Juventus zamienił się w klasztor :)
- Ironek
- Juventino
A moim zdaniem, oczywiście jeśli to prawda, Capello sporo przesadza, co mu przeszkadza kto jak ma skarpetki, ja bym nie mógł mieć na maksa podciągniętych skarpetek bo bym poprostu nie wyrobił
, albo mieć wkasaną koszulkę, bosh największa głupota wszechczasów, nigdy w życiu nie gram z wkasaną koszulką i wogóle na codzien nie mam wkasanej, bo się z tym poprostu źle czuje i jest mi niewygodnie.
Chociaz uważam, ze trochę rygoru jest potrzebne, ale bez przesady, niech każdy sobie gra w ubraniu zrobionym jak mu się podoba, aby grał dobrze :!: Dla mnie nie liczy się wygląd tylko jakość gry :!:

Chociaz uważam, ze trochę rygoru jest potrzebne, ale bez przesady, niech każdy sobie gra w ubraniu zrobionym jak mu się podoba, aby grał dobrze :!: Dla mnie nie liczy się wygląd tylko jakość gry :!:
- Krupy
- Juventino
no jeśli im to pomoże to zobaczycie że trenerzy połowy klubów będą wprowadzać rygor w szeregi swoich podopiecznychJasiek-x pisze:Może to im pomoże zdobyć 28 scudetto, a jesli tak to Capello zostanie przoerem nowego zakonu Bianconerrich. :lol:

- jammiq
- Juventino
Witam.
Z tym klasztorem to troche przesada...
Rozumiem punktualnosc czy takie tam, ale juz np komorki czy seks
z zona badz dziewczyna... Jeden tego potrzebuje drugi nie. Jesli
jakiemus zawodnikowi ma to pomoc to ja nie widze przeszkod.
W koncu zawodnika rozlicza sie z jego gry i wynikow a nie z zachowania
poza meczem...
Pozdrawiam.
Z tym klasztorem to troche przesada...
Rozumiem punktualnosc czy takie tam, ale juz np komorki czy seks
z zona badz dziewczyna... Jeden tego potrzebuje drugi nie. Jesli
jakiemus zawodnikowi ma to pomoc to ja nie widze przeszkod.
W koncu zawodnika rozlicza sie z jego gry i wynikow a nie z zachowania
poza meczem...
Pozdrawiam.

- hania
- Juventino
Uwazam ze z jednej strony to dobrze. Wreszcie jakas dyscyplina i troche odpowiedzialnosci. Gdy rządy sprawowal Lippi to wydaje mi sie ze panowala tam atmosfera beztroski. Moze sie myle ale tak mi to wygladalo. Szczegolnie ostatni sezon. Beznadziejne wystepy a kazdy z zawodnikow mial tylko do powiedzenia ze w nastepnym meczu dadza z siebie wszystko. Podobnie bylo z Lippim, mimo i z uwazam go za jednego z najlepszych na tym stanowisku.
Ale z drugiej strony uwazam ze Capello nie powinien przesadza. Koszulki w spodenkach, podciagniete skarpetki to przesada. ALe z tym spoznianiem, prasą itp jest ok. MOze to jakos pozytywnie wplynie na zespol.
Ale z drugiej strony uwazam ze Capello nie powinien przesadza. Koszulki w spodenkach, podciagniete skarpetki to przesada. ALe z tym spoznianiem, prasą itp jest ok. MOze to jakos pozytywnie wplynie na zespol.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- howik
- Juventino
mi tez sie wydaje ze ten regulamin to jakis zart najbardziej realny jest o utrzymaniu prawidlowej wagi wto moge uwiezyc i zadnych dziewczyn na zgrupowaniu!!!miejmy nadzieje ze capello jest inteligetny i nie zaskoczy nas tym
- 10 Szymon
- Juventino
czemu się dziwicie? we wszystkich klubach szanujących się obowiązuje zakaz używania telefonów na terenie klubu; jeśli chodzi o strój to piłkarze powinni (i na to sędziowie zwracają uwagę) mieć koszulkę włożoną do spodenek i getry podciągnięte; sprawa seksu jest nierozstrzygniętra - czy pomaga czy szkodzi - Capello ma swój pogląd i się go trzyma; jeśli chodzi o zakaz czytania gazet: może nie chce żeby piłkarze o sobie głupoty wyczytywali? albo o to żeby odpoczywali (sen) lub rozmawiali ze sobą (jednoczenie drużyny); odpowiednia masa ciała i zakaz palenia - sprawy oczywiste; to samo się tyczy punktualności
skończyłem wykład 

- staniczek14
- Juventino
Głupota...
:evil:

Juve bez Nedveda to jaq traktor bez silnika!!!!!!