Kto najlepiej na świecie wykonuje rzuty wolne????

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto najlepiej wykonuje rzuty wolne

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 10:08

oczywiscie Alessandro Del Piero

Suchy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 10:42

wg mnie Roberto Carlos. Nieraz to udowadnial :wink: :-D

If man is five, then the devil is six; and if the devil is six, then God is seven...
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 10:48

Alex ?? chyba ktoś żartuje :twisted:
Ludzie nie bądżcie stronniczy ... wiem strzela z wolnych bramki ,ale nie za dużo , pozatym On jest genialny w innych "częściach gry" :twisted:
A tak wogole to Van Hooijdonk :wink: zdecydowanie i bezapelacyjnie...

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2004, 11:05

Obecnie to chyba Beckham, ale i Alex i Van Hooijdonk, i Carlos też są dobrzy, a i jeszcze widziałem parę bramek Rivaldo. Ale kiedyś był taki piłkarz, który się nazywał Ronald Koeman. jeśli ktoś pamięta, to wie co on potrafił zrobić z wolnego.

Manitou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 20:29

1. Juninho
2. Roberto Carlos
3. Zidane
4. Van Hooijdonk
5. Beckham/ AdP

Od początku do końca...
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 23:03

Alex Del Piero pięknie to potrafi robić... może teraz już, nie tak jak kiedyś, ale wierzę, że jeszcze będzie nas czarował takimi brameczkami :wink:

David Beckham Jest w tym najlepszy. Nie lubię go, ponieważ nie lubię piłkarzy którzy zrobili więcej dla fryzjerstwa niż dla piłki :lol: Właściwie to co ten Becks potrafi?? Bieg ma wolny, technike słabą, odbiór piłki słaby. Jedyna ta jego zaleta to te podania i wolniaki. On czuje piłkę niesamowicie. Poda partnerowi z drugiej strony wprost na nogę. Te wolniaki ma kapitalne.

Zinedine Zidane myślę, że on potrafi je wykonywać. Żadko je wykonuje ale, potrafi to robić jak mało kto. Świetnie czuję piłkę i ma niezłą petare przy świetnej technice...

Juninho Pernambucano TA MOC!!!! Moc ze świetną precyzją daje naprawdę piękny rezultat.... ten wolniak z Bayernem... to było blisko środka boiska. Patrze się co on robi, chyba nie chce z tąd strzelać :shock: widziałem jeszcze kilka jego identycznych bramek w lidze francuskiej. Majstersztyk :D[/b]

Fedo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 23:18

Oczywiście nie kto inny jak Alex Del Piero :D no i jeszcze może Pavel Nedved głosowałem na Alexa :!:

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2004, 23:26

No tego można było się spodziewać - Del Piero :D Ale dla mnie rzeczywiście jego wolne są najpiękniejsze, Carlos też wali ładne, ale w innym stylu, jego to bardziej bomby :)
Ale kto widział mecze fazy grupowej LM, nie pamiętam już który, ten musi przyznać że i Miccoli potrafi ładnie uderzyć, ale jakoś ma pecha bo zawsze jest jakiś słupek czy poprzeczka :D

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Andinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2004, 00:00

niema na tej liscie zawodnika który najlepiej wykonuje żuty wolne a jest nim bez wątpienia RONALDINHO - Beckham , carlos czy Zidane to przy nim trampkarze - no co innego to Del Piero

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2004, 13:22

DjJuve pisze:
hania pisze:Chodzi mi o te rzuty bite ponad murem, zakręcone prosto w okno. Jest to jeden z najwazniejszych elementow ktore cenie pilkarzy. Oczywiscie nr 1. jest Alex.
Kiedy to bylo??
Powiedz mi kiedy ostatnio Alex strzelil taka bramke??
Moze kiedys a dzis to juz zupelnie inna bajka :(
A co za różnica kiedy to było? Moze Alex mial slabszy sezon ( jak całe Juve) ale chyba nie sądzisz ze juz zapomniał jak sie to robi? I daruj se takie głupie komentarze tylko po to aby nabic posta bo jak zauważyłes nie tylko jak tak wybrałam.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2004, 14:59

hania pisze:
DjJuve pisze:
hania pisze:Chodzi mi o te rzuty bite ponad murem, zakręcone prosto w okno. Jest to jeden z najwazniejszych elementow ktore cenie pilkarzy. Oczywiscie nr 1. jest Alex.
Kiedy to bylo??
Powiedz mi kiedy ostatnio Alex strzelil taka bramke??
Moze kiedys a dzis to juz zupelnie inna bajka :(
A co za różnica kiedy to było? Moze Alex mial slabszy sezon ( jak całe Juve) ale chyba nie sądzisz ze juz zapomniał jak sie to robi? I daruj se takie głupie komentarze tylko po to aby nabic posta bo jak zauważyłes nie tylko jak tak wybrałam.
To, ze nie tylko ty tak wybralas nie znaczy, ze Twoj wybor jest trafny. Ostatniego wolnego DP strzelil chyba z Galata. On juz napewno nie pamieta jak to sie robi. Ostatnio tez zapomnial co to znaczy wygrywac.

Fuzja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2004, 16:37

Kiedyś rzuty wolne najlepiej wykonywał van Hooijdonk, ale teraz zaczyna to najlepiej wychodzić Tevezowi.

YO YO YO
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2004, 17:14

Dionizos pisze:On juz napewno nie pamieta jak to sie robi.
Tego raczej się nie zapomina... To tak jakby któś nagle zapomniał jak czytać czy pisać... Może i rzeczywiście Del Piero strzela bardzo mało bramek z rzutów wolnych (zresztą niestety nie tylko z wolnych :? ) ale spowodowane jest to napewno czymś innym... Może choćby tym że coraz więcej rzutów wolnych wykonuje Nedved...

★ ★ ★
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2004, 16:20

booyak pisze:
Dionizos pisze:On juz napewno nie pamieta jak to sie robi.
Tego raczej się nie zapomina... To tak jakby któś nagle zapomniał jak czytać czy pisać... Może i rzeczywiście Del Piero strzela bardzo mało bramek z rzutów wolnych (zresztą niestety nie tylko z wolnych :? ) ale spowodowane jest to napewno czymś innym... Może choćby tym że coraz więcej rzutów wolnych wykonuje Nedved...
Akurat... :lol: . Del Piero wykonuje wszystkie rzuty wolne, z odleglosci, z ktorych kiedys strzelal bramki. Swiadczy to dobitnie o tym, ze Alex juz zapomnial jak sie strzela z wolnych. Wedlug mnie w o wiele lepszej do tego dyspozycji jest Miccoli. Niestety do pilki przy stalych fragmentach gry, nadal bedzie podchodzil DP, bo jest kapitanem i to on wybiera strzelca. Nasza druzyna naprawde wiele traci na tym, ze Alex nosi opaske.

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2004, 16:30

Powinien być też nedved ale zagłosowałem na Alexa

Obrazek
ODPOWIEDZ