Serie A 25/26 (31): JUVENTUS FC - Genoa

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
ODPOWIEDZ
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 91 razy

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2026, 20:01

Obrazek

Mecz 31 kolejki Serie A 25/26
JUVENTUS FC - Genoa

MIEJSCE:
Włochy: Allianz Stadium (Turyn) - [41 507] ]

CZAS:
06.04.2026 poniedziałek), godzina 18:00

O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 8
Remisów: 9
Przegranych: 13

OSTATNIE MECZE
Obrazek

NAJLEPSZY STRZELEC - Lorenzo Colombo, Ruslan Malinovskyi, Leo Ostigard, Vitinha
Obrazek - 6 bramek w SerieA Obrazek - 5 bramek w SerieA Obrazek - 5 bramek w SerieA Obrazek - 5 bramek w SerieA

NAJLEPSZY ASYSTENT - Aaron Martin, Ruslan Malinovskyi
Obrazek - 5 asyst w SerieA Obrazek - 3 asysty w SerieA

JUVENTUS
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 15
Remisów: 9
Przegranych: 6

OSTATNIE MECZE
Obrazek

NAJLEPSZY STRZELEC - Kenan Yildiz, Jonathan David, Weston McKennie
Obrazek - 10 bramek w SerieA, 1 bramka w LM Obrazek - 5 bramek w SerieA, 2 bramki w LM Obrazek - 4 bramki w SerieA, 4 bramki w LM

NAJLEPSZY ASYSTENT - Kenan Yildiz, Jonathan David, Emil Holm, Weston McKennie
Obrazek - 6 asysty w SerieA, 3 asyst w LM Obrazek - 4 asysty w SerieA, 1 asysta w LM
Obrazek - 4 asysty w SerieA Obrazek - 4 asysty w SerieA

SYTUACJA W TABELI:
Obrazek

SĘDZIA: ?

Ostatnie spotkanie z Genoą

Ostatnie spotkania z Genoą
Obrazek

MECZ NA ŻYWO W TV
ELEVEN SPORTS 1
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

Obrazek
GIGI Buffon 89

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2026, 10:05

Nie bedzie tu zaskoczenia, że po meczu z Genoą liczę , że bedziemy mogli dopisać sobie 3 pkt w tabeli. Tylko wygrana pozwoli się łudzić o Top 4 oraz przybliży do europejskich czwartków od września lub października...

Ostatnio mecze, które gramy w okresie Wielkanocy, nie kończyły się wynikami, po których z większym uśmiechem jedliśmy śniadanie świąteczne.... Ostatnia wygrana to mecz z Fiorentiną (2:1) w 2019 roku.
2021: Torino 2:2
2022 : Bologna1:1
2023 : Bologna 1:1
2024 : Cagiliari 2:2
2025 : Parma 0:1
Hołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2026, 11:09

Cóż, gdybyśmy grali na wyjeździe to strzelałbym remisik jak nic, a że gramy u siebie.. może być i przegrana. Ogólnie weźmiecie mnie za heretyka i zdrajcę, ale to Como bardziej zasłużyło na grę w LM i nie zależy mi jakoś specjalnie na naszym awansie. Tak tak wiem: "a piniondze, a kto przylezie". Ile już łapiemy się ledwo do tej LM, jakiś piniondz wpada, co roku renesans i odbudowa w lecie i znowu rozpaczliwa walka o 4 miejsce. Żygam tym.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 124 razy
Otrzymał podziękowanie: 47 razy

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2026, 12:02

Po przerwach na mecze reprezentacyjne przeważnie szło nam średnio, więc remis nie będzie żadnym zaskoczeniem. Niemniej brak naszej wygranej w poniedziałkowym spotkaniu będzie oznaczać tyle, że nawet marzenia o grze w LM zostaną nam odebrane.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
GIGI Buffon 89

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2026, 13:12

Hołek pisze: 04 kwietnia 2026, 11:09 Cóż, gdybyśmy grali na wyjeździe to strzelałbym remisik jak nic, a że gramy u siebie.. może być i przegrana. Ogólnie weźmiecie mnie za heretyka i zdrajcę, ale to Como bardziej zasłużyło na grę w LM i nie zależy mi jakoś specjalnie na naszym awansie. Tak tak wiem: "a piniondze, a kto przylezie". Ile już łapiemy się ledwo do tej LM, jakiś piniondz wpada, co roku renesans i odbudowa w lecie i znowu rozpaczliwa walka o 4 miejsce. Żygam tym.
Cóż... Wiele racji. Ostatnie sezony w których w pełni zasłużyli na miejsce w LM to sezony 2022/23 i 2023/24.... Rok temu w maju każdy słusznie mówił, że bardziej Roma powinna być na 4 miejscu. Może poprostu dopada nas rzeczywistość....
W tej kolejce możemy odskoczyć od Romy na 3 pkt.
Była by to wspaniała historia z Milikiem, gdyby w tym meczu w Poniedziałek zagrał i zdobył gola, który pomoże Juve wygrać... Chłopakowi za te lata kontuzji naprawdę się to należy...
ODPOWIEDZ