Serie A 25/26 (20): JUVENTUS FC 5-0 Cremonese
- B@rt
- Juventino

- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 29 razy
O taki Juventus swoje żale wylewałem. Przyjeżdża drużyna z dolnej części tabeli, piąteczka, liczby indywidualne poprawione i można myśleć o kolejnym meczu.
Zdecydowana większość drużyny zasługiwała na pochwały. Kelly imponuje formą fizyczną, Miretti rośnie z meczu na mecz i jest jednym z największych wygranych ostatnich tygodni. David... Na pewno cieszy kolejny gol, jak również to, że on ma w końcu swoją rolę w tej drużynie i ją spełnia. Jednak skuteczność wciąż u niego do poprawy, bo z Cremonese mógł mieć chyba nawet hat-tricka.
Słabizna Cambiaso i Zhegrova. Zwłaszcza Kosowianin mnie rozczarował, bo zmarnował idealny dla niego moment, pół godziny przeciwko rywalowi, który już leżał na deskach. Nic, tylko hulać.
Tak czy siak bardzo przyjemny mecz dla oka i aż chce się znowu obejrzeć kolejny.
Zdecydowana większość drużyny zasługiwała na pochwały. Kelly imponuje formą fizyczną, Miretti rośnie z meczu na mecz i jest jednym z największych wygranych ostatnich tygodni. David... Na pewno cieszy kolejny gol, jak również to, że on ma w końcu swoją rolę w tej drużynie i ją spełnia. Jednak skuteczność wciąż u niego do poprawy, bo z Cremonese mógł mieć chyba nawet hat-tricka.
Słabizna Cambiaso i Zhegrova. Zwłaszcza Kosowianin mnie rozczarował, bo zmarnował idealny dla niego moment, pół godziny przeciwko rywalowi, który już leżał na deskach. Nic, tylko hulać.
Tak czy siak bardzo przyjemny mecz dla oka i aż chce się znowu obejrzeć kolejny.
- Szwamb
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 35 razy
Nie odzywałem się, bo nie chciałem zapeszać, ale kurczę
ten Juventus naprawdę ogląda się fajnie. Nawet gdybym był postronnym kibicem to bym ich oglądał for fun (jak niegdy Atalantę, czy Napoli... Spala).
Oglądając mamy gwarancję:
+ chęci zdobywania bramek (a nie bramki i calma),
+ chęci pressingu i odbierania piłki już na połowie przeciwnika,
+ chęci i możliwości nieschematycznych rozwiązań (Yildiz za poprzednich trenerów nigdy nie wchodził w kiwki v 4 przeciwników, bo byłby zjechany do 0),
+ już jakiegoś fajnego, wypracowywanego klepania.
Naprawdę ten Juventus zaczyna przypominać Napoli Spalettiego i to majac na pokładzie w jakiejś mierze gruz : O
Boli tylko pogłebiajacy się zjazd Cambiaso, który chyba jest po prostu cienki.
ten Juventus naprawdę ogląda się fajnie. Nawet gdybym był postronnym kibicem to bym ich oglądał for fun (jak niegdy Atalantę, czy Napoli... Spala).
Oglądając mamy gwarancję:
+ chęci zdobywania bramek (a nie bramki i calma),
+ chęci pressingu i odbierania piłki już na połowie przeciwnika,
+ chęci i możliwości nieschematycznych rozwiązań (Yildiz za poprzednich trenerów nigdy nie wchodził w kiwki v 4 przeciwników, bo byłby zjechany do 0),
+ już jakiegoś fajnego, wypracowywanego klepania.
Naprawdę ten Juventus zaczyna przypominać Napoli Spalettiego i to majac na pokładzie w jakiejś mierze gruz : O
Boli tylko pogłebiajacy się zjazd Cambiaso, który chyba jest po prostu cienki.
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- ice
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Nie wygramy wszystkiego, nie od razu Rzym zbudowano. Ważne, że zaczynamy pewnie punktować z dołem tabeli - jak każdemu, zapewne nam też trafią się ciężkie mecze i strata punktów. Ale gra drużyny wygląda po prostu dobrze. I oby tak dalej!