Juventus - Djurgarden 2:2 (III runda el.LM)
- Pavel87
- Juventino
Po pierwsze :
ALEXXX dzięki za komentarz
Po drugie:
Ludzie przecież tak nie można. Trudno remis, niekorzystny wynik troche kompromitacja. Też sie przejąłem ale przecież nie można zaraz na każdym wieszać psów. Jak w rewanżu dowalą Szwedą to nikt z was już o tym remisie nie bedzie pamitał i wszyscy będziecie Juve chwalić. Głowa do góry. Nie na tym polega kibicowanie żeby zaraz tracić nadziję. Forz Juve
ALEXXX dzięki za komentarz
Po drugie:
Ludzie przecież tak nie można. Trudno remis, niekorzystny wynik troche kompromitacja. Też sie przejąłem ale przecież nie można zaraz na każdym wieszać psów. Jak w rewanżu dowalą Szwedą to nikt z was już o tym remisie nie bedzie pamitał i wszyscy będziecie Juve chwalić. Głowa do góry. Nie na tym polega kibicowanie żeby zaraz tracić nadziję. Forz Juve
Forza Squadra Bianconera
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Martin, widzisz to i nie grzmisz?
...
Co do meczu to ehhh...szkoda słów. Jesli u sibie ledwo ratujemy wysoki jak na takiego przeciwnika remis to co bedzie dalej?
I oni chca jeszcze wyprzedać połowę składu obrony...ehh...
Napastnicy ledwą zipią, mam nadziję, że Treza odzyska dawną formę.

Co do meczu to ehhh...szkoda słów. Jesli u sibie ledwo ratujemy wysoki jak na takiego przeciwnika remis to co bedzie dalej?
I oni chca jeszcze wyprzedać połowę składu obrony...ehh...
Napastnicy ledwą zipią, mam nadziję, że Treza odzyska dawną formę.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Lypsky
- Juventino
Nie bede duzo pisal bo szkoda slow :roll:
Co do meczu szkoda pisac.Po raz kolejny widac ze Juve jest slabe.Gadanie Capello ze jest zadowolony juz mnie nie smieszy :? Nie bede pisal o meczu bo nie widzialem go ale patrzac na przeciwnika i na wynik duzo mozna sie dowiedziec.Tak grajace Juve zapewne przegraloby z Wisla :? Zmiany sa potrzebne i na nie pozostaje czekac bo bez tego daleko nie zajdziemy
To w takim razie czego od nas wymagasz??Mamy pisac ze jest dobrze jak jest zle??Zupelnie cie nierozumiem.Widzimy co sie dzieje i piszemy to.Mydlenie oczu nic tu nie da.wojtom11 pisze:Teraz kogo mi najbardziej szkoda to was... :?
Zawsze jak cos nie wyjdzie Juve to tylko buu i buu, "ten zle tamten jeszcze gorzej..." Ile mozna? Jak cos wyjdzie to znowu "och jaki on wspanialy, jak zagrywal" i inne bzdety...
Trzeba podejsc do sprawy normalnie, a nie zaraz kazdego zganiac, obrazac i rozpaczac. Poprostu jesli nie wygraja w Szwecji to nie wejda dalej i koniec, kolejna LM z glowy bedzie...
Co do meczu szkoda pisac.Po raz kolejny widac ze Juve jest slabe.Gadanie Capello ze jest zadowolony juz mnie nie smieszy :? Nie bede pisal o meczu bo nie widzialem go ale patrzac na przeciwnika i na wynik duzo mozna sie dowiedziec.Tak grajace Juve zapewne przegraloby z Wisla :? Zmiany sa potrzebne i na nie pozostaje czekac bo bez tego daleko nie zajdziemy

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Bawarczyk
- Juventino
Ten mecz to jedna wielka kompromitacja, szczegolnie dzieki licznym wczesniejszym zapewnieniom graczy, trenera i calego Juve ze chca ten mecz wygrac i zapewnic sobire juz w turynie awans!!! To jezeli tak ma wygladac teraz jUve to ja dziekuje!!! Nawet nie chce myslec co bedzie w meczach z Milanem, Roma czy Interem!!!!!!! Jedno moim zdaniem jest pewne: POKI MOGGI NIE ZMADRZEJE I NIE WYMIENI OBRONY JUVE NADAL BEDZIE TAK GRAC!!!! Legro jest po prostu smieszny, Thuram jest juz niestety bez formy, a reszta staruszkow Montero, Tudor, Juliano, Pesotto czy Ferrara sa tylko zbednymi pionkami ktorzy nie nadaja sie juz do gry w pilke!!! Kupic obroncow bo inaczej bedzie zalosnie. Radze kupic Kuffoura- on by sie przydal do Juve,gdyz:
- jest waleczny (nie to co Legro)
- jest pewny w interwencjach (nie to co Legro i spolka)
- jest szybki (nie to co Legro i emeryci z juve)
- jest tani (tylko ok. 4 mln euro)
WIEM BO JESTEM FANEM BAYERNU!!!!
Dziwi mnie jeszcze ze po takim kompromitujacym meczu nikt z wladz Juve nie zabieze glosu w tej sprawie (tak chocby sie nie przejmowali, albo kichali na wyniki). Troche krytyki buy sie im przydalo!!!
W Bayernie po takim meczu zawodnicy dostali by opieprz od trenera, prezydenta klubu, menagera, itd!!!!!! A w juve nigdy tego nie widzialem(jak juz to jeszcze ich chwala i bronia :lol: )
WIEM BO JESTEM FANEM BAYERNU!!!!
Dziwi mnie jeszcze ze po takim kompromitujacym meczu nikt z wladz Juve nie zabieze glosu w tej sprawie (tak chocby sie nie przejmowali, albo kichali na wyniki). Troche krytyki buy sie im przydalo!!!
W Bayernie po takim meczu zawodnicy dostali by opieprz od trenera, prezydenta klubu, menagera, itd!!!!!! A w juve nigdy tego nie widzialem(jak juz to jeszcze ich chwala i bronia :lol: )
Fc Bayern Forever Number One
- Rybeq
- Juventino
z pustego i moggi nie naleje.POKI MOGGI NIE ZMADRZEJE I NIE WYMIENI OBRONY JUVE NADAL BEDZIE TAK GRAC!!!!
jesli akcjonariusze nie dadza dodatkowych funduszy, nadal gral bedzie legro :?
tudor jest mlodszy od kuffura :]a reszta staruszkow Montero, Tudor, Juliano, Pesotto czy Ferrara sa tylko zbednymi pionkami ktorzy nie nadaja sie juz do gry w pilke!
a od pessotto sie odwal :]
montero i ferrara byliby znakomitymi zmiennikami.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Bob
- Juventino
Szwedzi myślą że są cwaniakami i myslą ze im wszystko wolno przecz tu:
http://www.juve.pl/?nid=949 za takie cos będą Szwedzi zniszczeni jestem w szoku ale jak dojdzie Nedved Zambro i inni nieobecni to poprostu szwedzi będą zniszczeni
Bo kto sie smieje kto sie śmieje ostat :twisted: ni
http://www.juve.pl/?nid=949 za takie cos będą Szwedzi zniszczeni jestem w szoku ale jak dojdzie Nedved Zambro i inni nieobecni to poprostu szwedzi będą zniszczeni

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- ACMichał
- Milanista
Skoro jest taki świetny dlaczego kosztuje tylko 4mln.......zapomniałeś powiedzieć że jest impulsywny, słaby w ofensywie i wcale nie taki szybkiRadze kupic Kuffoura- on by sie przydal do Juve,gdyz:
Jeżeli chodzi o mecz to nie oglądałem więc nie bede wyrokował i oceniał ale sadząc z reakcji niektórych mecz musiał być naprawdę beznadziejny.
Dostało się nawet Del Piero który zawsze był pupilem i miał taryfę ulgową(gdzie są wszyscy miłośnicy jego talentu? boisko rzeczywiście pokazało jego wartość na chwilę obecną??). Mam nadzieję ze bedzie to nauczka dla Juve i swoista lekcja pokory dla niektórych piłkarzy-mniej gadania więcej pracy na treningach. Myślę ze Juve awansuje do LM ale przygode zakończy już w fazie grupowej a w lidze sukcesów r ównież nie wróżę.
fani jego taletnu byli na chacie :>
zreszta dionizos moze cos wiecej powiedziec o tym :>
rybeq
- paweł (neo)
- Juventino
Katastrofa!!, nic innego nie przychodzi mi do głowy..
Nasi grali fatalnie, zrywami , popełniali głupie błedy w obronie, najbardziej rozbawił mnie p. Legro który przechodzi sam siebie w swoich poczynianiach w obronie ale o tym pozniej zaraz postaram sie obiektywnie ocenic gre tego "nowego JUVENTUSU"
--Buffon- Grał dobrze wybronił kilka trudnych piłek, przy zadnej bramce moim zdaniem nie zawinił.
--Obrona Juventusu--to wypaleni zawodnicy , az mnie raziło jak przegrywali pojedynki ze szwedami
Thuram--to juz nie ten sam piłkarz co wczesniej, wolny , niestety zbyt mało gra ciałem nie umie sie ustawic w polu karnym (przykład 2 bramka która stracilismy to co zrobili z legro woła o pomste do admina przepraszam do nieba:)
Legro- cyrk , cyrk i jeszcze raz cyrk. Z tego piłkarza nic niebedzie on niewytrzymuje psychicznie... boi sie gry, boi sie grac..jakim cudem my go kupili..??.. to beztalencie nalezy jak najszybciej sprzedac..jezeli Capello da mu jeszcze szanse to bedzie chyba z powodu kontuzji reszty obronców..on nie powinien grac w piłke nawet w gruzji w 4 lidze.
Montero-- rozbawił mnie zagraniem do Buffona po którym o mały włos nie stracilismy bramki , ogulnie słaby mecz , bardzo wolny.
Pomoc:
Zambrotta- nie schodzi ponizej pewnego poziomu.. jednak to tez nie był jego dzien , miał wizje gry , lecz czasami wychodziło
Emerson-strzelił gola... mógł więcej ale dobre i to. Odbierał rozgrywał wychodziłz naszej połowy.. kiwał rzadko faulował..moge smiało powiedziec ze stanie sie nasza gwiazda w tym sezonie.Piłkarz Swiatowego formatu
Blasi-niektórzy go krytykują..ja jednak uwazam ze zagrał dobry mecz przynajmniej 1 połowepoezniejk był mniej aktywny ale jednak kilka bardzoi groznych dosirodkowan
Tacchinardi- człowiek od czarnej roboty... niestety nie popisał sie...słabo zagrał kilka ładnych piłek ale bardzo czesto faulował.. praktycznie za kazdym razem jak chciał odebrac piłke w srodku pola..
Olivera-ożywił gre nie mam co do tego wątpilwosci..walczył i za to ma duzego +
Napad
Trezegol
--klasyczna bramka podobnie jak emerson mógł strzelic troche wiecej bramek zabrakło szczescia...jednak nie był wstanie.. strzelil bramke czyli wywiazał sie z tego za co mu płaca...Mówie wambedzie lepiej z trezegetem..choc podczas meczu czasami błądził z głową w chmurach..chyba chciał byc w ciepłym domku a nie tak moknąć
Miccoli-szukał gry, kilka dobrych podan..jednak gdy próbowal kiwac za czesto tracil piłke ogunie nie zrobił na mnie wrazenia choc chwilami walczyl
Del Piero-hmm nasz kapitan...hmm.. niewiem co mam tu napisac...zawsze był moim idolem i zawsze bedzie...ale chyba sie skonczył juz.. kiwał , tracił.. chyba rzadnej groznej sytuacji, gdy tylko mu niewychodziły dryblingi odrazu upadał ...sugerując faul..ogulnie bardzo zły mecz
Juventusowi potrzebne są zmiany i to solidne.. jeden emerson wiosny nie czyni...jezeli Moggi tego nie zrozumie.. to bedzie słabo w tym sezonie...
mozliwie ze podobnie jak w sezonie gry juve zdołało sie zakwalifikowac do Pucharu intertoto..Porażka..Mozliwe ze gdybysmy nie dołali wejsc do LM to wyszło by to nam na zdrowie bo Moggi chyba niezrozumie...nigdy ze bez inwestycji nie ma zysków "Mądry MOggi po szkodzie" mam nadzieje ze "LUcek"
zrozumie to bez szkody dla klubu....
potrzebujemy wymienic całą obrone i nie ma co czekac az z zebiny wyrosnie nesta a z legro cannavaro... thuram nigdy juz niebedzie miał 25 lat i raczej nigdy nie odzyska swojej szybkosci..podobne rzeczy tycza sie reszty obronców... kto sie ze mna zgadza
PS.Juventus w Sezonie 2003/2004 przyniósł 17 milionów strat
Nasi grali fatalnie, zrywami , popełniali głupie błedy w obronie, najbardziej rozbawił mnie p. Legro który przechodzi sam siebie w swoich poczynianiach w obronie ale o tym pozniej zaraz postaram sie obiektywnie ocenic gre tego "nowego JUVENTUSU"
--Buffon- Grał dobrze wybronił kilka trudnych piłek, przy zadnej bramce moim zdaniem nie zawinił.
--Obrona Juventusu--to wypaleni zawodnicy , az mnie raziło jak przegrywali pojedynki ze szwedami
Thuram--to juz nie ten sam piłkarz co wczesniej, wolny , niestety zbyt mało gra ciałem nie umie sie ustawic w polu karnym (przykład 2 bramka która stracilismy to co zrobili z legro woła o pomste do admina przepraszam do nieba:)
Legro- cyrk , cyrk i jeszcze raz cyrk. Z tego piłkarza nic niebedzie on niewytrzymuje psychicznie... boi sie gry, boi sie grac..jakim cudem my go kupili..??.. to beztalencie nalezy jak najszybciej sprzedac..jezeli Capello da mu jeszcze szanse to bedzie chyba z powodu kontuzji reszty obronców..on nie powinien grac w piłke nawet w gruzji w 4 lidze.
Montero-- rozbawił mnie zagraniem do Buffona po którym o mały włos nie stracilismy bramki , ogulnie słaby mecz , bardzo wolny.
Pomoc:
Zambrotta- nie schodzi ponizej pewnego poziomu.. jednak to tez nie był jego dzien , miał wizje gry , lecz czasami wychodziło
Emerson-strzelił gola... mógł więcej ale dobre i to. Odbierał rozgrywał wychodziłz naszej połowy.. kiwał rzadko faulował..moge smiało powiedziec ze stanie sie nasza gwiazda w tym sezonie.Piłkarz Swiatowego formatu
Blasi-niektórzy go krytykują..ja jednak uwazam ze zagrał dobry mecz przynajmniej 1 połowepoezniejk był mniej aktywny ale jednak kilka bardzoi groznych dosirodkowan
Tacchinardi- człowiek od czarnej roboty... niestety nie popisał sie...słabo zagrał kilka ładnych piłek ale bardzo czesto faulował.. praktycznie za kazdym razem jak chciał odebrac piłke w srodku pola..
Olivera-ożywił gre nie mam co do tego wątpilwosci..walczył i za to ma duzego +
Napad
Trezegol

Miccoli-szukał gry, kilka dobrych podan..jednak gdy próbowal kiwac za czesto tracil piłke ogunie nie zrobił na mnie wrazenia choc chwilami walczyl
Del Piero-hmm nasz kapitan...hmm.. niewiem co mam tu napisac...zawsze był moim idolem i zawsze bedzie...ale chyba sie skonczył juz.. kiwał , tracił.. chyba rzadnej groznej sytuacji, gdy tylko mu niewychodziły dryblingi odrazu upadał ...sugerując faul..ogulnie bardzo zły mecz
Juventusowi potrzebne są zmiany i to solidne.. jeden emerson wiosny nie czyni...jezeli Moggi tego nie zrozumie.. to bedzie słabo w tym sezonie...
mozliwie ze podobnie jak w sezonie gry juve zdołało sie zakwalifikowac do Pucharu intertoto..Porażka..Mozliwe ze gdybysmy nie dołali wejsc do LM to wyszło by to nam na zdrowie bo Moggi chyba niezrozumie...nigdy ze bez inwestycji nie ma zysków "Mądry MOggi po szkodzie" mam nadzieje ze "LUcek"

potrzebujemy wymienic całą obrone i nie ma co czekac az z zebiny wyrosnie nesta a z legro cannavaro... thuram nigdy juz niebedzie miał 25 lat i raczej nigdy nie odzyska swojej szybkosci..podobne rzeczy tycza sie reszty obronców... kto sie ze mna zgadza
PS.Juventus w Sezonie 2003/2004 przyniósł 17 milionów strat
- Spitfire
- Juventino
scenariusz na najblizsze dni:
1.transferow na razie nie bedzie bo i tak nie mozna nikogo zglosic do rewanzu ze szwedami.a jezeli odpadniemy moggi powie ze na puchar uefa sklad jest bardzo dobry i zegnajcie puchary i scudetto.oby to byl ten czarny
2.moggi pojdzie po rozum do glowy i przeprowadzi jakies spektakularne transfery.stara gwardia wygramy w szwecji a na grupowe mecze z wisłą
beda juz nowi lepsi i mlodsi zawodnicy
1.transferow na razie nie bedzie bo i tak nie mozna nikogo zglosic do rewanzu ze szwedami.a jezeli odpadniemy moggi powie ze na puchar uefa sklad jest bardzo dobry i zegnajcie puchary i scudetto.oby to byl ten czarny
2.moggi pojdzie po rozum do glowy i przeprowadzi jakies spektakularne transfery.stara gwardia wygramy w szwecji a na grupowe mecze z wisłą

- Wojtom
- Juventino
Napewno wiesz o co mi chodzi...DjJuve pisze:Nie bede duzo pisal bo szkoda slow :roll:To w takim razie czego od nas wymagasz??Mamy pisac ze jest dobrze jak jest zle??Zupelnie cie nierozumiem.Widzimy co sie dzieje i piszemy to.Mydlenie oczu nic tu nie da.wojtom11 pisze:Teraz kogo mi najbardziej szkoda to was... :?
Zawsze jak cos nie wyjdzie Juve to tylko buu i buu, "ten zle tamten jeszcze gorzej..." Ile mozna? Jak cos wyjdzie to znowu "och jaki on wspanialy, jak zagrywal" i inne bzdety...
Trzeba podejsc do sprawy normalnie, a nie zaraz kazdego zganiac, obrazac i rozpaczac. Poprostu jesli nie wygraja w Szwecji to nie wejda dalej i koniec, kolejna LM z glowy bedzie...
Chodzi o to ze jak wygramy drugi mecz to bedzie cos takiego-"o jak wspaniale zagrali" , "ten lepszy , ten wymiatal " i inne komplementy... :?
Najpierw gadacie ze wszystko zle a pozniej wielkie zachwalania !!! :?
Narazie, jak widac, nie mamy czegos wielkiego do zaprezentowania wiec jesli nie przejdziemy eliminacji to nie bede przez miesiac rozpaczal...
Mam nadzieje ze jednak sie obudza i pilkarze i zarzad Juve bo chyba nie wiedza co sie dzieje z ich wlasnym klubem... :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Jaro
- Juventino
Dobra czas na troche optymizmu-już nie z takich sytuacji nasz klub wychodził cało i myślę że z tej również wyjdzie na swoje.Szwedów może teraz zgubić pewnośc siebie no bo myślą "w końcu zremisowaliśmy w Turynie więc u nas wystarcza nam remis 0-0 lub 1-1".Myślę ze zespół ze skandynawi może nie udźwignąć presji która właśnie na nich ciąży.Juventus ma zrobic to co zwykle:wygrać ale do wygranej potrzebne jest wyciągnięcie wniosków z pierwszego meczu-jeżeli bedzie przeprowadzona dokładna analiza całego spotkania myslę że Capello zauważy błędy i bedzie robił wszystko aby one sie nie powtórzyły w rewanżu.Kolejnym aspektem przemawiającym na naszą korzyść jest to że od pierwszego meczu do reważu jest aż 14 dni-jest to bardzo dużo w końcówce cyklu przygotowawczego-bo chyba nikt nie powie że teraz Juve jest w optymalnej formie.Kolejna sprawa-Pavel Nedved i Mauro Camoranesi-co prawda występ ego drugiego zawodnika jest raczej mało prawdopodobny za to występ Pavla jest coraz bardziej rzeczywisty-a każdy wie czym dla Juventusu,czym dla reprezentacji czym dla klubu co dla gry jest osoba Nedveda.
No teraz aspekty które troszkę zmniejszają mój optymizm-po pierwsze jest to miejsce rozgrywania spotkania-Szwecja moze być zimno nieciekawy stan murawy itp.Druga sprawa jest bezpośrednio związana z osoba Pavla Nedveda-cała dotychczasowa gra,taktyka okresu przygotowawczego nie uwzględniała osoby Nedveda więc mogą wystąpić trudności w przestawieniu taktyki w niecałe dwa tygodnie-z drugiej jednak strony przecież Pavel nie jest nowym zawodnikiem,gra już troszke u Nas wiec zawodnicy mimo nowego trenera nei zapomnieli jak sie gra w jednej drużynie z Nedvedem.
Troszkę optymizmu-FORZA JUVE !!!
No teraz aspekty które troszkę zmniejszają mój optymizm-po pierwsze jest to miejsce rozgrywania spotkania-Szwecja moze być zimno nieciekawy stan murawy itp.Druga sprawa jest bezpośrednio związana z osoba Pavla Nedveda-cała dotychczasowa gra,taktyka okresu przygotowawczego nie uwzględniała osoby Nedveda więc mogą wystąpić trudności w przestawieniu taktyki w niecałe dwa tygodnie-z drugiej jednak strony przecież Pavel nie jest nowym zawodnikiem,gra już troszke u Nas wiec zawodnicy mimo nowego trenera nei zapomnieli jak sie gra w jednej drużynie z Nedvedem.
Troszkę optymizmu-FORZA JUVE !!!
- Gigi Alex
- Juventino
Czy wie ktos jak i za ile mozna sie dostac na rewanz w Sztokholmie??? Jesli ktos sie prosze o szybka odpowiedz!!! Chce pojechac i zobaczyc jak Juve wygrywa, gra i atakuje, a nie olewa przeciwnika i wygrywa z nim 1-0.
- Asta#8
- Qualità Juventino
4-1!! :-D :-D super gramy w LM i nie stracimy 20 mln. dolarów. Wreszcie bardzo dobry mecz. Super grali: Trzegol, Del piero i Nedved.
P.S. Sorry, że nie komentowałem dalej meczu ale straciłem połaczenie z czatem i nie mogłem sie na niego dostać.
P.S. Sorry, że nie komentowałem dalej meczu ale straciłem połaczenie z czatem i nie mogłem sie na niego dostać.