Krol Strzelców we Włoszech w sezonie 04/05?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Krol Strzelców we Włoszech w sezonie 04/05?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 15:27

Głosik oddałem na "Alexa" bardzo bym chciał aby się przełamał i korona była jego ale licze na Zlatana i myślę że to on zdobędzie korone króla strzelców Serie A a Trezegeut pocieszy się tym że będzie miał najwięcej bramek w LM..

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 16:23

Moim zdaniem królem strzelców zostanie Gilardino, bo w Parmie wszystkie piłki idą na niego i będzie miał duuuuuuuuużo szans na zdobycie bramki. Powalczyć z nim mogą Adriano, Cassano i Ibrahimovic.

bono

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 14:20

Myślę, że królem strzelców zostanie ktoś z trójki: Szewczenko, Gilardino, Adriano.

Oddałem głos na tego ostatniego.
Oczywiście wiele zależy od ewentualnych kontuzji.

Gilardino będzie miał rzeczywiście więcej okazji do strzelania bramek ze względu na to, że na niego będzie grać cała drużyna, ale w tym sezonie będzie też lepiej pilnowany, więc może być różnie.

Obrazek
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 15:33

Królem strzelców zostanie ZLatan na 2 miejscu Adriano
mysle że kto obejżał te akcje ktore są do sciagniecia na Jp Zlatana przyzna mi akcje co za technika :shock:

wiwat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 15:34

Zaglosowalem na Trezeguet'a, ale dziwi mnie, ze nie ma na tej liscie Ibrahimovic'a.Del Piero swoje juz strzelil i watpie, zeby liczyl sie w wyscigu o ten tytul.Martwi mnie fakt, ze od dluzszego czasu nie moze osiagnac takiej formy, jak przed laty,a bramki zdobywa glownie po stalych fragmentach gry(czyt. karne).Pozdrawiam.

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 16:40

wiwat pisze:Zaglosowalem na Trezeguet'a, ale dziwi mnie, ze nie ma na tej liscie Ibrahimovic'a.Del Piero swoje juz strzelil i watpie, zeby liczyl sie w wyscigu o ten tytul.Martwi mnie fakt, ze od dluzszego czasu nie moze osiagnac takiej formy, jak przed laty,a bramki zdobywa glownie po stalych fragmentach gry(czyt. karne).Pozdrawiam.
Prawd niema Zlatana a to dlatego że jak pisałem ten temat to mi do głowy nieprzyszło że Moggi moze Sprowadzić Zlatana :wink: ale chyba niemaz żalu że sprowadził Zlatana :D JA niemam nic przeciwko żeby Zlatan został Królem jestem ZA :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 17:46

Też bardzo bym chciał, żeby to Alex został króle strzelców, ale wydaje mi się to nierealne :cry: . Według mnie o 1 miejsce powalczy Sczewczenko z Adriano, a o 3 Gilardino z Trezeguetem :wink:

:roll:
Fuzja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 17:50

Z takimi pomocnikami jakich mamy to Treze nie powinienmiec problemu z obsluzeniemprzez kolegów, lecz tak samo mozna powiedziec o Szewczence i Adriano!

YO YO YO
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 19:02

Według mnie będzie to Zlatan Ibrahimowic

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 19:58

Zdun pisze:Królem strzelców zostanie ZLatan na 2 miejscu Adriano
Zbyt duzo fantazji :wink:
Nie oszukujmy sie.Moim zdaniem w pierwszym sezonie gry w Serie A Zlatan ma bardzo male szanse na korone krola strzelcow :roll:
Jednym bialoczarnym majacym szanse jest Treze.
Zdun pisze:mysle że kto obejżał te akcje ktore są do sciagniecia na Jp Zlatana przyzna mi akcje co za technika :shock:
Tylko teraz juz nie bedzie tak latwo :roll: To jest Serie A i Zlatanek nie bedzie sobie robil jak bedzie chcial Neste lub Chivu.
Cieszylbym sie gdyby Szwed zdobyl korone ale jest to bardzo watpliwe

Moim zdaniem krolem strzelcow zostanie Sheva pilkarz za ktorym nie przepadm lecz bardzo go szanuje.Nie bedzie mocnych na Ukrainca.

p.s Niektorzy zaczeli troche marzyc nierealnie.
Alex nie ma zadnych szans.Nie z taka forma :P

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Arek13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 21:23

jak dla mnie to jest tylko dwoch faworytow 1.Trezeguet a 2 to Ibrahimowicz

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 21:36

temat troszke nei na czasie, i nei ma Ibrachimovica...
Ja stawiam na niego :)

Andinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 21:50

ja dałem na INNY bo zostanie nim ZLATAN I. 8)

Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 22:00

Oczywiście najlepiej byłoby gdyby królem został Del Piero bo jest moim idolem od dłuższego czasu,jednak jest to mało prawdopodobne bo nie jest on typową "9".Stawiałbym na Adriano, bo jest to fenomen ostatnich miesięcy.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 22:20

Nie wiem dlaczego Alex nie ma zadnych szans mowicie ? Jezeli nie zlapie jakiejs kontuzji i bedzie grał to napewno nastrzela troche bramek jak w kazdym sezonie.
Nie mowie ze od razu strzeli 30 ale jesli inni nie beda strzelac duzo, to mysle ze kazdy zawodnik ma szanse na zwyciestwo z załóżmy 15-20 bramkami...
Jednak myslac troche, dowiemy sie ze Alex nie jest typowym snajperem wiec nie wiem wogole dlaczego jest on w tej liscie... ? To tak samo jakby był Nedved albo Emerson. :roll:
Del Piero nie rzuca sie na bramki w kazdej sytuacji, a przewaznie stara sie wypracowywac akcje dla innych. Jezeli ma natomiast okazje - stara sie ja wykorzystac.
Cieszylbym sie gdyby zdobył korone ktorys z zawodnikow Juventusu, nie jest dla mnie wazne ktory to bedzie.

Z drugiej strony chcialbym aby Juve duzo strzelało w nowym sezonie. Jesli nawet nikt nie zdobedzie korony, a strzeli Treze, Alex i Zlatan po 10 bramek i jeszcze inni dołożą swoje gole to bedzie to dla mnie wieksza radosc niz zeby jeden zawodnik strzelil 30. 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ODPOWIEDZ