DEL PIERO - wedlug mnie powienien odejsc...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Adrian(ALEX)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2004, 23:16

symbolem wisly byl kaziu moskal i sie go pozbyli... to czemu by nie zrobic tego samego z del piero???

Sory ale wy chyba nie wiecie co mówicie.Del Piero nie może odejść a ten co pisał że moskala sprzedali to mieli pech i nic mnie to nie obchodzi ale Del Piero 1000% lepszy od moskala.Del Piero jest moim fanem dal mi wiele szczescia radosci a czasem rozczarowania ale kocham go za to i nie wstydze sie tego bo kocham go za wszystko tak jak moja rodzine.Dlatego ciężko wyobrazić mi sobie Juve bez Alexa.

Mark

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:31

może bez przesadnej egzaltacji kolego... fakt Del Piero jest i kntraktoo i emocjonalnie związany z Juve... ale sam powoli się zastanawiam, "co by było gdyby.." No i np. Del Piero się skończył... trzeba i o tym już myśleć... a jak dla mnie... to jak wiele razy mówiłem dobrym zakupem byłby Milan Baros :D

PZU AZS i "Stara Dama"...
kaczka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:53

ALEXPO ZAK.KARIERY POWINIEN ZOSTAĆ TRENEREM JUVE!!

andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2004, 17:56

Adrian(ALEX) pisze:
Del Piero jest moim fanem dal mi wiele szczescia radosci a czasem rozczarowania ale kocham go za to i nie wstydze sie tego bo kocham go za wszystko tak jak moja rodzine.Dlatego ciężko wyobrazić mi sobie Juve bez Alexa.
No no jak Del Piero jest twoim fanem to chylę przed toba czoła :-D Idolem to rozumiem ale że jest twoim fajnem :shock:

A tak na poważnie Del Piero musi zostać w Juve nie widze innej możliwości !!

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 00:49

Adrian(ALEX) pisze:symbolem wisly byl kaziu moskal i sie go pozbyli... to czemu by nie zrobic tego samego z del piero???

Sory ale wy chyba nie wiecie co mówicie.Del Piero nie może odejść a ten co pisał że moskala sprzedali to mieli pech i nic mnie to nie obchodzi ale Del Piero 1000% lepszy od moskala.Del Piero jest moim fanem dal mi wiele szczescia radosci a czasem rozczarowania ale kocham go za to i nie wstydze sie tego bo kocham go za wszystko tak jak moja rodzine.Dlatego ciężko wyobrazić mi sobie Juve bez Alexa.
Może dlatego że Wisła Kraków to nie Juve? Bez urazy dla Wiślaków...

pawel14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 07:20

Jak mozna pisac ze DEL PIERO powinien odeisc z JUve . Jest symbolemm tegbo klubu i zawsze bgral, gra i bedzie gral dobrze , lepirj niz FIGO i Ronaldo razem . :D

tawiarz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 08:49

DjJuve pisze:Ludzie co wy gadacie :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Dla was Alex nic nie znaczy???Dla mnie jest to zywa legenda tego zespolu!!!Nie wiem jak wy ja nigdy nie zgodzilbym sie na jego sprzedaz on zbyt wiele znaczy dla PRAWDZIWYCH kibicow Juve a nie dla niektorych z tego forum tylko przejsciowych!!!Szkoda mi sie wyklucac moim zdaniem glupoty piszecie :evil: Zami nie wiecie jaki skarb posiadamy w druzynie!!!
dokładnie tak!!! już od jakiegoś czasu smuci mnie większość postów. Tak naprawdę to prawdziwych kibiców Juve tu chyba niewielu. Jak można mówić, że Alex powinien odejść, skoro nawet działacze innych drużyn już dawno wybili sobie Del Piero z głów. Oni wiedzą , że symboli się nie pozbywa. Gra Alexa ostatnio nie jest najlepsza, to fakt, ale który piułkarz Juve grał dobrze?? On jest dla zespołu czymś więcej, niż kapitanem, on jest dobrym duchem, Zawsze wiadomo, że gdzie Juve tam i Del Piero. uważamm też, że dobrze zaprezentował się na Euro, z czym większość pewnie się nie zgodzi, ale fakty są takie, że w meczu za Szwecją był świetny i jednego czego mu zabrakło to szczęścia. Ciekaw też jestem, czy zakładaliście takie tematy po meczu Juve 3 : 1 Real ?????

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 09:18

ALEX DEL PIERO to wiêcej ni¿ pi³karz to symbol ,zastanów siê cz³owieku dziêki komu mog³e¶ prze¿ywaæ wspania³e chwile .na zawsze wierny jest Juve mimo ¿e kusi³ go MANUTD swego czasu. To nie jest zwyk³y pi³karz to jest kto¶ kogo nie mo¿na tak sobie sprzedaæ. Nadchodz±cy sezon to powinien byæ sezon Alexa .Potrafi pokazaæ zachowaæ klase na boisku jak i zanim (nie pluje innych jak Totti) .trzeba by³o by szukaæ znów takiej osobowo¶ci jak on.

.Krótko mówi±c ALEX DEL PIERO NA ZAWSZE WIELKI!!.[/u]

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 11:46

coz za oryginalnosc......żałosne.....ja tez zaloze zaraz posta i napisze ze moggi powinien odejsc albo zeby wszyscy z tego forum przerzucili sie na Milan....

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 12:23

W sumie temat stary, a jednak jeszcze się nie wypowiedziałem :P

Niewiem czym autor kierował się, pisząc ten topic, czyżby pod wpływem emocji po nieudanym meczu Alex'a...

Prawda jest taka, że Del Piero najlepsze lata gry ma już niestety za sobą...zawsze będę ubolewał i zastanawiał się, co by było gdyby nie odniósł tej koszmarnej kontuzji w Udine...ale takie gdybanie nie ma sensu. Trzeba postawić fakty jasno, owa kontuzja miała straszliwy wpływ na dalsze poczynania Alexa. Przez prawie 3 sezony stał w miejscu :( Dopiero w sezonie 2001/02, wraz z Treze pokazali na czym polega strzelanie goli.

Bramki Del Piero w latach 95-98 to kunszt, klasa i piękno piłki nożnej. Wtedy właśnie Alex przeżywał najpiekniejsze lata swej kariery. Naprawdę było na co patrzeć.

Ja osobiście nigdy nie skreślę Del Piero. Dla mnie to zawsze była znakomitość i człowiek do naśladowania. Prawdziwy wzorzec dla młodego ambitnego chłopaka. To jest mistrz na boisku jak i poza nim. Zawsze będę w niego wierzył.
Wkońcu to właśnie od Del Piero zaczeła się moja przygoda z JUVE, on jest wielki :wink:

Obrazek
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 12:57

Ekh.. takie tematy coraz bardziej utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze juz powoli te piekne czasy odchodza.. lata leca w zawrotnym tempie a rzeczywistosc staje sie trudna do zaakceptowania. Ci wszyscy, ktorzy snuja o odejsciu Del Piero, mysla zapewne o dobru druzyny i ja ich w pewnym stopniu rozumiem. Nie mniej jednak natrafiliscie na bardzo szczegolny przypadek. Zgadzam sie z tymi, ktorzy twierdza, ze Alex nie jest na sprzedaz. Z klubu ochodzili zawodnicy tj. Baggio, Vialli, Ravanelli, Zidane, Boksic, Inzaghi.. moze odejsc nawet Nedved, ale nie On. W sumie, sam nie potrafie rozkminic fenomenu Del Piero. Przeciez zawsze czegos mu brakowalo. Momentami zupelnie niewiele, a niekiedy bardzo duzo. Na Świecie, w Europie jest mnostwo pilkarzy, ktorzy mogliby sie pochwalic o wiele wiekszymi osiagnieciami, ale to i tak w jego przypadku nie ma znaczenia. Jest to pilkarz wychodzacy ponad wszystkie normy, pilkarz wobec ktorego nikt nie pozostaje obojetny, prawdziwy geniusz. W ostatnim 15-leciu mozna go tylko porownac z Baggio, niezapomniany Bello di Notte. Zrozumcie, to by bylo zbyt bolesne dla prawdziwych fanow Juve, gdyby musial odejsc. Zdaje sobie sprawe, ze ten czas juz sie zbliza, ale na pewno nie teraz. To jest miłość, moze to glupie, ale naprawde tak jest. Chociazby w meczu ze Szwedami pokazal, ze nie mozna go jeszcze skreslac. Alessandro Del Piero ma jeszcze cos do udowodnienia, nie odejdzie dopoki nie podniesie ponownie Pucharu Mistrzów;). Wowczas moglby odejsc w chwale, w stylu w jakim przystalo odchodzic wielkim sportowcom do ktorych on bezapelacyjnie nalezy.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 16:38

Gadanie, gadanie i jeszcze raz gadanie. Normalnie jak przekupki na bazarze. Według Mnie " Lepper powinien odejść" i co mi z tego :?: Albo porównywanie Moskala do Del Piero, to jakbyśmy porównywali Buzka do Regana :shock: Niedługo się namnożą tematy typu " Według mnie (...) powinien odejść" ; "Według mnie (...) powinien przyjść". To są żałosne tematy, jedni będą na tak, jedni na nie. No i co z tego jak tutaj połowa użytkowników to dzieci, którzy jakby Juventus miał kolejny taki sezon najprawdopodobniej przerzuciliby się na Chelsea, Real itp. itd. Albo jak zobaczą, że o kimś się dobrze mówi, a nawet nie oglądali jego meczów , to go chcą. Najlepiej to się pobawmy w klocki Lego :D Tam chociaż klocek wam się spodoba, ale jak już się "zestarzeje" wyrzucicie go do śmietnika. Zastanówcie się .... :x Bo myślę, ze połowa z was nawet nie zna historii Juve, nie ogląda meczów, a Juve zamieniłoby na Real Madryt :shock: Taka wynika z tego puenta... Spójrzcie na kibiców innych klubów tam też są zawodnicy, którzy mają słabszy sezon, są tacy których nazywa się „czarnym owcami”, ale nawet ich bronią. Nie muszę wam przypominać, ze połowa forumowiczów chciała sprzedać Treze, Alexa, połowę składu, a Lippiego mimo, że zrobił tyle dla Juve, chcieliście wywalić od razu na bruk, używając przy tym niecenzuralnych słów :?

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 16:45

DjJuve pisze:Ludzie co wy gadacie :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Dla was Alex nic nie znaczy???Dla mnie jest to zywa legenda tego zespolu!!!Nie wiem jak wy ja nigdy nie zgodzilbym sie na jego sprzedaz on zbyt wiele znaczy dla PRAWDZIWYCH kibicow Juve a nie dla niektorych z tego forum tylko przejsciowych!!!Szkoda mi sie wyklucac moim zdaniem glupoty piszecie :evil: Zami nie wiecie jaki skarb posiadamy w druzynie!!!
Podpisuje sie pod tym obiema rekami nogami i wszystkim czym mozna! Uwazam ze Del Piero to jeden z symboli Juve i nie wyobrazam sobie go w innym klubie. Jestescie w stanie wyobrazic sobie Del Piero w koszulce innego klubu???... :?
Poza tym juz nie raz okazal sie lojalny wobec Juve. Klub nie powinien oddac go nikomu. A jesli chodzi o gre mysle ze jeszcze bedzie mial nieraz przeblysk swietnosci albo swietna passe.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 17:51

Boshe Alex powinien odejść ??

Nieźle

Bzdura roku !!!!!!!!

Bida

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2004, 18:41

Kto to jest, żeby pisać takie bzdury. ja na miejscu moderatora RED takiego typa i zabronił mu się tu pokazywać. Del Piero może nie jest ostatnio w najleprzej formie (np. EURO 2004), ale od razu wyrzucać go z drużyny. Ofert dostałby sporo, a klub bardzo dużo kasy, ale ja w to wątpie, aby pozbyć się tak wartościowego gracza.

A kim ty jesteś ??
odpowiedz sam sobie na to pytanie!!

I uspokój sie, zachowuj się i przeczytaj regulamin. POKÓJ OGŁOSZENIA!!!

Oskar8

Big Fan JUVE <Bida>
Zablokowany