Liga Mistrzów 25/26 (5) Bodo/Glimt - JUVENTUS FC

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
ODPOWIEDZ
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 50 razy
Otrzymał podziękowanie: 53 razy

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 16:37

Dragon pisze: 25 listopada 2025, 15:51 Czego gramy o 21 mecz o 25 miejsce?😁
Nie da się już oglądać tego klubu. Zabili we mnie już prawie wszystko. Została tylko piękna historia. Wciąż trudno mi zrozumieć,jak można było w tak spektakularny sposób to spieprzyć...
Bo oprócz lokalsów nikogo ten mecz nie interesuje.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 18:52

Pogoda im sugeruje, że będzie blamaż.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 18 razy
Otrzymał podziękowanie: 56 razy

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 20:03

Wygramy to. Może (najprawdopodobniej) ledwo przepchniemy, ale do przodu.

Aczkolwiek jeszcze przed meczem, płacze, począwszy od trenera, o pogodę, warunki, to jak na Juventus, uwłaczające. Bodo przecież będzie grało w przyjemnym +20 z lekkim wiaterkiem...

Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 41 razy
Otrzymał podziękowanie: 135 razy

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 20:12

W warunkach pogodowych iście beznadziejnych, trener wystawia szybkościowców - opendę i karzełka. Genialne.
Chyba taktyka na jedną bramkę z niczego i obronę Częstochowy w domu rywala przyzwyczajonego do meczów w takiej 'formule' :prochno:
Czemu Spal boi się zmiany formacji.... :bad: tu się prosiło o parę David-Vlaho.

Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 21:49

Prawdziwy trener w szatni zrobiłby to:

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 215 razy

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 21:50

Spał widział w oczach zawodników pragnienie ale to za mało, musimy się poprawić 🤣

Obrazek
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 22:00

Takie pieniądze brać, a poziom B-klasy. Kabaret.

Z Juventusem od 1997 roku.
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 22:57

Do zapomnienia.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 23:02

Niewyobrażalnie gówniany mecz, niby bardzo wazne zwycięstwo ale poziom byl tak słaby ze nie sposób sie cieszyć.
Dowiózł tylko Kenan, reszta poniżej krytyki.
Z trenerem na czele. Nie wiem jak musiał byc nachlany zeby wymyślić akurat na ten mecz Adzicia i Mirettiego. Bronienie wyniku przy pomocy Cabal to tez absurd ale już nie tego kalibru.
Inna sprawa to jakość naszej defensywy. Można przypuszczać, ze oprócz ropy w Norwegii odkryto tez złoża nowych Messi, bo to ile razy nasi byli wkrecani w ziemię i mijani jak pachołki przechodzi ludzkie pojecie.

calma calma
Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 listopada 2025, 23:06

Dziś się udało, 3 wcześniejsze mecze nie. Tego się nie da oglądać nawet pijąc.
David i Openda się przełamali, najlepszy Yildiz i wsm tyle. Progresu w czymkolwiek nie zauważono.
Nie ma co się cieszyć.

Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 155 razy
Otrzymał podziękowanie: 16 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2025, 07:07

Distant Dreamer pisze: 25 listopada 2025, 23:06 Dziś się udało, 3 wcześniejsze mecze nie. Tego się nie da oglądać nawet pijąc.
David i Openda się przełamali, najlepszy Yildiz i wsm tyle. Progresu w czymkolwiek nie zauważono.
Nie ma co się cieszyć.
Na Xie napisalem ze nie chce mi sie juz nawet chlać oglądając te popisy, jednak wczoraj to byla katastrofa. W tym klubie aktualnie nikt nie zasługuje na grę, rozumiem, mozna miec kryzysy, wczoraj w papę dostali najwięksi jak Barcelona czy City, z problemami mierzy sie od kilku tygodni Real ale co tu sie odp***a od 5 lat to nie mam pojęcia. Od szczytów zaczynając bo ciagle to pisze bo tez ciagle nie wiem kto jest kim na samej gorze. Po wykonawców brudnej roboty czyli pilkarzy-milionerów. Wszystko o 2 tempa za wolno, dopiero kiedy wszedł przemęczony Kenan, (pamietam sytuacje z chyba 56 minuty kiedy podpierał sie o kolana przy rzucie roznym) to cos sie ruszyło.
Nie ma co pisać długich elaboratów po kazdym meczu bo kazdy widzi jak jest a jest daremnie...I szczerze? Nie widzę perspektywy zeby bylo lepiej.

"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
⚪️⚫️
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2025, 07:21

Locatelli to jest wybitna porażka. Ten parodysta, jest tak wolny, że to się w głowie nie mieści - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, Khedira przy nim to był Flash. Ja peirdole. Chłop gra non stop na ręcznym. Cała drużyna to jedno wielkie ziobro.

xemi

Juventino
Juventino
Podziekował: 61 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2025, 07:27

Widać było wyraźnie jaka jest przepaść miedzy Kenanem a Frankiem. Jasne że Turek ostatnio bez formy, ale jak ma formę to dużo potrafi. Frankowi wyjdzie 1 mecz na 10 na farcie i tyle, no ale Chiesa srał do butów! :/

Urbi27

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 32 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2025, 07:50

Ciezko sie to oglądało. Oni są fatalnie przygotowani fizycznie, a taki Openda eh, była taka sytuacja z 1 połowy gdzie ładnie dostal podanie na wolne pole w dobrym tempie na dobieg i on nie dość ze człapał jak slon to jeszcze zgubił piłkę, parodia.

Czas wreszcie zmienić taktykę, Yildiz, Miretti i dać w końcu szanse gry Zehgorvie w tym trzeba upatrywać jakies nadzieje, aczkolwiek łatwo nie jest.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 215 razy

Nieprzeczytany post 26 listopada 2025, 07:55

Tragiczny mecz, obrona dramat ale to co pokazali Adzić i MIretti to żart. Nigdy nie rozumiałem, że Adzić jest pomijany ale teraz już wiem, jest po prostu beznadziejny a trochę już tych minut miał. Nigdy nie lubiłem MIrettiego, uważałem go za dziada i myślałem, że po wypożyczeniu jest gotowy na Juve ale on nadal jest dziadem i nadaje się tylko na korek. Inna sprawa to loczek, nasz top, którego nie znoszę i to się nie zmieni, jest tak bezjajeczny, że to się w pale nie mieści bo co mecz jedyne co potrafi to zgrywać do najbliższego - do boku lub do tyłu a odkąd jest tutaj to prostopadłe podania otwierające sytuacje bramkowe można policzyć na palcach jednej ręki. Im szybciej odejdzie tym lepiej bo z powodu takich matołów nasz środek jest przeraźliwie słaby. Wyszydzany Koop grający na obronie miał sporo ciekawych podań i przerzutów jakich u loczka nie widziałem. Mecz bez historii, teraz Cagliari(d), Napoli(w), Bologna(w) i Roma(d) w których obstawiam dwa punkty.

Obrazek
ODPOWIEDZ