Najbardziej niedoceniany piłkarz??????

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
bandit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 12:11

Ja dla mnie to Kalu Uche.
10 Szymon pisze:zdecydowanie Alessio Tacchinardi - nawet trapattoni Go na euro nie powołał - jest to typowy zawodnik uchodzący w cień takich zawodników jak np. Del Piero właśnie - ale Juventus bez Alessio byłby zupełnie inny (bardzo by na tym Juventus stracił)
Trapatoni Go nie powołal bo był bez formy i po kontuzji. Zgadzam sie jednak z twierdzeniem że jest to najbardziej niedoceniany piłkarz Juve.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 14 lipca 2004, 22:59

PiontaS pisze:A na świecie jeszcze przed mistrzostwami Eurpy był to według mnie C.Ronaldo mało kiedy o nim słyszałem chyba tylko gdy trafiał do MU a teraz jest już gwiazdą :-D
no to rzeczywiscie malo slyszales :)
ja z takich czy innych powodow czytam newsy z anglii i kibice MU wybierali go graczem meczu praktycznie co mecz (w rundzie rewanzowej, kiedy to zaczal regularnie grac) wiec jesli ktos go nie docenial to chyab tylko dziennikarze (nieangielscy) i ktos kto niewiele o nim wiedzial :)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:41

Wspaniali obroncy IULIANO BIRINDELI PESOTTO pomocnikTACHINARDI

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:49

Maresca i Tacchinardi :?.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 21:00

Oprócz wielu wcześniej wymienionych jest jeden piłkarz, który jest (był) geniuszem (jak dla mnie) a nikt nawet o nim nie wspomniał - aż tak jest niedoceniany. Jest to Austine "Jay-Jay" Okocha z Nigerii. Na prawdę swego czasu był po prostu genialny...

Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 21:31

Jędruś pisze:Maresca i Tacchinardi :?.
Dokladnie zgazam sie z Toba. Tacchinardi grajuz od kilku ladnych lat w pierwszym skladzie Juve a Maresca sie dopiero przebija a jeszcze nie pokazal wszystkiego na co go stac.

P.S. A pamietacie wystep Enzo i gola ktorego strzelil Olimpiakosowi? Super! To jeden z najwiekszych talentow Juventusu.

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2004, 23:00

w juve wydaje mi sie ze maresca.a na swiecie chyba zambro

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2004, 09:01

Pavel87 pisze:Moim zdaniem jest nim Gianluca Zamgrotta(mówie to obiektywnie). Uważam tak, bo każdy przeciętny kibic z gwiazd Juve umie wymienić Del Piera, Nedveda czy Buffona a mało kto wymieni Zambro. A ja uważem, że on wymiata jak mało kto i jest na swojej pozycji(tzn. na pomocy a nie na obronie) jest jednym z najlepszych albo najlepszym piłkarzem w Serie A
Moze i masz racje... :? w zasadzie to nigdy sie nad tym nie zastanawialem... Ja uwazam ze Zambrotta jest jednym z najlepszych obroncow,pomocnikow,pilkarzy :D i ze jest bardzo przydatnym i uniwersalny zawodnikiem... ale nigdy nie patrzylem na niego pod katem ze jest niedoceniany... by moze... :?
Ale dla mnie on i tak pozostanie fenomenem futbolu. Mysle ze jest nawet lepszy od niektorych uwazanych za bozyszcza futbolu...

*Fighter*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2004, 09:06

Alessio Tacchinardi- to jest mój ulubiony piłkaż Juve. Jest niedoceniany a to przecież nasz cichy pracuś... :wink:

Juventus Turyn- Tylko przed Boggiem padniemy na kolana
jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 10:30

Patrząc pod kątem zakończonych ME, to chyba widać jak niedocenianym piłkarzem był Baros. Również cała reprezentacja Grecji :)

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 14:40

Cassano- jeśli chodzi o Romę, to ok. Ale w Squadra Azzura częściej powinien dostawać szansę ( chyba że Pippo uzyska dawną formę )

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 15:06

wg mnie najbardziej niedocenianym piłkarzem JUVE jest Alessio Tacchinardi... praktycznie od samego początku pobytu na Delle Alpi prezentuje równą(wysoką formę), a nigdy nikt o nim nie mówi... np. u Trappattoniego tak naprawdę zawsze wyżej byli tacy piłkarze jak C.Zanetti, S.Perrotta... uważam, że niesłusznie...
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2004, 15:15 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2004, 15:11

Dla mnie też najbardziej niedocenianym piłkarzem w Juvve jest Zambro. Biega od bramki do bramki jak nikt inny. Innym takim piłkarzem jesy według mnie Tacchi. Jest od czarnej roboty i często nie zauważa się tego co robi.

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 18:49

Jeśli chodzi o JUVe to napewno moi ulubieni zawodnicy czyli Zambrotta i Tacchinardi. No i obrońca Iuliano ważne ogniwo w obronie.
A co do zawodników z innych klubów to chyba C.Ronaldo w ME wchodził do gry z ławki w MU podobnie a jest naprawdę dobry.

banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2004, 18:54

Moim zdaniem Zambro jest niedoceniany...ale bardziej tu mozna wspomniec o Xavim z Barcy....chlopak widzi stransznie duzo na boisku jak malo kto...i od dawna prezentuje wysoki poziom...chociaz malo kto to zauwaza.

ODPOWIEDZ