Birra Morreti: Juve - Inter 1:0, Juve - Palermo 0:0 k.2-1

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:10

Już dzisiaj kolejny turniej z działem Juventusu - Birra Morreti. Czy wkońcu Juventus przerwie pasmo porażek w meczach z Palermo i Interem? Według mnie Juventus zajmie 2 miejsce. Wygra 2-0 z Palermo, a potem przegra :evil: z Interem. Juventus nie jest w tak słabej formie aby przegrać z Palermo, ale też nie jest w tak dobrej aby wygrać z Interem. Czy wie ktoś gdzie będzie transmisja z tego turnieju???

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:16

mam nadzieje ze Juve wreszcie wygra !!!!!!
a wiecie moze co o transmisji w TV tego turnieju ??

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:18

Ja nie wiem, ale ciekawi mnie nazwa tego turnieju... 'Birra Moretti'? Birra? :D co oni, graja o jakies browary? hieh hieh :D :wink:

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:34

Tak, to jest puchar organizowany przez browar Birra Moretti. Od lat jest organizowany...choc zmieniaja sie uczestnicy, w zeszlym roku byla np Sampdoria, dawniej Udine, Parma. Juventus i Inter graja chyba zawsze.

Obrazek

:wink:

A co do samej gry na Trunieju to Juventus czesto tu pokazywal klase, wiec tym razem tez mam nadzieje ze wygramy. (W zeszlym roku ogralismy tu Inter 2-1). Jest to malo, ale realne.

Bugaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:40

Wydaje mi sie że ten turniej będzie transmitowany na Canale 5 bo widziałem jego zapowiedź podczas przerwy w Trofeo Tim. Aha wie ktoś czy w tym turnieju zagrają już Kapo, Thuram czy Nedved?

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:40

Spokojnie, najważniejszy jest mecz z Interem, bo z Palermo to sobie powinniśmy poradzić, obawiam sie tylo tego ze 'kibice' którzy juz skreślil Juventus w tym sezonie, w razie naszego ewentualnego zwycięstwa, będą sie cieszyć i pisać ze wiedzieli że Juve sie podniesie po porażkach. Kibiców poznaje sie w biedzie. Szkoda ze ostatnie porażki udowodniły to tak dobitnie. :roll: :!:

Obrazek
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 10:56

Sting pisze:Spokojnie, najważniejszy jest mecz z Interem, bo z Palermo to sobie powinniśmy poradzić, obawiam sie tylo tego ze 'kibice' którzy juz skreślil Juventus w tym sezonie, w razie naszego ewentualnego zwycięstwa, będą sie cieszyć i pisać ze wiedzieli że Juve sie podniesie po porażkach. Kibiców poznaje sie w biedzie. Szkoda ze ostatnie porażki udowodniły to tak dobitnie. :roll: :!:

Tu sie nie zgodze. To, ze ktos pisze, ze jest zle i na dodatek poprze to konkretnymi argumentami, to nie znaczy, ze odwraca sie od Juve. O czym Ty mowisz ? Czasem trzeba poprostu realnie spojrzec na sytuacje w klubie, a nie - cokolwiek by sie dzialo tylko bezmyslnie "FORZA JUVE!! FORZA JUVE!!"... Tyle na ten temat...

A co do samego Birra Morretti... hmmm .. dla mnie ten turniej to jedna wielka niewiadoma... mam nadzieje, ze wreszcie druzyna sie przebudzi... w koncu juz za jakis tydzien gramy o Lige Mistrzow. Czas najwyzszy zlapac choc minimalna forme. Nie bede tu obstawial wynikow, bo to sie mija z celem. Jakkolwiek byloby dobrze - byle do przodu.

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:10

niema mowy tylko 2 zwyciestwa sie liczą :D 8) mosimy pokazać kto RZĄDZI W EUROPIEE :twisted:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:22

Bob Sapp pisze:niema mowy tylko 2 zwyciestwa sie liczą :D 8) mosimy pokazać kto RZĄDZI W EUROPIEE :twisted:
Co za śmieszny post. Tak, ogrywając Palermo i Inter pokażemy, że "rządzimy w Europie". Zwłaszcza pokonując Palermo po zaciętym (prawdopodobnie meczu) 1-0. Można tak mówić, jak wygramy LM, a nie podniecać sie nie zdrowo przed sezonem. Pokazaliśmy jak "rzadzimy w Europie" w meczu z Fenerbahe... Przykro mi to przypominać... Wierzyć można w zwycięstwa, ale bez przesadnej euforii, bo wygrywając ten turniej nie zwojujemy Europy. Może jakieś gazety w Europie wspomną o tym pucharze drobną czcionką na ostatniej stronie obok olbrzymiej reklamy telefonów komórkowych.

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:31

Bugaj pisze:Wydaje mi sie że ten turniej będzie transmitowany na Canale 5 bo widziałem jego zapowiedź podczas przerwy w Trofeo Tim. Aha wie ktoś czy w tym turnieju zagrają już Kapo, Thuram czy Nedved?
nawet nie wiesz jak sie ucieszylem jak powiedziales ze turniej bedzie na Canale 5 :twisted:
ja mam nadzieje ze ci pilkarze zagraja !! chodz co Pavelka to penie nie zagra !!!Thuram doznal naszczescie niegroznej kontuzji wiec bedzie szansa ze zagra a Kapo to juz chuba zdrowy jest !!!!
i tak nie wystapimy w najsilniejszym skladzie ! bez Pavelka :(

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:33

YoUri` pisze:
Sting pisze:Spokojnie, najważniejszy jest mecz z Interem, bo z Palermo to sobie powinniśmy poradzić, obawiam sie tylo tego ze 'kibice' którzy juz skreślil Juventus w tym sezonie, w razie naszego ewentualnego zwycięstwa, będą sie cieszyć i pisać ze wiedzieli że Juve sie podniesie po porażkach. Kibiców poznaje sie w biedzie. Szkoda ze ostatnie porażki udowodniły to tak dobitnie. :roll: :!:

Tu sie nie zgodze. To, ze ktos pisze, ze jest zle i na dodatek poprze to konkretnymi argumentami, to nie znaczy, ze odwraca sie od Juve. O czym Ty mowisz ? Czasem trzeba poprostu realnie spojrzec na sytuacje w klubie, a nie - cokolwiek by sie dzialo tylko bezmyslnie "FORZA JUVE!! FORZA JUVE!!"... Tyle na ten temat...

A co do samego Birra Morretti... hmmm .. dla mnie ten turniej to jedna wielka niewiadoma... mam nadzieje, ze wreszcie druzyna sie przebudzi... w koncu juz za jakis tydzien gramy o Lige Mistrzow. Czas najwyzszy zlapac choc minimalna forme. Nie bede tu obstawial wynikow, bo to sie mija z celem. Jakkolwiek byloby dobrze - byle do przodu.
Mówie o tych co po ostatnich porażkach mówią, ze już tu nie bedą wchodzić bo nie chcą słuchać o porażkach Juve, ot tacy kibice. No weź z klubem jest sie na dobre i na złe, grają źle, póki co z tą grą nie mają czego szukać zgadzam sie, ale cholera, te trzy porażki nie znaczą że mam sie ich wyprzeć raptem. No i oczywisćie mówie też o tych co juz zapowiadają ze przegrany w 3 rundzie kwalifikacyjnej Ligi Mistrzów. nie ma to jak odrobina (o więcej nie prosze) wiary w Juventus...
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2004, 11:39 przez Sting, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:34

Ulisses pisze:
Bob Sapp pisze:niema mowy tylko 2 zwyciestwa sie liczą :D 8) mosimy pokazać kto RZĄDZI W EUROPIEE :twisted:
Co za śmieszny post. Tak, ogrywając Palermo i Inter pokażemy, że "rządzimy w Europie". Zwłaszcza pokonując Palermo po zaciętym (prawdopodobnie meczu) 1-0. Można tak mówić, jak wygramy LM, a nie podniecać sie nie zdrowo przed sezonem. Pokazaliśmy jak "rzadzimy w Europie" w meczu z Fenerbahe... Przykro mi to przypominać... Wierzyć można w zwycięstwa, ale bez przesadnej euforii, bo wygrywając ten turniej nie zwojujemy Europy. Może jakieś gazety w Europie wspomną o tym pucharze drobną czcionką na ostatniej stronie obok olbrzymiej reklamy telefonów komórkowych.

no masz 100% racje :wink: niezwojujemy ale trzeba zrobić dobre wrażenie przed meczem w III rundzie LM NA RYWALU żeby on niemyślał ze jesteśmy do pokonania.No i jakies trofeum na początek sezonu by sie przydało :D mam nadzieje że Eurosport przeprowadzi ktoregos dnia relacje z tego turnieju tak jak to sie działo rok temu

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:44

Bramkarze : Alberto Fontana i Francesco Toldo;

Obrońcy : Francesco Coco, Ivan Ramiro Cordoba, Giuseppe Favalli, Marco Materazzi, Sinisa Mihajlovic, Giovanni Pasquale, Gonzalo Sorondo, Javier Zanetti, Zè Maria ;

Pomocnicy : Esteban Cambiasso, Edgar Davids , Emre Belozoglu, Javier Francisco Farinos, Georgios Karagounis, Andy van der Meyde, Juan Sebastian Veron, Ianis Zicu;

Napastnicy : Adriano, Julio Ricardo Cruz, Alvaro Recoba, Nicola Ventola.

to pilkarze jakich Inter powolal na puchar !!!
ja mam nadzieje ze pokazemy Davidsowi ze zle wybral !!!!!!

http://ligawloska.ys.pl/index.php?subac ... rom=&ucat=&

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:45

Turniej jest na Canale 5 na 100% Mam pytanie czy ten kanal idzie odebrac z satelity???
A co do turnieju: Mysle ze Juve pokona Palermo i zremisuje z Interem. W koncu musza cos wreszcie pokazac i zaczac wygrywac!!!

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 11:54

DamKam pisze:Turniej jest na Canale 5 na 100% Mam pytanie czy ten kanal idzie odebrac z satelity???
A co do turnieju: Mysle ze Juve pokona Palermo i zremisuje z Interem. W koncu musza cos wreszcie pokazac i zaczac wygrywac!!!
mozna mozna tylko jesli masz ustawiona na hotbirda czy jak to sie tam pisze !

Zablokowany