Najbardziej niedoceniany piłkarz??????

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 21:26

Kto jest waszym zdaniem w tej chwili najbardziej niedocenianym piłkarzem an świecie. Moim zdaniem jest nim Gianluca Zamgrotta(mówie to obiektywnie). Uważam tak, bo każdy przeciętny kibic z gwiazd Juve umie wymienić Del Piera, Nedveda czy Buffona a mało kto wymieni Zambro. A ja uważem, że on wymiata jak mało kto i jest na swojej pozycji(tzn. na pomocy a nie na obronie) jest jednym z najlepszych albo najlepszym piłkarzem w Serie A

Jesli chodzi Ci o pilkarzy ze swiata,to przenosze temat do pokoju SWIAT.
ToMeK

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 21:44

Z piłkarzy Juve mysle, ze troche niedoceniany jest Alessio Tacchinardi. Wykonuje on tak zwana czarna robote. Nie zgadzam sie z Tobą , ze Zambo jest niedoceniany. Wszycy go chwala, był w jedenastce Euro 2004, a na obronie troche sie marnuje.

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 22:00

Moze Zambro na swiecie nie jest az tak doceniany, ale w Juve jest...
Jak dla mnie to on juz dawno wyprzedzil Alexa, zasowa od pola karnego do pola karnego jak dziki osiol :)

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 22:15

zdecydowanie Alessio Tacchinardi - nawet trapattoni Go na euro nie powołał - jest to typowy zawodnik uchodzący w cień takich zawodników jak np. Del Piero właśnie - ale Juventus bez Alessio byłby zupełnie inny (bardzo by na tym Juventus stracił)

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2004, 22:41

Z piłkarzy Juve? Enzo Maresca. Może nie przez kibiców, ale przez działaczy. Inaczej nie chcieliby tak łatwo go sprzedać, a on naprawdę jest świetny!

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 14:05

też tak kiedyś myślałem że Tacchi jest jakis tak niezauważany a odwala straszną robote a jakoś mało kto to zauważał ale postanowiłem że wpisze Zambro

P.S-Nie muszą być tylko piłkarze Juve

tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 14:22

Z piłkarzy Juve Appiah, nawet nikt nie chce dać mu szansy, a chłopaka stać na wiele.Baaaardzo wiele.
Jeśli chodzi o świat, to zdecydowanie Kezman, już dawno powinien grać w wielkim europejskim klubie, ale nikt jakos nie chce wyłożyć kasy, a warto. Kezman to piłkarz kompletny, chyba tylko Larsson jest bardziej kompletny od niego. Ten sezon jest jego pierwszym słabym sezonem, ale od nowego zobaczycie jak zacznie walić bramy.

Szyman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 15:10

Zdecydowanie Zambro!!!!!!!!!
Moim zdaniem jest najlepszym lewym obronca swiata :D Wcale nie przesadzam. Na pomocy tez jest dobry, ale jego miejsce jest na obronie.
Niedocanieny jest rowniez Appiah

FORZA JUVE
Juvetomek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 15:15

według mnie Tachinardi on w Juve jest jednym z najwazniejszych piłkarzy a nigdy o nim nie czytalem w zadnej gazecie(polskiej)

Pozdrawiam
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 15:26

świat niedoceniał świetnego składu auxerre sprzed dwoch lat z fadigą, boumsongiem, cisse, kapo^^(bedzie w juve wymiatał), mexesem a teraz z bonaventure:)
jesli chodzi o juve to chyba alessio

Obrazek
pjo81

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 15:49

a nie myslicie ze od mniej wiecej 7 lat najbardziej niedocieniany był roberto baggio??? kibice go uwielbiali i, grał pieknie, a w wielkich klubach go tłamsili, w reprezentacji podobnie.....gdyby totti był tak inteligentny jak robby...
dla mnie następcą roberto jest teraz cassano.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 20:30

zdecydowanie najbardziej niedocenianymi zawodnikami są Ci od tzw. czarnej roboty, czyli: Makelele (choc ostatnio nie błyszczy, ale kiedys był super zawodnikiem), Appiah, Davids, Vieria.

@stazzorZ: Tych co Ty wymieniłeś to są zawodnicy którzy dopiero wdzierają sie do światowej czołówki i jeśli będą grać na takim poziomie jaki dotychczas prezentuja to na pewno będą docenieni. Narazie na to nie jest jeszcze pora...

stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2004, 23:15

właśnie chodzi o to ze chyba nie będą :(

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 00:11

z juve to zdecydowanie tacch i zambro (wg mnie najlepszy prawoskrzydlowy na swiecie od kilku dobrych lat, marnowany ostatnio na obronie, chociarz marnowany to moze za duze slowo), moze jeszcze di vaio
a poza juve to... hmm... moze montella, moze ambrosini, moze koller a moze emerson (ktorego chyba nikt z poza kibicow serie a nie obczaja)

a co do kezmana do poszedl do chelsea i moim zdaniem "udowodni" jaki to on jest dobry
natomiast co do zawodnikow auxere to nie wiem jak mozna mowic ze sa niedoceniani skoro jeden idzie do juve drugi do liverpoolu trzeci do rangersow a o mexesa sie bija prawie wszyscy, cos sie chyba autorowi pomylilo

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
PiontaS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2004, 15:39

Moim zdanie takze jest to Tachardini poprostu odwala czarną robote w ekipie Juve . A na świecie jeszcze przed mistrzostwami Eurpy był to według mnie C.Ronaldo mało kiedy o nim słyszałem chyba tylko gdy trafiał do MU a teraz jest już gwiazdą :-D

ODPOWIEDZ