaki obstawiacie wynik w meczu ligi mistrzów Real Madryt vs AS Roma. Choć nie lubie obu drużyn, całym sercem jestem za realem. Obstawiam 2-0
dla realu oczywiście !!

#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- CalciO 666
- Juventino
A ja jestem za wloska druzyna choc cos nie wierze zeby wyrgali a wynik bedzie 0-0.
Widzieliscie w TV co pokaza oczywiscie mecz Cenzura z Roma I to na TVP 1 i na polsacie sport i oczywiscie w srode Chelsea Fc Porto i tak samo na dwoch kanalch paranoja
Widzieliscie w TV co pokaza oczywiscie mecz Cenzura z Roma I to na TVP 1 i na polsacie sport i oczywiscie w srode Chelsea Fc Porto i tak samo na dwoch kanalch paranoja
"II" ([]) ([]) II_
- eLeM
- Juventino
Ja Romy nie cierpie ale nienawiść moja do realu jest wręcz nie do opisania najlepiej żeby był remis 0:0 i obie drużyny kończyły mecz w 8 zawodników oraz mnóstwo długotrwałych kontuzji :twisted: naprawdę nie wiem za kim być w tym meczu. Po prostu go zleje