Najbardziej niedoceniany piłkarz??????
- bandit
- Juventino
Ja dla mnie to Kalu Uche.
Trapatoni Go nie powołal bo był bez formy i po kontuzji. Zgadzam sie jednak z twierdzeniem że jest to najbardziej niedoceniany piłkarz Juve.10 Szymon pisze:zdecydowanie Alessio Tacchinardi - nawet trapattoni Go na euro nie powołał - jest to typowy zawodnik uchodzący w cień takich zawodników jak np. Del Piero właśnie - ale Juventus bez Alessio byłby zupełnie inny (bardzo by na tym Juventus stracił)
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
no to rzeczywiscie malo slyszalesPiontaS pisze:A na świecie jeszcze przed mistrzostwami Eurpy był to według mnie C.Ronaldo mało kiedy o nim słyszałem chyba tylko gdy trafiał do MU a teraz jest już gwiazdą :-D

ja z takich czy innych powodow czytam newsy z anglii i kibice MU wybierali go graczem meczu praktycznie co mecz (w rundzie rewanzowej, kiedy to zaczal regularnie grac) wiec jesli ktos go nie docenial to chyab tylko dziennikarze (nieangielscy) i ktos kto niewiele o nim wiedzial

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- FOJM
- Juventino
Oprócz wielu wcześniej wymienionych jest jeden piłkarz, który jest (był) geniuszem (jak dla mnie) a nikt nawet o nim nie wspomniał - aż tak jest niedoceniany. Jest to Austine "Jay-Jay" Okocha z Nigerii. Na prawdę swego czasu był po prostu genialny...
- Alessandro
- Juventino
Dokladnie zgazam sie z Toba. Tacchinardi grajuz od kilku ladnych lat w pierwszym skladzie Juve a Maresca sie dopiero przebija a jeszcze nie pokazal wszystkiego na co go stac.Jędruś pisze:Maresca i Tacchinardi :?.
P.S. A pamietacie wystep Enzo i gola ktorego strzelil Olimpiakosowi? Super! To jeden z najwiekszych talentow Juventusu.
- mnowo
- Qualità Juventino
Moze i masz racje... :? w zasadzie to nigdy sie nad tym nie zastanawialem... Ja uwazam ze Zambrotta jest jednym z najlepszych obroncow,pomocnikow,pilkarzyPavel87 pisze:Moim zdaniem jest nim Gianluca Zamgrotta(mówie to obiektywnie). Uważam tak, bo każdy przeciętny kibic z gwiazd Juve umie wymienić Del Piera, Nedveda czy Buffona a mało kto wymieni Zambro. A ja uważem, że on wymiata jak mało kto i jest na swojej pozycji(tzn. na pomocy a nie na obronie) jest jednym z najlepszych albo najlepszym piłkarzem w Serie A

Ale dla mnie on i tak pozostanie fenomenem futbolu. Mysle ze jest nawet lepszy od niektorych uwazanych za bozyszcza futbolu...
- J1897
- Juventino
wg mnie najbardziej niedocenianym piłkarzem JUVE jest Alessio Tacchinardi... praktycznie od samego początku pobytu na Delle Alpi prezentuje równą(wysoką formę), a nigdy nikt o nim nie mówi... np. u Trappattoniego tak naprawdę zawsze wyżej byli tacy piłkarze jak C.Zanetti, S.Perrotta... uważam, że niesłusznie...
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2004, 15:15 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kacper
- Juventino
Dla mnie też najbardziej niedocenianym piłkarzem w Juvve jest Zambro. Biega od bramki do bramki jak nikt inny. Innym takim piłkarzem jesy według mnie Tacchi. Jest od czarnej roboty i często nie zauważa się tego co robi.
- gosciu_Muranista
- Juventino
Jeśli chodzi o JUVe to napewno moi ulubieni zawodnicy czyli Zambrotta i Tacchinardi. No i obrońca Iuliano ważne ogniwo w obronie.
A co do zawodników z innych klubów to chyba C.Ronaldo w ME wchodził do gry z ławki w MU podobnie a jest naprawdę dobry.
A co do zawodników z innych klubów to chyba C.Ronaldo w ME wchodził do gry z ławki w MU podobnie a jest naprawdę dobry.
- banan1984
- Juventino
Moim zdaniem Zambro jest niedoceniany...ale bardziej tu mozna wspomniec o Xavim z Barcy....chlopak widzi stransznie duzo na boisku jak malo kto...i od dawna prezentuje wysoki poziom...chociaz malo kto to zauwaza.