Birra Morreti: Juve - Inter 1:0, Juve - Palermo 0:0 k.2-1
- Asta#8
- Qualità Juventino
Już dzisiaj kolejny turniej z działem Juventusu - Birra Morreti. Czy wkońcu Juventus przerwie pasmo porażek w meczach z Palermo i Interem? Według mnie Juventus zajmie 2 miejsce. Wygra 2-0 z Palermo, a potem przegra :evil: z Interem. Juventus nie jest w tak słabej formie aby przegrać z Palermo, ale też nie jest w tak dobrej aby wygrać z Interem. Czy wie ktoś gdzie będzie transmisja z tego turnieju???
- Bad_Magick
- Juventino
Tak, to jest puchar organizowany przez browar Birra Moretti. Od lat jest organizowany...choc zmieniaja sie uczestnicy, w zeszlym roku byla np Sampdoria, dawniej Udine, Parma. Juventus i Inter graja chyba zawsze.

A co do samej gry na Trunieju to Juventus czesto tu pokazywal klase, wiec tym razem tez mam nadzieje ze wygramy. (W zeszlym roku ogralismy tu Inter 2-1). Jest to malo, ale realne.

A co do samej gry na Trunieju to Juventus czesto tu pokazywal klase, wiec tym razem tez mam nadzieje ze wygramy. (W zeszlym roku ogralismy tu Inter 2-1). Jest to malo, ale realne.
- Sting
- Juventino
Spokojnie, najważniejszy jest mecz z Interem, bo z Palermo to sobie powinniśmy poradzić, obawiam sie tylo tego ze 'kibice' którzy juz skreślil Juventus w tym sezonie, w razie naszego ewentualnego zwycięstwa, będą sie cieszyć i pisać ze wiedzieli że Juve sie podniesie po porażkach. Kibiców poznaje sie w biedzie. Szkoda ze ostatnie porażki udowodniły to tak dobitnie. :roll: :!:

- YoUri`
- Qualità Juventino
Sting pisze:Spokojnie, najważniejszy jest mecz z Interem, bo z Palermo to sobie powinniśmy poradzić, obawiam sie tylo tego ze 'kibice' którzy juz skreślil Juventus w tym sezonie, w razie naszego ewentualnego zwycięstwa, będą sie cieszyć i pisać ze wiedzieli że Juve sie podniesie po porażkach. Kibiców poznaje sie w biedzie. Szkoda ze ostatnie porażki udowodniły to tak dobitnie. :roll: :!:
Tu sie nie zgodze. To, ze ktos pisze, ze jest zle i na dodatek poprze to konkretnymi argumentami, to nie znaczy, ze odwraca sie od Juve. O czym Ty mowisz ? Czasem trzeba poprostu realnie spojrzec na sytuacje w klubie, a nie - cokolwiek by sie dzialo tylko bezmyslnie "FORZA JUVE!! FORZA JUVE!!"... Tyle na ten temat...
A co do samego Birra Morretti... hmmm .. dla mnie ten turniej to jedna wielka niewiadoma... mam nadzieje, ze wreszcie druzyna sie przebudzi... w koncu juz za jakis tydzien gramy o Lige Mistrzow. Czas najwyzszy zlapac choc minimalna forme. Nie bede tu obstawial wynikow, bo to sie mija z celem. Jakkolwiek byloby dobrze - byle do przodu.
- Bob
- Juventino
niema mowy tylko 2 zwyciestwa sie liczą
8) mosimy pokazać kto RZĄDZI W EUROPIEE :twisted:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Ulisses
- Qualità Juventino
Co za śmieszny post. Tak, ogrywając Palermo i Inter pokażemy, że "rządzimy w Europie". Zwłaszcza pokonując Palermo po zaciętym (prawdopodobnie meczu) 1-0. Można tak mówić, jak wygramy LM, a nie podniecać sie nie zdrowo przed sezonem. Pokazaliśmy jak "rzadzimy w Europie" w meczu z Fenerbahe... Przykro mi to przypominać... Wierzyć można w zwycięstwa, ale bez przesadnej euforii, bo wygrywając ten turniej nie zwojujemy Europy. Może jakieś gazety w Europie wspomną o tym pucharze drobną czcionką na ostatniej stronie obok olbrzymiej reklamy telefonów komórkowych.Bob Sapp pisze:niema mowy tylko 2 zwyciestwa sie liczą8) mosimy pokazać kto RZĄDZI W EUROPIEE :twisted:
- PABLO
- Juventino
nawet nie wiesz jak sie ucieszylem jak powiedziales ze turniej bedzie na Canale 5 :twisted:Bugaj pisze:Wydaje mi sie że ten turniej będzie transmitowany na Canale 5 bo widziałem jego zapowiedź podczas przerwy w Trofeo Tim. Aha wie ktoś czy w tym turnieju zagrają już Kapo, Thuram czy Nedved?
ja mam nadzieje ze ci pilkarze zagraja !! chodz co Pavelka to penie nie zagra !!!Thuram doznal naszczescie niegroznej kontuzji wiec bedzie szansa ze zagra a Kapo to juz chuba zdrowy jest !!!!
i tak nie wystapimy w najsilniejszym skladzie ! bez Pavelka

- Sting
- Juventino
Mówie o tych co po ostatnich porażkach mówią, ze już tu nie bedą wchodzić bo nie chcą słuchać o porażkach Juve, ot tacy kibice. No weź z klubem jest sie na dobre i na złe, grają źle, póki co z tą grą nie mają czego szukać zgadzam sie, ale cholera, te trzy porażki nie znaczą że mam sie ich wyprzeć raptem. No i oczywisćie mówie też o tych co juz zapowiadają ze przegrany w 3 rundzie kwalifikacyjnej Ligi Mistrzów. nie ma to jak odrobina (o więcej nie prosze) wiary w Juventus...YoUri` pisze:Sting pisze:Spokojnie, najważniejszy jest mecz z Interem, bo z Palermo to sobie powinniśmy poradzić, obawiam sie tylo tego ze 'kibice' którzy juz skreślil Juventus w tym sezonie, w razie naszego ewentualnego zwycięstwa, będą sie cieszyć i pisać ze wiedzieli że Juve sie podniesie po porażkach. Kibiców poznaje sie w biedzie. Szkoda ze ostatnie porażki udowodniły to tak dobitnie. :roll: :!:
Tu sie nie zgodze. To, ze ktos pisze, ze jest zle i na dodatek poprze to konkretnymi argumentami, to nie znaczy, ze odwraca sie od Juve. O czym Ty mowisz ? Czasem trzeba poprostu realnie spojrzec na sytuacje w klubie, a nie - cokolwiek by sie dzialo tylko bezmyslnie "FORZA JUVE!! FORZA JUVE!!"... Tyle na ten temat...
A co do samego Birra Morretti... hmmm .. dla mnie ten turniej to jedna wielka niewiadoma... mam nadzieje, ze wreszcie druzyna sie przebudzi... w koncu juz za jakis tydzien gramy o Lige Mistrzow. Czas najwyzszy zlapac choc minimalna forme. Nie bede tu obstawial wynikow, bo to sie mija z celem. Jakkolwiek byloby dobrze - byle do przodu.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2004, 11:39 przez Sting, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bob
- Juventino
Ulisses pisze:Co za śmieszny post. Tak, ogrywając Palermo i Inter pokażemy, że "rządzimy w Europie". Zwłaszcza pokonując Palermo po zaciętym (prawdopodobnie meczu) 1-0. Można tak mówić, jak wygramy LM, a nie podniecać sie nie zdrowo przed sezonem. Pokazaliśmy jak "rzadzimy w Europie" w meczu z Fenerbahe... Przykro mi to przypominać... Wierzyć można w zwycięstwa, ale bez przesadnej euforii, bo wygrywając ten turniej nie zwojujemy Europy. Może jakieś gazety w Europie wspomną o tym pucharze drobną czcionką na ostatniej stronie obok olbrzymiej reklamy telefonów komórkowych.Bob Sapp pisze:niema mowy tylko 2 zwyciestwa sie liczą8) mosimy pokazać kto RZĄDZI W EUROPIEE :twisted:
no masz 100% racje

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
- PABLO
- Juventino
Bramkarze : Alberto Fontana i Francesco Toldo;
Obrońcy : Francesco Coco, Ivan Ramiro Cordoba, Giuseppe Favalli, Marco Materazzi, Sinisa Mihajlovic, Giovanni Pasquale, Gonzalo Sorondo, Javier Zanetti, Zè Maria ;
Pomocnicy : Esteban Cambiasso, Edgar Davids , Emre Belozoglu, Javier Francisco Farinos, Georgios Karagounis, Andy van der Meyde, Juan Sebastian Veron, Ianis Zicu;
Napastnicy : Adriano, Julio Ricardo Cruz, Alvaro Recoba, Nicola Ventola.
to pilkarze jakich Inter powolal na puchar !!!
ja mam nadzieje ze pokazemy Davidsowi ze zle wybral !!!!!!
http://ligawloska.ys.pl/index.php?subac ... rom=&ucat=&
Obrońcy : Francesco Coco, Ivan Ramiro Cordoba, Giuseppe Favalli, Marco Materazzi, Sinisa Mihajlovic, Giovanni Pasquale, Gonzalo Sorondo, Javier Zanetti, Zè Maria ;
Pomocnicy : Esteban Cambiasso, Edgar Davids , Emre Belozoglu, Javier Francisco Farinos, Georgios Karagounis, Andy van der Meyde, Juan Sebastian Veron, Ianis Zicu;
Napastnicy : Adriano, Julio Ricardo Cruz, Alvaro Recoba, Nicola Ventola.
to pilkarze jakich Inter powolal na puchar !!!
ja mam nadzieje ze pokazemy Davidsowi ze zle wybral !!!!!!
http://ligawloska.ys.pl/index.php?subac ... rom=&ucat=&
- DamKam
- Juventino
Turniej jest na Canale 5 na 100% Mam pytanie czy ten kanal idzie odebrac z satelity???
A co do turnieju: Mysle ze Juve pokona Palermo i zremisuje z Interem. W koncu musza cos wreszcie pokazac i zaczac wygrywac!!!
A co do turnieju: Mysle ze Juve pokona Palermo i zremisuje z Interem. W koncu musza cos wreszcie pokazac i zaczac wygrywac!!!
- PABLO
- Juventino
mozna mozna tylko jesli masz ustawiona na hotbirda czy jak to sie tam pisze !DamKam pisze:Turniej jest na Canale 5 na 100% Mam pytanie czy ten kanal idzie odebrac z satelity???