Kto najlepiej na świecie wykonuje rzuty wolne????
- 2MAN
- Juventino
Alex ?? chyba ktoś żartuje :twisted:
Ludzie nie bądżcie stronniczy ... wiem strzela z wolnych bramki ,ale nie za dużo , pozatym On jest genialny w innych "częściach gry" :twisted:
A tak wogole to Van Hooijdonk
zdecydowanie i bezapelacyjnie...
Ludzie nie bądżcie stronniczy ... wiem strzela z wolnych bramki ,ale nie za dużo , pozatym On jest genialny w innych "częściach gry" :twisted:
A tak wogole to Van Hooijdonk
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- tawiarz
- Juventino
Obecnie to chyba Beckham, ale i Alex i Van Hooijdonk, i Carlos też są dobrzy, a i jeszcze widziałem parę bramek Rivaldo. Ale kiedyś był taki piłkarz, który się nazywał Ronald Koeman. jeśli ktoś pamięta, to wie co on potrafił zrobić z wolnego.
- Machnes
- Juventino
Alex Del Piero pięknie to potrafi robić... może teraz już, nie tak jak kiedyś, ale wierzę, że jeszcze będzie nas czarował takimi brameczkami
David Beckham Jest w tym najlepszy. Nie lubię go, ponieważ nie lubię piłkarzy którzy zrobili więcej dla fryzjerstwa niż dla piłki :lol: Właściwie to co ten Becks potrafi?? Bieg ma wolny, technike słabą, odbiór piłki słaby. Jedyna ta jego zaleta to te podania i wolniaki. On czuje piłkę niesamowicie. Poda partnerowi z drugiej strony wprost na nogę. Te wolniaki ma kapitalne.
Zinedine Zidane myślę, że on potrafi je wykonywać. Żadko je wykonuje ale, potrafi to robić jak mało kto. Świetnie czuję piłkę i ma niezłą petare przy świetnej technice...
Juninho Pernambucano TA MOC!!!! Moc ze świetną precyzją daje naprawdę piękny rezultat.... ten wolniak z Bayernem... to było blisko środka boiska. Patrze się co on robi, chyba nie chce z tąd strzelać :shock: widziałem jeszcze kilka jego identycznych bramek w lidze francuskiej. Majstersztyk
[/b]
David Beckham Jest w tym najlepszy. Nie lubię go, ponieważ nie lubię piłkarzy którzy zrobili więcej dla fryzjerstwa niż dla piłki :lol: Właściwie to co ten Becks potrafi?? Bieg ma wolny, technike słabą, odbiór piłki słaby. Jedyna ta jego zaleta to te podania i wolniaki. On czuje piłkę niesamowicie. Poda partnerowi z drugiej strony wprost na nogę. Te wolniaki ma kapitalne.
Zinedine Zidane myślę, że on potrafi je wykonywać. Żadko je wykonuje ale, potrafi to robić jak mało kto. Świetnie czuję piłkę i ma niezłą petare przy świetnej technice...
Juninho Pernambucano TA MOC!!!! Moc ze świetną precyzją daje naprawdę piękny rezultat.... ten wolniak z Bayernem... to było blisko środka boiska. Patrze się co on robi, chyba nie chce z tąd strzelać :shock: widziałem jeszcze kilka jego identycznych bramek w lidze francuskiej. Majstersztyk

- Reggie
- Juventino
No tego można było się spodziewać - Del Piero
Ale dla mnie rzeczywiście jego wolne są najpiękniejsze, Carlos też wali ładne, ale w innym stylu, jego to bardziej bomby 
Ale kto widział mecze fazy grupowej LM, nie pamiętam już który, ten musi przyznać że i Miccoli potrafi ładnie uderzyć, ale jakoś ma pecha bo zawsze jest jakiś słupek czy poprzeczka

Ale kto widział mecze fazy grupowej LM, nie pamiętam już który, ten musi przyznać że i Miccoli potrafi ładnie uderzyć, ale jakoś ma pecha bo zawsze jest jakiś słupek czy poprzeczka

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Andinho
- Juventino
niema na tej liscie zawodnika który najlepiej wykonuje żuty wolne a jest nim bez wątpienia RONALDINHO - Beckham , carlos czy Zidane to przy nim trampkarze - no co innego to Del Piero
- hania
- Juventino
A co za różnica kiedy to było? Moze Alex mial slabszy sezon ( jak całe Juve) ale chyba nie sądzisz ze juz zapomniał jak sie to robi? I daruj se takie głupie komentarze tylko po to aby nabic posta bo jak zauważyłes nie tylko jak tak wybrałam.DjJuve pisze:Kiedy to bylo??hania pisze:Chodzi mi o te rzuty bite ponad murem, zakręcone prosto w okno. Jest to jeden z najwazniejszych elementow ktore cenie pilkarzy. Oczywiscie nr 1. jest Alex.
Powiedz mi kiedy ostatnio Alex strzelil taka bramke??
Moze kiedys a dzis to juz zupelnie inna bajka
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Dionizos
- Juventino
To, ze nie tylko ty tak wybralas nie znaczy, ze Twoj wybor jest trafny. Ostatniego wolnego DP strzelil chyba z Galata. On juz napewno nie pamieta jak to sie robi. Ostatnio tez zapomnial co to znaczy wygrywac.hania pisze:A co za różnica kiedy to było? Moze Alex mial slabszy sezon ( jak całe Juve) ale chyba nie sądzisz ze juz zapomniał jak sie to robi? I daruj se takie głupie komentarze tylko po to aby nabic posta bo jak zauważyłes nie tylko jak tak wybrałam.DjJuve pisze:Kiedy to bylo??hania pisze:Chodzi mi o te rzuty bite ponad murem, zakręcone prosto w okno. Jest to jeden z najwazniejszych elementow ktore cenie pilkarzy. Oczywiscie nr 1. jest Alex.
Powiedz mi kiedy ostatnio Alex strzelil taka bramke??
Moze kiedys a dzis to juz zupelnie inna bajka
- booyak
- Juventino
Tego raczej się nie zapomina... To tak jakby któś nagle zapomniał jak czytać czy pisać... Może i rzeczywiście Del Piero strzela bardzo mało bramek z rzutów wolnych (zresztą niestety nie tylko z wolnych :? ) ale spowodowane jest to napewno czymś innym... Może choćby tym że coraz więcej rzutów wolnych wykonuje Nedved...Dionizos pisze:On juz napewno nie pamieta jak to sie robi.
★ ★ ★
- Dionizos
- Juventino
Akurat... :lol: . Del Piero wykonuje wszystkie rzuty wolne, z odleglosci, z ktorych kiedys strzelal bramki. Swiadczy to dobitnie o tym, ze Alex juz zapomnial jak sie strzela z wolnych. Wedlug mnie w o wiele lepszej do tego dyspozycji jest Miccoli. Niestety do pilki przy stalych fragmentach gry, nadal bedzie podchodzil DP, bo jest kapitanem i to on wybiera strzelca. Nasza druzyna naprawde wiele traci na tym, ze Alex nosi opaske.booyak pisze:Tego raczej się nie zapomina... To tak jakby któś nagle zapomniał jak czytać czy pisać... Może i rzeczywiście Del Piero strzela bardzo mało bramek z rzutów wolnych (zresztą niestety nie tylko z wolnych :? ) ale spowodowane jest to napewno czymś innym... Może choćby tym że coraz więcej rzutów wolnych wykonuje Nedved...Dionizos pisze:On juz napewno nie pamieta jak to sie robi.
- Juve The Best
- Juventino
Powinien być też nedved ale zagłosowałem na Alexa