Najbardziej niedoceniany piłkarz??????
- Pavel87
- Juventino
Kto jest waszym zdaniem w tej chwili najbardziej niedocenianym piłkarzem an świecie. Moim zdaniem jest nim Gianluca Zamgrotta(mówie to obiektywnie). Uważam tak, bo każdy przeciętny kibic z gwiazd Juve umie wymienić Del Piera, Nedveda czy Buffona a mało kto wymieni Zambro. A ja uważem, że on wymiata jak mało kto i jest na swojej pozycji(tzn. na pomocy a nie na obronie) jest jednym z najlepszych albo najlepszym piłkarzem w Serie A
Jesli chodzi Ci o pilkarzy ze swiata,to przenosze temat do pokoju SWIAT.
ToMeK
Jesli chodzi Ci o pilkarzy ze swiata,to przenosze temat do pokoju SWIAT.
ToMeK
- bociu
- Juventino
Z piłkarzy Juve mysle, ze troche niedoceniany jest Alessio Tacchinardi. Wykonuje on tak zwana czarna robote. Nie zgadzam sie z Tobą , ze Zambo jest niedoceniany. Wszycy go chwala, był w jedenastce Euro 2004, a na obronie troche sie marnuje.
- Shadow_Alex
- Juventino
Moze Zambro na swiecie nie jest az tak doceniany, ale w Juve jest...
Jak dla mnie to on juz dawno wyprzedzil Alexa, zasowa od pola karnego do pola karnego jak dziki osiol
Jak dla mnie to on juz dawno wyprzedzil Alexa, zasowa od pola karnego do pola karnego jak dziki osiol

- 10 Szymon
- Juventino
zdecydowanie Alessio Tacchinardi - nawet trapattoni Go na euro nie powołał - jest to typowy zawodnik uchodzący w cień takich zawodników jak np. Del Piero właśnie - ale Juventus bez Alessio byłby zupełnie inny (bardzo by na tym Juventus stracił)
- tawiarz
- Juventino
Z piłkarzy Juve Appiah, nawet nikt nie chce dać mu szansy, a chłopaka stać na wiele.Baaaardzo wiele.
Jeśli chodzi o świat, to zdecydowanie Kezman, już dawno powinien grać w wielkim europejskim klubie, ale nikt jakos nie chce wyłożyć kasy, a warto. Kezman to piłkarz kompletny, chyba tylko Larsson jest bardziej kompletny od niego. Ten sezon jest jego pierwszym słabym sezonem, ale od nowego zobaczycie jak zacznie walić bramy.
Jeśli chodzi o świat, to zdecydowanie Kezman, już dawno powinien grać w wielkim europejskim klubie, ale nikt jakos nie chce wyłożyć kasy, a warto. Kezman to piłkarz kompletny, chyba tylko Larsson jest bardziej kompletny od niego. Ten sezon jest jego pierwszym słabym sezonem, ale od nowego zobaczycie jak zacznie walić bramy.
- pjo81
- Juventino
a nie myslicie ze od mniej wiecej 7 lat najbardziej niedocieniany był roberto baggio??? kibice go uwielbiali i, grał pieknie, a w wielkich klubach go tłamsili, w reprezentacji podobnie.....gdyby totti był tak inteligentny jak robby...
dla mnie następcą roberto jest teraz cassano.
dla mnie następcą roberto jest teraz cassano.
- kouba
- Qualità Juventino
zdecydowanie najbardziej niedocenianymi zawodnikami są Ci od tzw. czarnej roboty, czyli: Makelele (choc ostatnio nie błyszczy, ale kiedys był super zawodnikiem), Appiah, Davids, Vieria.
@stazzorZ: Tych co Ty wymieniłeś to są zawodnicy którzy dopiero wdzierają sie do światowej czołówki i jeśli będą grać na takim poziomie jaki dotychczas prezentuja to na pewno będą docenieni. Narazie na to nie jest jeszcze pora...
@stazzorZ: Tych co Ty wymieniłeś to są zawodnicy którzy dopiero wdzierają sie do światowej czołówki i jeśli będą grać na takim poziomie jaki dotychczas prezentuja to na pewno będą docenieni. Narazie na to nie jest jeszcze pora...
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
z juve to zdecydowanie tacch i zambro (wg mnie najlepszy prawoskrzydlowy na swiecie od kilku dobrych lat, marnowany ostatnio na obronie, chociarz marnowany to moze za duze slowo), moze jeszcze di vaio
a poza juve to... hmm... moze montella, moze ambrosini, moze koller a moze emerson (ktorego chyba nikt z poza kibicow serie a nie obczaja)
a co do kezmana do poszedl do chelsea i moim zdaniem "udowodni" jaki to on jest dobry
natomiast co do zawodnikow auxere to nie wiem jak mozna mowic ze sa niedoceniani skoro jeden idzie do juve drugi do liverpoolu trzeci do rangersow a o mexesa sie bija prawie wszyscy, cos sie chyba autorowi pomylilo
a poza juve to... hmm... moze montella, moze ambrosini, moze koller a moze emerson (ktorego chyba nikt z poza kibicow serie a nie obczaja)
a co do kezmana do poszedl do chelsea i moim zdaniem "udowodni" jaki to on jest dobry
natomiast co do zawodnikow auxere to nie wiem jak mozna mowic ze sa niedoceniani skoro jeden idzie do juve drugi do liverpoolu trzeci do rangersow a o mexesa sie bija prawie wszyscy, cos sie chyba autorowi pomylilo
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PiontaS
- Juventino
Moim zdanie takze jest to Tachardini poprostu odwala czarną robote w ekipie Juve . A na świecie jeszcze przed mistrzostwami Eurpy był to według mnie C.Ronaldo mało kiedy o nim słyszałem chyba tylko gdy trafiał do MU a teraz jest już gwiazdą :-D