Słowna wojna między Capello i Prandellim
- PABLO
- Juventino
Włoskie media informują, że między Fabio Capello i Cesare Prandellim wybuchła słowna wojna. Nowy trener Romy powiedział w jednym z wywiadów, że Capello zostawił mu kompletnie zdezorganizowany zespół.
Roma przegrała wczoraj wysoko w sparingu z Rangersami i to mogło rozłościć nowego trenera Rzymian, który skrytykował poprzedniego trenera – Fabio Capello.
- Byłem w czterech różnych klubach i nigdy nie komentowałem pracy trenera, którego zastępowałem – mówi nowy szkoleniowiec Juventusu Turyn.
- W odniesieniu do taktyki, Prandelii powinien zauważyć, że zespół, który poniósł sromotną porażkę z Rangersami był całkiem inny od mojego.
Capello dodał także, że wszystkie zespoły, które trenował były wyśmienicie zorganizowane w defensywie i ofensywie.
Prandelli przyznał dziś, że nie krytykował Capello, mówiąc, że grał po prostu słabszym składem, dlatego Roma przegrała tak wysoko. - Chivu jest kontuzjowany, nie grał Panucci, Zebina odszedł do Juve, a Samuel do Realu - mówi były trener Parmy.
heh jak sie trenuje cienkie kluby i zaczyna sie trenowac troche wieksze to mozna sie pogubic !!!
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=27292
Roma przegrała wczoraj wysoko w sparingu z Rangersami i to mogło rozłościć nowego trenera Rzymian, który skrytykował poprzedniego trenera – Fabio Capello.
- Byłem w czterech różnych klubach i nigdy nie komentowałem pracy trenera, którego zastępowałem – mówi nowy szkoleniowiec Juventusu Turyn.
- W odniesieniu do taktyki, Prandelii powinien zauważyć, że zespół, który poniósł sromotną porażkę z Rangersami był całkiem inny od mojego.
Capello dodał także, że wszystkie zespoły, które trenował były wyśmienicie zorganizowane w defensywie i ofensywie.
Prandelli przyznał dziś, że nie krytykował Capello, mówiąc, że grał po prostu słabszym składem, dlatego Roma przegrała tak wysoko. - Chivu jest kontuzjowany, nie grał Panucci, Zebina odszedł do Juve, a Samuel do Realu - mówi były trener Parmy.
heh jak sie trenuje cienkie kluby i zaczyna sie trenowac troche wieksze to mozna sie pogubic !!!
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=27292
- Martinblack
- Juventino
Oby Juve w konfrontacji z silnym przeciwnikiem nie poniosło takiej porażki. Także ten trener sie zmienił i stosuje inna taktykę.
- Jędruś
- Juventino
Miło poczytać jak trener Romy się żali, lecz ten wynik Rangers4-1Roma, to tylko wypadek przy pracy :?.Prandelli to dobry trener, napewno dobrze przydotuje swoich piłkarzy do otwarcia sezonu.
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2004, 09:06 przez Jędruś, łącznie zmieniany 1 raz.
- nookie
- Juventino
Kurde...dzieki Bogu ze Parandelli nie zaczął trnowac JUVE..bo moze faktycznie to chwilowy wypadek przy pracy a moze Parandelli jednak nie umie trenowac wiekszych zespolow? :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- bociu
- Juventino
Ja wiem, ze w tamtym meczu bylo 4:1 dla Rangersów. Słabiutko... A co do samego tematu to wydaje mi sie, ze Prandelli szuka przyczyny porazki.Dziadek pisze:Heh, jak on tak wymieniał ze podstawowi gracze odeszli to Roma z nami niezle w zadek dostanie. Wie ktoś może ile było w tym meczu i jakimi składami wybiegły oba zespoły?? ;p
- Pavel87
- Juventino
Dobrze, że ten cały Prandelli nie przyszedł do nas. Wtopił to ma jakieś pretensje do Capello. No sorry, ale to nie wiedomo czy sie należy śmiać czy płakać. Zresztą z Romy faktycznie odeszło kilku podstawowych piłkarzy i ten sezon może byść dla nich cienki. Ale to już nie nasz problem 

Forza Squadra Bianconera
- BIANCONERI
- Juventino
Troche żałośnie brzmi,że porażki zespołu nowy trener zwala na Capello.To,że Roma jest w ciężkiej sytuacji finansowej przez co sprzedawani są piłkarze nie jest winą poprzedniego trenera,nie mówiąc o kontuzjach poszczególnych zawodników.Kiedy Prandelli podejmował się pracy w Romie musiał mieć świadomość tego w jakim położeniu znalazł się klub.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"