Liga Mistrzów 25/26 (5) Bodo/Glimt - JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 65 razy

Mecz 5 kolejki Ligi Mistrzów
Bodo/Glimt - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Norwegia Aspmyra Stadion (Bodø) - [8 270]
CZAS:
25.11.2025 (wtorek), godzina 21:00
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 21
Remisów: 4
Przegranych: 4
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Kasper Hogh, Jens Hauge
- 17 bramek w lidze
- 7 bramek w lidze, 2 bramki w LMNAJLEPSZY ASYSTENT - Patrick Berg
- 12 asyst w lidzeJUVENTUS
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 5
Remisów: 5
Przegranych: 2
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Dusan Vlahovic, Kenan Yildiz
- 3 bramki w SerieA, 2 bramki w LM
- 2 bramki w SerieA, 1 bramka w LMNAJLEPSZY ASYSTENT - Kenan Yildiz, Bremer
- 3 asyst w SerieA, 1 asysta w LM
- 2 asysty w SerieA PRZEWIDYWANE SKŁADY
BODØ/GLIMT (4-3-3): Haikin; Sjøvold, Gundersen, Bjørtuft, Bjørkan; Blomberg, Berg, Fet; Auklend, Høgh, Hauge.
JUVENTUS (3-4-1-2): Di Gregorio; Kalulu, Kelly, Koopmeiners; Cambiaso, Locatelli, Thuram, Kostic; Conceicao, Yildiz; Vlahovic.
SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Makkelie D. (Ned)
MECZ NA ŻYWO W TV
Canal+ Extra 6 (Pol)

- Mateys
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
Mamy końcówkę listopada, a naszym drugim najlepszym asystentem jest kontuzjowany dwa miesiące temu środkowy obrońca
Ale dawaj Spal, graj cały czas to samo co poprzednicy. Tobie na pewno się uda
Ale dawaj Spal, graj cały czas to samo co poprzednicy. Tobie na pewno się uda
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 65 razy
To jeszcze dodam taką ciekawostkę - Bremer zaliczył te 2 asysty w wygranym spotkaniu 4:3 z Interem dnia 13.09.2025 (3 kolejka)

- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 56 razy
Cały rok jest gadanie, że najważniejsze jest skończyć sezon w top4 aby grać w LM. Tylko po co tam grac i sie kompromitowac ? Chodzi tutaj wyłącznie o aspekt finansowy aby ten cały bajzel mógł się kręcić dzięki pieniądzom z UEFY. Sportowo już dawno jesteśmy na poziomie LE czy nawet bardziej LK. Jutro znowu nie wygrają. Spaletti przyszedł coś zmienić a to klub zmienia jego. Wszedł w bagno i zamiast próbować się z niego wydostać to on się w nim urządza. Nie ma zad ej różnicy od tego co było za Tudora.
- Szwamb
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 35 razy
Szczerze naiwnie sądziłem, że po przerwie reprezentacyjnej przejdziemy już na te 433 czy wariację z 442. Było na to trochę czasu i jestem strasznie zawiedziony. Ja wiem, że ustawienie to nie wszystko i nasza kadra ogólnie ma spore problemy z hmm "synergią", ale to dziwaczne ciągnące się w sumie od czasów Pirlo (sic!) 343/352 nie pomaga.
Spalletti mnie bardzo zawodzi niestety. Lepiej zaryzykować, popełnić błąd i być wywalonym niż nie zaryzykować i też być wywalonym.
Spalletti mnie bardzo zawodzi niestety. Lepiej zaryzykować, popełnić błąd i być wywalonym niż nie zaryzykować i też być wywalonym.
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 32 razy
Od 30 lat kibicuje Juve I bez względu na poziom czy sklad, takie mecze ze slabymi rywalami, które były na ostrzu noża to zawsze była nasza zmora.
Ciężko o optymizm bo my po prostu nie potrafimy grac w ofensywie, nie potrafimy strzelać bramek, więc jak tu wygrywac...
Ciężko o optymizm bo my po prostu nie potrafimy grac w ofensywie, nie potrafimy strzelać bramek, więc jak tu wygrywac...