Krol Strzelców we Włoszech w sezonie 04/05?
- fredi
- Juventino
Głosik oddałem na "Alexa" bardzo bym chciał aby się przełamał i korona była jego ale licze na Zlatana i myślę że to on zdobędzie korone króla strzelców Serie A a Trezegeut pocieszy się tym że będzie miał najwięcej bramek w LM..
- bono
- Juventino
Myślę, że królem strzelców zostanie ktoś z trójki: Szewczenko, Gilardino, Adriano.
Oddałem głos na tego ostatniego.
Oczywiście wiele zależy od ewentualnych kontuzji.
Gilardino będzie miał rzeczywiście więcej okazji do strzelania bramek ze względu na to, że na niego będzie grać cała drużyna, ale w tym sezonie będzie też lepiej pilnowany, więc może być różnie.
Oddałem głos na tego ostatniego.
Oczywiście wiele zależy od ewentualnych kontuzji.
Gilardino będzie miał rzeczywiście więcej okazji do strzelania bramek ze względu na to, że na niego będzie grać cała drużyna, ale w tym sezonie będzie też lepiej pilnowany, więc może być różnie.
- wiwat
- Juventino
Zaglosowalem na Trezeguet'a, ale dziwi mnie, ze nie ma na tej liscie Ibrahimovic'a.Del Piero swoje juz strzelil i watpie, zeby liczyl sie w wyscigu o ten tytul.Martwi mnie fakt, ze od dluzszego czasu nie moze osiagnac takiej formy, jak przed laty,a bramki zdobywa glownie po stalych fragmentach gry(czyt. karne).Pozdrawiam.
- Bob
- Juventino
Prawd niema Zlatana a to dlatego że jak pisałem ten temat to mi do głowy nieprzyszło że Moggi moze Sprowadzić Zlatanawiwat pisze:Zaglosowalem na Trezeguet'a, ale dziwi mnie, ze nie ma na tej liscie Ibrahimovic'a.Del Piero swoje juz strzelil i watpie, zeby liczyl sie w wyscigu o ten tytul.Martwi mnie fakt, ze od dluzszego czasu nie moze osiagnac takiej formy, jak przed laty,a bramki zdobywa glownie po stalych fragmentach gry(czyt. karne).Pozdrawiam.

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Juve The Best
- Juventino
Według mnie będzie to Zlatan Ibrahimowic

- Lypsky
- Juventino
Zbyt duzo fantazjiZdun pisze:Królem strzelców zostanie ZLatan na 2 miejscu Adriano
Nie oszukujmy sie.Moim zdaniem w pierwszym sezonie gry w Serie A Zlatan ma bardzo male szanse na korone krola strzelcow :roll:
Jednym bialoczarnym majacym szanse jest Treze.
Tylko teraz juz nie bedzie tak latwo :roll: To jest Serie A i Zlatanek nie bedzie sobie robil jak bedzie chcial Neste lub Chivu.Zdun pisze:mysle że kto obejżał te akcje ktore są do sciagniecia na Jp Zlatana przyzna mi akcje co za technika :shock:
Cieszylbym sie gdyby Szwed zdobyl korone ale jest to bardzo watpliwe
Moim zdaniem krolem strzelcow zostanie Sheva pilkarz za ktorym nie przepadm lecz bardzo go szanuje.Nie bedzie mocnych na Ukrainca.
p.s Niektorzy zaczeli troche marzyc nierealnie.
Alex nie ma zadnych szans.Nie z taka forma

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Shadow_Alex
- Juventino
temat troszke nei na czasie, i nei ma Ibrachimovica...
Ja stawiam na niego
Ja stawiam na niego

- Chip
- Juventino
Oczywiście najlepiej byłoby gdyby królem został Del Piero bo jest moim idolem od dłuższego czasu,jednak jest to mało prawdopodobne bo nie jest on typową "9".Stawiałbym na Adriano, bo jest to fenomen ostatnich miesięcy.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Wojtom
- Juventino
Nie wiem dlaczego Alex nie ma zadnych szans mowicie ? Jezeli nie zlapie jakiejs kontuzji i bedzie grał to napewno nastrzela troche bramek jak w kazdym sezonie.
Nie mowie ze od razu strzeli 30 ale jesli inni nie beda strzelac duzo, to mysle ze kazdy zawodnik ma szanse na zwyciestwo z załóżmy 15-20 bramkami...
Jednak myslac troche, dowiemy sie ze Alex nie jest typowym snajperem wiec nie wiem wogole dlaczego jest on w tej liscie... ? To tak samo jakby był Nedved albo Emerson. :roll:
Del Piero nie rzuca sie na bramki w kazdej sytuacji, a przewaznie stara sie wypracowywac akcje dla innych. Jezeli ma natomiast okazje - stara sie ja wykorzystac.
Cieszylbym sie gdyby zdobył korone ktorys z zawodnikow Juventusu, nie jest dla mnie wazne ktory to bedzie.
Z drugiej strony chcialbym aby Juve duzo strzelało w nowym sezonie. Jesli nawet nikt nie zdobedzie korony, a strzeli Treze, Alex i Zlatan po 10 bramek i jeszcze inni dołożą swoje gole to bedzie to dla mnie wieksza radosc niz zeby jeden zawodnik strzelil 30. 8)
Nie mowie ze od razu strzeli 30 ale jesli inni nie beda strzelac duzo, to mysle ze kazdy zawodnik ma szanse na zwyciestwo z załóżmy 15-20 bramkami...
Jednak myslac troche, dowiemy sie ze Alex nie jest typowym snajperem wiec nie wiem wogole dlaczego jest on w tej liscie... ? To tak samo jakby był Nedved albo Emerson. :roll:
Del Piero nie rzuca sie na bramki w kazdej sytuacji, a przewaznie stara sie wypracowywac akcje dla innych. Jezeli ma natomiast okazje - stara sie ja wykorzystac.
Cieszylbym sie gdyby zdobył korone ktorys z zawodnikow Juventusu, nie jest dla mnie wazne ktory to bedzie.
Z drugiej strony chcialbym aby Juve duzo strzelało w nowym sezonie. Jesli nawet nikt nie zdobedzie korony, a strzeli Treze, Alex i Zlatan po 10 bramek i jeszcze inni dołożą swoje gole to bedzie to dla mnie wieksza radosc niz zeby jeden zawodnik strzelil 30. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.