Birra Morreti: Juve - Inter 1:0, Juve - Palermo 0:0 k.2-1

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
vojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 23:40

Bad_Magick pisze:Mozecie w sumie napisac jak tam wyniki, bo nie mam czasu w TV ogladac :( (pakowanie) a chat mi nie dziala(nie moj komp iec instalowac nic nie bede). Bylbym wdzieczny.
Gdybys przeczytal wczesniejsze posty,to wiedzialbys ze Juventus wygrał 1:0 po golu Trezeguet

Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 00:04

Piszac posta zastanawialem sie czy napisac zebyscie mi nie pisali wyniku z Interem bo ten jest w temacie. Uznalem ze nie ocenicie mnie tak nisko, wrecz jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, tylko napiszecie pozostale wyniki albo ze mecze jeszcze sie nie zaczely(skonczyly).
No, ale niestety ostatnio widze tutaj tylko naskakiwanie na innych uzytkownikow, ze ten post taki, ze tu sie wyglupiles, tu cos zle napisales, ze nie przegladnales wczesniejszych postow, ze twoj post nie wnosi nic do dyskusji...ludzie od tego sa moderatorzy. Jestesmy fanami Juve i to nas jednoczy, a jesli juz cos ma nas dzielic to niech to bedzie sprawa marihuany czy sensownosci transferu Vieriego, a nie jakies bzdety o postach i uzytkowaniu forum...

Wiem ze napisalem tu duzo nie w temacie, ale od dawna sie to we mnie gotowalo, ze tu taka nagonka na innych uzytkownikow...

Wciaz ciekaw jestem wyników[/b]

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 00:10

Bad_Magick pisze:Wciaz ciekaw jestem wyników[/b]
Inter 2-1 Palermo (Nicola Ventola 44' - Maniero 30', Luca Toni 42')
Juve 0-0 Palermo, wygrana 'karnych' <-- nie wiem co to było :)

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 00:46

Yyyy wyniki cieszą wszystko super pięknie , wygraliśmy wielki puchar ale...... kto mnie zbanował na chacie po meczu ?! Co za kolo :? ???
A jeśli będzie miał tyle odwagi cywilnej ( bo za nic mnie wywalił ) , to może dowiem się , co było przyczyną ,, bana '' ??? CHYBA , ZE MAM ZACHOWAC MILCZENIE , bo dostane ostrzezenie ;/ To niesprawiedliwe , było po meczu Panowie....Ktoś tutaj jest nie fair...

ps.A meczyki napawają optymizmem , może jeszcze nie wszystko stracone w tym sezonie , pojawiła się iskierka nadziei :) pozdro

Go hard, or go home.
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 00:46

Hehehe to były karne (chyba)
Blater (prezydent Fify) chciałby by takie karne były w każdym meczu :D

No więc wygraliśmy :D
Obrona grało średnio chociaż zdażały sie jej wpadki dobrze zagrał Antonio Chimenti( chociaż krótko )
Wsumie najlepiej jak dla mnie wypadł Zambro i Zebina (chociaz troche za dużo się kiwał).
Dobrze grał Camoranesi ale czerwona kartka w pierwszym meczu troche obniżyła jego noty :roll:

Podsumowując niedawno przegraliśmy 2-0 z Interem teraz wygrywamy 1-0
co świadczy że nie powinniśmy przywiązywać jakieś szczegulnej uwagi do meczów sparingowych 8)

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 00:47

kouba pisze: Juve 0-0 Palermo, wygrana 'karnych' <-- nie wiem co to było :)
Hehe ale dlugi wieczor...ciagnelo sie to i ciagnelo....

Ale koniec jaki pozytywny.Nareszcie cos wygralismy,nie jest to co prawda LM ale dobry początek :wink: . Mam nadzieje ze teraz bedzie juz coraz lepiej.

Tym razem Inter sie nie popisal,takze jak widac nie nalezy robic tragedii z tych turniejow.Raz nie idzie nam,raz innym.....w sezonie bedzie OK ! Trzeba wierzyc 8)

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 00:56

wreszcie nie stracilismy bramki..
wreszcie przypomnial o sobie trezegeut.
ponownie od ktoregos z was pochwale zarobil jonathan zebina.
nikt nie ma pretensji o nic do legro?
wygralismy z interem, czyli z zespolem, ktory powalil co po niektorych z nas podczas mercatto.
czemu nie wygralismy z palermo? yy..
bad magick: jak nie ty to kto bedzie zdawal nam relacje z meczu? :wink:. ja mowie calkiem powaznie..
gdzie jest lipinski? heheheh..

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Porki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 01:09

nuda.najlepszą drużyną bezapelacyjnie Palermo-zasłużone, zbyt niskie zwycięstwo z Interem oraz, co tu dużo mówić, niesprawiedliwa porażka z naszym Juve w karnych (mecz palermo z Juve był bardziej wyrównany niż inter-palermo, ale palermo miało 3 stuprocentowe okazje, Juve żadnej).Juve wygrało, ale tylko dzięki Chimentiemu w meczu z Palermo (byłem zaskoczony - naprawdę wybronił kapitalnie 3 strzały).cieszy zwycięstwo, ale styl...cóż, poczekajmy.I nie mówmy dłużej, że to sparingi, bo dla Palermo to też były sparingi, a jako jedyne zagrało po prostu ładnie.

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 10:11

Bob Sapp pisze:niema mowy tylko 2 zwyciestwa sie liczą :D 8) mosimy pokazać kto RZĄDZI W EUROPIEE :twisted:
no i udało mi sie wytypować 2 zwycięstwa no ale szkoda ze nieudało sie strzelic Juventusowi w meczu z Palermo gola. No ale Juve pokazało ze potrafi wygrywać z silnymi rywalami takimi jak Inter mam nadzieje ze jeszcze pare triumfów zdąbedziemy w tym sezonie :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 10:38

Oglądałem wszystkie meczyki i bardzo mi się spodobał ten system wykonywania karnych ale jestem ciekawy co by było jak takie faule jak na baiocco się powtarzały kilka razy z rzędu co by zrobili sędziowie ?

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 10:49

Pavel87 pisze: Dlaczego większość z was pisze że wygrana z Interem jest mało prawdopodbna??????? Nie ma sie co bać bedzie dobrze.
No i widzicie miałem racje!!!!!! :D Co do przebiegu meczów to niewiem jak było bo nie oglądałem petrzyłem tylko na chat podczas meczu z Interem(dzięki Alexxx). W każdym razie na pewno cieszą zwycięstwa, zwłaszcza to z Interem, które napewno podniosą morale zespołu przed zbliżającymi sie elminacjami LM

Forza Squadra Bianconera
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 13:01

Zwyciestw ciesza ale dla mnie to wcale nie bylo najwazniejsze.
Dobrze ze w zespol wkomponowal sie Emerson (chyba zostal wybrany zawodnikiem turnieju).
Osobiscie meczu nie ogladalem sledzilem relacje na czacie :P wiec zbyt duzo powiedziec nie moge.
Z Interem wygrana skromna ale zasluzona z Palermo bylo gorzej ale takze wygralismy.
Napewno nie mozna wpadac w zachwyt ze mamy swietny zespol ktory wygrywa z Interem.
Mecze towarzyskie przed sezonem nie powiedza duzo o sile zespolu.
Dopiero podczas sezonu bedzie mozna zobaczyc na co naprawde nas stac.
Potrzebne sa wzmocnienia szczegolnie w obronie bez nich marnie widze nasze potyczki z silnym Milanem.
Jeszcze zostalo troche czasu mam nadzieje ze zespol zostanie wzmocniony i na sezon wszyscy beda zadowoloni :)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 13:31

10 Szymon pisze:
Dionizos pisze:
10 Szymon pisze:Legrottaglie niech zrozumie że nie gra na "jakiejś" prowincji (z szacunkiem) w Chievo tylko dla BIAŁO-CZARNYCH z Turynu! to samo się tyczy m.in. Appiaha!
Jezeli uwazasz Verone za prowincje, to serdecznie Ci gratuluje genilanej znajmosci georgrafii.
aha teraz mi sie przypomniało że Chievo to 50-krotny Mistrz Włoch 10-krotny zdobywca Pucharu Mistrzów! :D

nie zrozumiałeś sformułowania! prowincja ----> klub o małych tradycjach którego celem i ambicją jest występowanie w Serie A
To w tym wypadku powinienes uzyc sformulowania 'pilkarska prowincja'. Wtedy latwiej byloby sie polapac o co Ci chodzi.

A jezeli chodzi o turniej, to Juventus bynajmniej pozytywnie mnie nie zaskoczyl. Zagralismy na dosc przecietnym poziomie, a to pozwolilo nam wygrac calosc. Obrona nadal jest dosc dziurawa, gdyby nie Chimenti, ktory dokonywal cudow, to mecz z Palermo moglibysmy smialo zaliczyc do reszty porazek naszej obrony. Iuliano i Legro nadal potwierdzaja, ze nie sa w stanie grac na takim poziomie. Niezle zaprezentowal sie Zebina i swietnie zagral Emerson. Puma, mozemy byc tego pewni, bedzie waznym elementem Juve, w tym sezonie. Zawiodl natomiast atak. Treze po strzeleniu gola, odpuscil sobie calkowicie, ale potwierdzil mimo to swoja przydatnosc dla druzyny. Alex na poczatku troche sie pokiwal, ale musial zejsc dosc szybko, wiec oceny nie moze mu wystawic. Problem jednak nie lezy w naszym podstawowym napadzie, a w tym drugim. Zalayeta nie jest odpowiednim partnerem dla Mikiego i Moggi musi to w koncu zauwazyc. Urugwajczyk, owszem ma niezla technike i mocny strzal, ale to nie wystarcza do gry dla Juventusu Turyn. Koniecznie trzeba sie rozejrzec za kolejnym napastnikiem, niesmialo wysowam nazwisko Gilardino 8) .
Jeszcze jedna spawa... Baiocco :D . Gosc sie stara, ale widac, ze sie nie nadaje. Proponuje rzucil go gdzies w wymianie.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 13:45

Dionizos pisze:Jeszcze jedna spawa... Baiocco :D . Gosc sie stara, ale widac, ze sie nie nadaje. Proponuje rzucil go gdzies w wymianie.
Hmmm proponowalbym go wymienic za Cannavaro.Inter ostatnio zakupil Mihajlovicia( :lol: )wiec i Baiocco przydalby sie im :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2004, 14:11

Napewno cieszy zwycięstwo w tym małym turnieju. Wiele powiedzieć nie mogę, ponieważ jest zdany wystawić opinię poprzez komentarza Alexxxa. Dzięki tak w ogóle :)

Niesamowicie cieszę, sie z postawy Emersona, który jak wspomnial Alexxx, został wybrany najlepszym zawodnikiem turnieju. To potwierdza tylko jego klasę, że tak szybko potrafi się wkomponować w zespół i wczuć w nową atmosferę. Taki zawodników nam potrzeba!

Cieszy gol Treze, wkońcu atak pokazal, że żyje :P Nieźle podobno radził sobie Miccoli. To wielki zawodnik. Jego era, czas już się zbliża :twisted:

Obrona według Dionizosa nie specjalnie :? Ale chyba nie było, aż tak tragicznie :P
Chimenti też pokazał, że jest godnym zmiennikiem Buffona.

Szkoda, że nie poradzilismy sobie z Palermo. Dla mnie to kwestia zawodników ze środka pola. Od nich zależy bardzo dużo. A co tu porównywać duet Emerson,Tacchinardi z Baiocco :evil: Blasi. Baiocco to niech jak najszybciej sobie znajdzie nowy klub :roll:

Obrazek
Zablokowany