Sport, Przegląd Sportowy i Tempo
- DeeJay
- Juventino
Jakie jest wasze zdanie na temat tych gazet??
Często kupuje niektóre z nich w poniedziałki, aby poczytać o sportowym weekendzie w Europie. Najwięcej i najlepiej idzie poczytać w Sporcie. Teksty nie stoja na najwyższym poziomie, jest wiele błędów ale najważniejszych szczegółów idzie się dowiedzieć. Myśle, że w poniedziałkowej gazecie są żetelne informacje. W pozostałe dni żadko kupuje. Ze względu na mniejszą ilość widowisk sportowych, w tygodniu wymyśla się wiele plotek i bzdur w celu wypełnienia gazety. Inne źródło, z którego lubie poczytać podsumowanie weekendu to Sport w Wyborczej. Zauważyłem, że wiele osób nie podoba się m.in. Przegląd Sportowy. Teraz pytania:
1. Jakie jest wasze zdanie na temat tych gazet.
2. Jakie inne gazety, czy dodatki Sport są godne uwagi?
3. Za co ludzie nie lubią Przeglądu?
Często kupuje niektóre z nich w poniedziałki, aby poczytać o sportowym weekendzie w Europie. Najwięcej i najlepiej idzie poczytać w Sporcie. Teksty nie stoja na najwyższym poziomie, jest wiele błędów ale najważniejszych szczegółów idzie się dowiedzieć. Myśle, że w poniedziałkowej gazecie są żetelne informacje. W pozostałe dni żadko kupuje. Ze względu na mniejszą ilość widowisk sportowych, w tygodniu wymyśla się wiele plotek i bzdur w celu wypełnienia gazety. Inne źródło, z którego lubie poczytać podsumowanie weekendu to Sport w Wyborczej. Zauważyłem, że wiele osób nie podoba się m.in. Przegląd Sportowy. Teraz pytania:
1. Jakie jest wasze zdanie na temat tych gazet.
- BIGGI
- Qualità Juventino
1. Ja czasem kupuje PS ale ostatnio coraz rzadziej. Inna sprawa że jakoś szata graficzna mi sie mnie podoba po tej zmianie. Ale nie w tym rzecz. Chodzi o to że ostatnimi czasy troche mnie wkurza ta gazeta. Na siłe szuka sensacji i podaje często bzdurne informacje. Także jest coraz gorzej.DJ Juventinho pisze: 1. Jakie jest wasze zdanie na temat tych gazet.
2. Ja czytam dodatek sportowy Dziennika Wschodniego w poniedziałki. Bardzo porządny.
3. Myśle że najbardziej zarzucają tzw "szmatławość" przeglądowi ostatnio. Poza tym stronniczosć w pewnych kwestiach.
- Ironek
- Juventino
1. Z tych gazet znam tylko PS, i nienawidze tej gazety(odp3.
)
2. hmmm, ja z gazet czytam naszą LEGIĘ i czasami Piłkę Nożną, myślę, że w NASZEJ LEGII podają prawdziwe informacje.
3. Ja PS nienawidze za to, że wymyśla straszne bzdury, np. że piłkarze LEGII zepsuli jednemu z dziennikarzy samochód i inne bleeee "przekręt sportowy"
2. hmmm, ja z gazet czytam naszą LEGIĘ i czasami Piłkę Nożną, myślę, że w NASZEJ LEGII podają prawdziwe informacje.
3. Ja PS nienawidze za to, że wymyśla straszne bzdury, np. że piłkarze LEGII zepsuli jednemu z dziennikarzy samochód i inne bleeee "przekręt sportowy"
- juveluck
- Juventino
1.Ja praktycznie przez caly tydzien kupuje Gazete Wyborcz, bardzo cenie sporta jaki sie w niej znajduje. Zalaszcza poniedzialkowy. Moim zdaniem ma ona najlepszy sport ze wszystkich gazet codziennych
2.Jak napisalem wyzej sport z Gazety Wyborczej. Dozucic mozna tez dzial sportwy Rzeczypospolitej. Rowniez dosc czesto czytauje. Maja ciekawe korespondencje z zagranicy
3. Trudno mi sie wypowiedziec na to pytanie gdyz nie kupuje wogole PS. Nie przypadl mi jakos do gustu
2.Jak napisalem wyzej sport z Gazety Wyborczej. Dozucic mozna tez dzial sportwy Rzeczypospolitej. Rowniez dosc czesto czytauje. Maja ciekawe korespondencje z zagranicy
3. Trudno mi sie wypowiedziec na to pytanie gdyz nie kupuje wogole PS. Nie przypadl mi jakos do gustu

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Peja48
- Juventino
Ja kupuje tylko tempo Tempo i którym niestety jest wiele błędów bo napisali kiedyś że Fiore gra w Juventusie a Thuram jest defensywnym pomocnikiem.Czasami kupie Piłkę Nożną żeby poczytać coś o Juve a Giga Sport kupie tylko jak jest jakis plakat Juve za to jestem od 2 lat prenumeratem BRAVOSPORT :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Rybeq
- Juventino
Pewnie jeszcze obiektywneMarcin-IRONEK pisze: myślę, że w NASZEJ LEGII podają prawdziwe informacje.

Gazet sportowych obecnie nie czytam

Kiedyś Sport i Piłka Nożna.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Ironek
- Juventino
Właśnie, że obiektywne, jest oczywiście rubryka gdzie są informacjhe tylko o LEGII i nie ma tam że np. Wisła sprzedaje Żurawskiegoi czy coś, ale jest też taka krótka rybryczka, gdzie sa informacje ze świata i wydaje mi się, że są prawdziwe.Rybeq pisze:Pewnie jeszcze obiektywneMarcin-IRONEK pisze: myślę, że w NASZEJ LEGII podają prawdziwe informacje.
.
- DeeJay
- Juventino
Jest!! tak! właśnie szukałem krótkiej rubryczki gdzie są informacje ze świata w gazecie poświęconej drużynie "Legia"!! Wie ktoś jak można zamówić prenumerate?? .........................Marcin-IRONEK pisze:Właśnie, że obiektywne, jest oczywiście rubryka gdzie są informacjhe tylko o LEGII i nie ma tam że np. Wisła sprzedaje Żurawskiegoi czy coś, ale jest też taka krótka rybryczka, gdzie sa informacje ze świata i wydaje mi się, że są prawdziwe.Rybeq pisze:Pewnie jeszcze obiektywneMarcin-IRONEK pisze: myślę, że w NASZEJ LEGII podają prawdziwe informacje.
.
heh... a wiesz, że to widać?? życze powodzenia w dalszym czytaniu żetelnych informacji w Bravo Sport...Peja48 pisze: za to jestem od 2 lat prenumeratem BRAVOSPORT :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
1. Ja również cenie Sport w Wyborczej. Niektórzy zarzucają jej stronniczość i mało obiektywne podejście do wielu spraw. Jednak wydaje mi się, że było to po jednym z artykułów mało przychylnych Juve. Z Wyborczej uwielbiam czytać felietony jednego z autorów. Nie jestem pewien co do jego imienia i nazwiska, ale zdaje mi się, że jest to Rafał Stec (?). W dodatku bardzo mi się podobają informacje lokalne. Z tego co wyczytałem to dziennikarze są rozmieszczeni w 19 ośrodkach w Polsce i podają lokalne informacje z pierwszej ręki.juveluck pisze: 1.Ja praktycznie przez caly tydzien kupuje Gazete Wyborcz, bardzo cenie sporta jaki sie w niej znajduje. Zalaszcza poniedzialkowy. Moim zdaniem ma ona najlepszy sport ze wszystkich gazet codziennych
2. Tak naprawdę to zawsze myślałem, że gazeta o tytule Rzeczpospolita dotyczy tylko politycznych spraw. Nigdy bym nie pomyślał, że może się wniej znajdować dział sport, w dodatku wartościowy. Po tym artykule "Stara Dama w aptece" co do tej wartościowości nie jestem przekonany, ale chyba kupie kilka numerów i sprawdze.
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2003, 23:23 przez DeeJay, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tarnos15
- Juventino
1. Rzadko czytam PS ale nie lubie tej gazety
2. Gazet sportowych nie kupuje odkad mam internet- tu mam wszystkie informacje.
3. Ja nie lubie PS bo sa hamscy. Jak Polska przegra to zaraz jej sla od najgorszych.
2. Gazet sportowych nie kupuje odkad mam internet- tu mam wszystkie informacje.
3. Ja nie lubie PS bo sa hamscy. Jak Polska przegra to zaraz jej sla od najgorszych.
- swiergot
- Juventino
A ja tydzień temu ściskałem rękę Gilerowi (wydawcy NL)Marcin-IRONEK pisze:2. hmmm, ja z gazet czytam naszą LEGIĘ i czasami Piłkę Nożną, myślę, że w NASZEJ LEGII podają prawdziwe informacje.

Co do prenumeraty:
Tygodnik można prenumerować co kwartał. Cena za 13 kolejnych numerów wynosi 60 zł (wraz z kosztami przesyłki). Cena prenumeraty zagranicę wynosi 120 zł.
Zainteresowanych prenumeratą na III kwartał prosimy o przesyłanie przekazów na adres wydawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowe PELCOWIZNA
03-392 Warszawa
ul. Łojewska 11

- Chris
- Juventino
Generalnie rzadko kupuję gazety sportowe,ale najbardziej lubie Przegląd.Nie rozumiem najazdu na tę gazetę.NIeraz co prawda szuka na siłę sensacji,jednak jak zadna inna gazeta potrafi ironicznie i inteligentnie podsumowac jakies wydarzenia.Uważam też że są tam najlepsi dziennikarze.
Juve per sempre!!!
- kouba
- Qualità Juventino
jak byłem młodszy to praktycznie kupowałem każdą z tych gazet, ale teraz juz nie kupuje rzadnej, jak chce cos wiedzieć ze sportu to równie dobrze może na necie sprawdzić
Teraz to juz kase wydaje na inne rzeczy
jak zresztą wszyscy chyba
W młodości nie było na co wydawać
Ale generalnie to fajne są te gazetki

Teraz to juz kase wydaje na inne rzeczy

Ale generalnie to fajne są te gazetki
- juveluck
- Juventino
Tak jest to Rafal Stec i to wlasnie Pan Rafal jest autorem tego jak to okresliles nie przychylnego artukulu do Juve przez ktory zarzuca sie obecnie Wyborczej stronniczosc. Ja zbytnio nie przedpadam za jego wywodami gdyz jest on zwolennikiem ligi hiszpanskiej, co mozna bylo wyczytac w wspominanym artykule. Nie zmeini to jednak mojego pozytywnego nastawienia do calosci, ktora jak juz wspominalem naprawde jest dobraDJ Juventinho pisze:1. Ja również cenie Sport w Wyborczej. Niektórzy zarzucają jej stronniczość i mało obiektywne podejście do wielu spraw. Jednak wydaje mi się, że było to po jednym z artykułów mało przychylnych Juve. Z Wyborczej uwielbiam czytać felietony jednego z autorów. Nie jestem pewien co do jego imienia i nazwiska, ale zdaje mi się, że jest to Rafał Stec (?). W dodatku bardzo mi się podobają informacje lokalne. Z tego co wyczytałem to dziennikarze są rozmieszczeni w 19 ośrodkach w Polsce i podają lokalne informacje z pierwszej ręki.juveluck pisze: 1.Ja praktycznie przez caly tydzien kupuje Gazete Wyborcz, bardzo cenie sporta jaki sie w niej znajduje. Zalaszcza poniedzialkowy. Moim zdaniem ma ona najlepszy sport ze wszystkich gazet codziennych
2. Tak naprawdę to zawsze myślałem, że gazeta o tytule Rzeczpospolita dotyczy tylko politycznych spraw. Nigdy bym nie pomyślał, że może się wniej znajdować dział sport, w dodatku wartościowy. Po tym artykule "Stara Dama w aptece" co do tej wartościowości nie jestem przekonany, ale chyba kupie kilka numerów i sprawdze.
Co do Rzczypospolitej, to naprawde polecam. Mimo tego ostatniego sprawozdania, bo tego typu artykuly tak sam tam traktowane pisza je korospondenci, to gazeta gonda uwagi. Mozeliwe ze jakis wplyw na ten artykul mialo to ze osoba go piszac na codzien mieszka w Rzymie, trudno mi powiedziec dlaczego Juve zostalo w nim az tak brutalnie potraktowane

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino
Ja tez czytam dzial sportowy Rzepy. A jesli chodzi o dziennikarzy przychylnie nastawionych do Hiszpanii to polecam jednego fachowca, wypowiadajcego sie w Canal+. Nie pamietam niestety jego nazwiska, wiem tylko, ze pracuje w PN. Gosc rozbawil mnie niesamowicie podczas ostatniego meczu Primera. W trakcie trwania spotkania, ów fachowiec rzucil haslem "primera division jest najlepsza z lig swiata". Nie byloby w tym nic kontrowersyjnego, w sumie to ma gosc racje, tyle ze w wytlumaczeniu swojej opini, oparl sie na LM. Dlugo mowil o sukcesach Realu. Az w koncu doszlo do sprawy dwumeczu z Juve i tu sie pan fachowiec popisal. Uznal on, że Real przegrana zawdziecza w 100% Fernando Hierro! Daszly komentarz jest absolutnie zbedny.juveluck pisze: Tak jest to Rafal Stec i to wlasnie Pan Rafal jest autorem tego jak to okresliles nie przychylnego artukulu do Juve przez ktory zarzuca sie obecnie Wyborczej stronniczosc. Ja zbytnio nie przedpadam za jego wywodami gdyz jest on zwolennikiem ligi hiszpanskiej, co mozna bylo wyczytac w wspominanym artykule. Nie zmeini to jednak mojego pozytywnego nastawienia do calosci, ktora jak juz wspominalem naprawde jest dobra
A jeszcze apropo gazet, to tak jak DJJ, czytam jeszcze PS w poniedzialki. Od czasu do czasu zajrze do PN+.