Trezeguet opluł trenera Francji!!!
- Zdun
- Juventino
Chyba zaraził się głupotą od Tottiego...i też zachował sie jak gnojek...opluwając swojego trenera.Santini tego nie widział,bo opluł go z tyłu,ale całą sytuacje uwiecznił francuski fotoreporter!!
źródło: super expres
źródło: super expres
- Mosiu
- Juventino
Racja - Super Expres zawsze tylko czeka na jakąś sensacje . To pewnie jakaś bujda i nie ma co roztrząsać tematu. :twisted:
...Tu sei la squadra del cuore , sempre in campo undici eroi , vinci I'mpossibile e vai , ti seguiremo anche noi , metti un'altra stella sul petto...
- booyak
- Juventino
Hm... Gdyby to okazało się prawdą całkowicie straciłbym szacunek dla Treza... Stałby się dla mnie tym kim jest teraz Totti czyli ogromnym piłkarskim 0 :!: Mam nadzieje że to tylko jakaś plotka... No chyba że fotka została pokazana w Super Expresie czu innej gazecie to by oznaczało że to raczej nie plotka i nie jakiś głupi wymysł 

★ ★ ★
- Vimes
- Juventino
Nie chce mi się w to wierzyć, żeby Treze był zdolny taką głupotę popełnić i zachować się podobnie do Tottiego :?
Mam ten numer "Super Expressu", ale oni tam na poparcie swych słów zdjęcia nie dali, a z powodu, że ostatnio ta gazeta strasznie się zeszmaciła (tak mi się wydaje, że dąży w kierunku prasy brukowej), bez dowodów nie uwierzę.
Jak ktoś znajdzie link, który by te podejrzenia potwierdził to niech go zamieści :!:
Jeżeli jednak Treze to zrobił, to stracę do niego szacunek.
Mam ten numer "Super Expressu", ale oni tam na poparcie swych słów zdjęcia nie dali, a z powodu, że ostatnio ta gazeta strasznie się zeszmaciła (tak mi się wydaje, że dąży w kierunku prasy brukowej), bez dowodów nie uwierzę.
Jak ktoś znajdzie link, który by te podejrzenia potwierdził to niech go zamieści :!:
Jeżeli jednak Treze to zrobił, to stracę do niego szacunek.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
wsumie "Super Express" to nie "Fakt" i nie piszą takich bujd... Mam nadzije, że jednak to jest nieprawda bo nie chciałbym czuć do Treze to samo co do Tottiego :? Mam nadzieje, że wyjaśni się ta sprawa, i że okaze się to zwykłą plotką
- Jędruś
Nie wierzę :shock:, Trezegueta zawsze szanowałem, on by tego nie zrobił :roll:.Bym musiał zobaczyć zdjęcie, albo text o tym zawarty w jakiejś szanującej się gazecie.A Vieriego zachowanie, to nic dziwnego, dlatego nikt nie robi z tego sensacji
.
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2004, 11:30 przez Jędruś, łącznie zmieniany 1 raz.