Sport, Przegląd Sportowy i Tempo

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2003, 16:19

Kupuje duzo gazet sportowych , ale bardzo nieleguralnie. Głównie jak jest coś o Juve.,Czyli: tempo , piłka nożna , wyborczą , fakt , nawet bravo sport.

*Fighter*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 12:45

Ja nie czytam tych gazet. Czytam jedynie Bravo sport

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2004, 12:59

no jezeli jestem na wakacjach to oczywiscie kupuje PS ale szkoda kaasy bo w necie jest prawie wszystko oto stronka przeglądu sportowego i tempa www.sports.pl

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Mikołajek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2004, 13:55

1.Ja ''PS'' kupuje dość często. Zazwyczaj 3-4 razy w tygodniu. Uważam ,że jest tam wiele sensacji szukanych na siłę, jednak teraz już na to nie zwracam uwagi tylko je ‘’olewam’’. Już wielokrotnie mówiłem sobie ''Nie kupie więcej tego brukowca'' ale jednak zawsze się wyłamuje.
''Sport’’ oraz ''Tempo’’ czytam tylko kiedy nie ma w kioskach ''Przeglądu''.
2.''Piłka Nożna'' i ''Piłka Nożna Plus'' czytam regularnie od czterech lat, ale niektórzy redaktorzy tej gazety mnie denerwują .Oprócz tego mama i braciszek przynoszą mi z pracy rózne dodatki i artykuły np. z ''Rz'' i ''Wyborczej’’.
3.Jak już pisałem szukanie sensacji na siłę. Słyszałem też, że kiedyś te gazety zmyślały wypowiedzi, ale czy to prawda pewnie się nie dowiem. Gazeta ta zdaniem wielu ludzi (moim również) faworyzuje niektóre kluby.

''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 12:53

Gazet codziennych nie kupuje bo jak chce poszytać jakieś nowości to zaglądam do neta. Kupuje Piłkę Nożną jeżeli chce sobie poczytać jakiś artykuł, sylwetki i inne duperele

Michael (L)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 13:49

Z gazet preferuje Tempo ,czasem zagladam do Piłki noznej. Wczesniej kupowałem Tygodnik kibica,ale znudził sie bo tekst w nim były strzasznie suche i bezbarwne.

I believe I can fly

I believe I can touch the sky
ODPOWIEDZ