Birra Morreti: Juve - Inter 1:0, Juve - Palermo 0:0 k.2-1

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 12:30

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Palermo to rywal w naszym zasięgu. Nie dopuszczam mysli, że moglibyśmy ich nie pokonać.
Chcę by JUVE pokazało dobrą grę i osiągneło dobry wynik. Bo z wyniku się rozlicza zespół a nie z dobrej gry...
Palermo tez sie przed tym sezonem wzmocnilo. Pozyskali wielu mlodych i swietnych juz graczy, wystarczy wspomniec chociazby Barzgaliego, Barone czy Zaccardo. Ale napewno jak to powiedzial Dragon, Palermo jest w naszym zasiegu i nie dopuszczam, nawet w najgorszych snach, porazki.

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 13:02

Akurat Trofeo Birra Moretti jest traktowane bardziej prestizowo niz nawet Trofeo Tim. Jedynym wazniejszym sprawdzianem w tym sezonie bedzie Puchar Berlusconiego. Tutaj o ile wiem nie mozna zremisowac :wink: .

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 13:03

Ja ostatnimi porażkami z pucharze Tim i przegraną z Fenerbache sie za bardzo nie przejmuje, ale uważam że ten turniej przeba już koniecznie wygrać, żeby podnieść morale zespołu. Dlaczego większość z was pisze że wygrana z Interem jest mało prawdopodbna??????? Nie ma sie co bać bedzie dobrze.

Forza Juve

Forza Squadra Bianconera
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 13:20

Choć to kolejne nic nie nzaczące mecze i nie przerazi mnie koljna przegrana... ale dobrze by bylo coś wygrać. W końcu kolejne mecze przygotowujące do sezonu a my nic "ważniejszego" nie wygrywamy. Zwycięśtwo podniosłoby naszych na duchu. Wygrana w nowym składzie z nowym trenerem z Interem. To już coś. Ostatnio dali nam lekcje gry. Mamy okazje się zrewanżować. Mecz z Palermo to nic innego jak formalnośc wygramy, ale nie zachwycajaco. Drugi mecz z Interem pokaże czy wyniesliśmy lekcje z ostatniej porażki i posuwamuy sie na przód...

Obrazek
Jacol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 13:47

Mecze Birra Moretti bedzie na Canale 5 i bedzie niekodowany. Zaczyna sie o 21.00. Nie nalezy lekcewazyc Palermo. Bo to druzyzna cos w stylu Sampdoria. Jak pamiec mnie nie myli to z Sampa w zeszlym Birra Moretti nie wygralismy. Uciesze sie jesli strylimy pryznajmniej jedna bramke, bo ostatni raz stryelili z PSG. Z drugiej strony nie pryejmuje sie tymi meczami, bo w zeszlym sezonie Milan za wszstkie spotkania przed sezonem byl krytykowyny. A jak zagral w trakcie sezonu to wszyscy doskonale wiedza.

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
Hatek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 14:03

Birra Moretti leci na canale 5 na 100%
Widzialem zapowiedz :DDD
o 21:00 sie rozpoczyna
jest wprost zaje***** cza patrzec co nasi pokaza :)

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 14:34

ciężko będzie pokonać obie drużyny ponieważ obie poważnie się wzmocniły - ale może właśnie brak zgrania tych ekip pozwoli nam wygrać? tylko zawodnicy muszą to tego podejść odpowiednio! np. Legrottaglie niech zrozumie że nie gra na "jakiejś" prowincji (z szacunkiem) w Chievo tylko dla BIAŁO-CZARNYCH z Turynu! to samo się tyczy m.in. Appiaha!

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 14:56

To ten turniej był na Eurosporcie rok temu??? Jak tak to zamiast normalnych karnych jest tutaj coś w stylu hokejowym. Zawodnik biegnie z połowy boiska i może strzelić w dowolnym momencie.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 15:22

10 Szymon pisze:Legrottaglie niech zrozumie że nie gra na "jakiejś" prowincji (z szacunkiem) w Chievo tylko dla BIAŁO-CZARNYCH z Turynu! to samo się tyczy m.in. Appiaha!
Jezeli uwazasz Verone za prowincje, to serdecznie Ci gratuluje genilanej znajmosci georgrafii. Poza tym, nie uwazam zeby Legro robil z siebie kompletnego błazna, poniewaz nie moze sie przyzwyczaic do gry w klubie z duzego miasta. Tak samo nie uwazam, zeby w tym turnieju mialo nastapic przebudzienie naszych 'gwizadorow'. Appiah i Legro to po prostu gracze, ktorym ich umiejetnosci nie pozwalaja na gre, na poziomie odpowiednim do reprezentowania barw Juve. Kazdy gracz jest w stanie rozwinac sie do pewnego stopnia, a Legro niestety, juz chyba osiagnal swoj najwyzszy mozliwy poziom, ale mam tym samym nadzieje, ze Appiaha stac na cos wiecej.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 22:10

no i Juve wygrało pierwszy mecz z Interem 1-0, po bramce Trezegueta w 8 min. Tyle z tego meczu wiem co było na czacie (dzieki za komentarz Alexxxxx ;)) Ale z tego komentarza wynikało, że Juve na prawde dobrze grało. Na pewno o wiele lepiej niż w ostatnich trzech meczach ;) Mały rewanżyk na Interze udany :) Ja sie ciesze, że nareszcie nasz atak troche dawał znaki życia, bo ostatnio to mozna było zapomnieć ze ta formacja u nas gra ;)
Teraz bedziemy mogli porównać oba zespoły jak sie zaprezentują na teoretycznie słabszym rywalu jakim jest Palermo.

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 22:15

no i bardzo dobrze. tez mecz sledzilem na czacie i równiez odnioslem dobre wrazenie o juve. Szczególnie emerson gral dobrze- mial mase przechwytow :P
forza Juve!!!

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 22:19

Dionizos pisze:
10 Szymon pisze:Legrottaglie niech zrozumie że nie gra na "jakiejś" prowincji (z szacunkiem) w Chievo tylko dla BIAŁO-CZARNYCH z Turynu! to samo się tyczy m.in. Appiaha!
Jezeli uwazasz Verone za prowincje, to serdecznie Ci gratuluje genilanej znajmosci georgrafii.
aha teraz mi sie przypomniało że Chievo to 50-krotny Mistrz Włoch 10-krotny zdobywca Pucharu Mistrzów! :D

nie zrozumiałeś sformułowania! prowincja ----> klub o małych tradycjach którego celem i ambicją jest występowanie w Serie A

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 22:21

No i mamy zwycięstwo, to na co liczyłem i to do czego niektórych przekonywałem. :D

Obrazek
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 23:04

... i liczymy na kolejne zwycięstwa, których nigdy za wiele :D .

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2004, 23:31

Mozecie w sumie napisac jak tam wyniki, bo nie mam czasu w TV ogladac :( (pakowanie) a chat mi nie dziala(nie moj komp iec instalowac nic nie bede). Bylbym wdzieczny.

Zablokowany