Trezeguet opluł trenera Francji!!!
- vojtek
- Juventino
piszac takie rzeczy kompromitujesz sie i utozsamiasz sie z chamstwem i prostotą,co kibicowi JUVE nie przystoi!Dionizos pisze:...a Santiniego to i ja bym oplul.
A wracajac do tematu,to watpie ze Treze zrobil cos takiego!
Jan Paweł II - na zawsze w naszych sercach
- RuTeK
- Juventino
Hmm widaje mi sie ze TREZEGUE zrobi to niechcacy!! Poprostu chcial splunac na murawe a ze tam akurat stał Santini no to ma zoonka!! szkoda mi TRezegola poniewaz moze stracic miejsce w kadrze i dobre imie!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Dionizos
- Juventino
vojtek pisze:piszac takie rzeczy kompromitujesz sie i utozsamiasz sie z chamstwem i prostotą,co kibicowi JUVE nie przystoi!Dionizos pisze:...a Santiniego to i ja bym oplul.
Jestes ostatnia osoba, ktora bedzie mi mowic co przystoi fanowi Juve...
- kEiL
- Juventino
Wiesz co... Zapytam się ciebie Dionizos czy uważasz się za Warszawiaka? Bo Pruszków tuż obok stolicy. A jakoś bardzo mi tu pasuje. Po prostu stereotypowe, podkreślam STEREOTYPOWE zachowanie Warszawiaka. Wszechobecne chamstwo i wywyższanie się. Już czytam twoje posty od dłuższego czasu i to jest nie do pojęcia. "Zwykły" user dostałby już dawno bana za takie coś. Tak w ogóle to wyobraź sobie panie Dionizosie że nie zawsze jest się najmądrzejszym i nawet na najmniejsze pouczenie nie należy reagowac żywym ogniem.Dionizos pisze:vojtek pisze:piszac takie rzeczy kompromitujesz sie i utozsamiasz sie z chamstwem i prostotą,co kibicowi JUVE nie przystoi!Dionizos pisze:...a Santiniego to i ja bym oplul.
Jestes ostatnia osoba, ktora bedzie mi mowic co przystoi fanowi Juve...
P.S. No offence

Caffe BiancoNeri
- herr_braun
- Juventino
EEE tam. Jakwiadamo na boisku zawodnicy lubią czasem splunąć na murawę i według mnie tak było w tym przypadku. Na tym zdjęciu nie jest pokazane gdzie spada ślina. Nie ma co robić afery.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Liczyłem na to, że nigdy nie zobacze dowodów, i że to wszystko okaże się plotką... no ale niestety :? Treze bardzo dużo stracił w moich oczach. Zachował się jak prostak, który nie potrafi przegrywać :? Niektórzy piszą, że chciał po postu splunąć i trafił w trenera. Nie sądze... jakby chciał spunąć to zrobiłby to w inny sposób. Na pewno nie plunałby tak gdzie stał Santini, a wątpie, żeby go nie zauwazył :x
- booyak
- Juventino
Niestety sprawdziło się najgorsze
Nie chce takich piłkarzy w JUVE :!: Trez już dla mnie nie będzie nigdy tym samym piłkarzem... Dużo stracił w moich oczach... Na miejscu Moggiego lub jakiegoś innego 'człowieka' z zarządu Juve nałożył bym na niego, nawet małą, symboliczną karę ażeby pokazać że nie pochwala takiego czegoś... I co z tego że nie miał na sobie koszulki Juve
Co z tego że grał w tym dniu dla reprezentacji Francji
Cały czas jednak był i jest piłkarzem Juve które skompromitował 

★ ★ ★
- Jamal_TH
- Juventino
Brawo Treze !
No bo po co Santini go zdejmowaŁ
?! A tak serio to.... je**ie mnie to
to tylko reprezentacja i jak tam mu zabronią grać to będzie lepiej graŁ w Juve
JESTEM ZA DOŻYWOTNIĄ DYSKWALIFIKACJĄ !!!
niaCH niaCH ...

Go hard, or go home.
- Lypsky
- Juventino
Kolejny gosci z komplekasmi.Tez nie lubisz Warszawy??Nie martw sie jest tu wiele takich osob.Co do twoich smiesznych zarzutow.W kazdym miescie sa takie osoby a pochodzenie jest najmniej wazne 8) Jestem ciekaw czy kiedykolwiek byles w stolicy??Czy swoja wypowiedz wnioskujesz glupotami z gazet lub tym co powiedzieli ci kumple??kEiL pisze:Wiesz co... Zapytam się ciebie Dionizos czy uważasz się za Warszawiaka? Bo Pruszków tuż obok stolicy. A jakoś bardzo mi tu pasuje. Po prostu stereotypowe, podkreślam STEREOTYPOWE zachowanie Warszawiaka. Wszechobecne chamstwo i wywyższanie się. Już czytam twoje posty od dłuższego czasu i to jest nie do pojęcia. "Zwykły" user dostałby już dawno bana za takie coś. Tak w ogóle to wyobraź sobie panie Dionizosie że nie zawsze jest się najmądrzejszym i nawet na najmniejsze pouczenie nie należy reagowac żywym ogniem.
P.S. No offence
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Dionizos
- Juventino
Nigdy sie nad tym specjalnie nie zastanawialem i prawde mowiac nie ma to dla nie znaczenia.kEiL pisze:Wiesz co... Zapytam się ciebie Dionizos czy uważasz się za Warszawiaka?
Jezeli uwazasz mnie za prostaka i chama.. coż, jakos to bede musial przebolec. To, że jestem w okolic wawy nie ma wplywy na to jak odnosze sie do innych userow. Jezeli kiedykolwiek spotkales sie w moich postach, pod czyimkolwiek adresem, z ironia (odberana przez Ciebie jako chamskie zachowanie) to znaczy, ze mialem powod do posluzenia sie nia. Zanim cos napisze staram sie to wcześniej przemyslec i kazdy moj przesmiewczy post ma swoj cel, nie rzucam czyms takim zeby wywyzszyc. Chce po prostu zwrocic tym uwage innych, na bzdure jaka napisal dany user i pokazac mu, ze sie wyglupil.A jakoś bardzo mi tu pasuje. Po prostu stereotypowe, podkreślam STEREOTYPOWE zachowanie Warszawiaka. Wszechobecne chamstwo i wywyższanie się. Już czytam twoje posty od dłuższego czasu i to jest nie do pojęcia.
A coz we mnie niezwyklego?"Zwykły" user dostałby już dawno bana za takie coś. Tak w ogóle to wyobraź sobie panie Dionizosie że nie zawsze jest się najmądrzejszym i nawet na najmniejsze pouczenie nie należy reagowac żywym ogniem.
P.S. No offence
Co do posta pana "vojtek", to gosc chcial mnie po prostu obrazic, a nie zycze sobie takich komentarzy pod swoim adresem i nie ma tu mowy o zadnym wywyzszaniu sie.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No niezbyt się "zachował" chłpak
. Jednak świętą prawdą jest to że na boisku prawie zawsze nerwy biorą górę. Sam gram w piłkę i czasami samo mi się narzuca na myśl "ale on #^$%^ nie umie grać czego mi do &^%&^%}{# nie podał, ale z niego ^@%#"@:>@#<". Ale plucie mi nigdy nie przyszło na myśl. Może takie obyczaje we Francji - co oczywiście nie usprawiedliwia Treza. Filmik również niczego nie potwierdza, dziwne że gdzie indziej o tym nie trąbią, że nie ma jakiejś afery.

- aSsItCh
- Juventino
EEE tam z igły widły Treze jestem z Tobą też bym go omelał, w końcu to przez niego tak marnie wypadliście na Euro 2004

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...