Mercato (LATO 2024) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 03 maja 2025, 21:01

Dawidek za darmo > Obszczymen za hajs

I tyle w temacie :hello:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 144 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 03 maja 2025, 21:07

jackop pisze: 03 maja 2025, 21:01 Dawidek za darmo > Obszczymen za hajs

I tyle w temacie :hello:
Zgadzam się w 100% . Kogo byś do JD dobrał na zmianę lub do występowania w duecie napastników ? Bo bądźmy szczerzy, nie ma co liczyć na Milika, podobno ma być ponowne wypożyczenie Kolo Muaniego

"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
⚪️⚫️
Szwamb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 33 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2025, 11:18

Ponowne wypożyczenie Kolo to byłby spoko pomysł, ze względu na to, że Francuz mimo przestojów pokazuje klasę jakiej nie widzieliśmy tutaj od czasów Higuaina/CR (nawet sam ruch z piłką, lekkość i wyobraźnia).

Do pary/do konkurencji mamy:
Osimenh - zna włoską piłkę, był tutaj wybitny (dla niego oglądałem mecze Napoli), ale on zawsze marzył o Premier League i ma zbyt duże EGO jak na dotychczasowe, dosyć żadne osiągnięcia,
Jonathan David - nie znam go i nigdy nie widziałem, ale finansowo mógłby się kalkulować (nawet przy zapłaceniu za podpis przy jakiejś przyzwoitej pensji),

ostatnio pojawia się temat
Liam Delap - znany mi z kilku meczów Premier League, faktycznie jest to napastnik podobny do Kane czy Vardy w jego prime. Silny, dosyć szybki, myślący, również rozgrywający napastnik z mocną prawą nogą. Co najważniejsze - wsadza głowę tam gdzie inni boją się wsadzić nogę a takich lubimy.

Liczę na powrót Milika, jako opcja zawsze był super. Fajnie byłoby spojrzeć w stronę... Piątka, który wie jak smakują włoskie pomidory i byłby też fajną opcją z ławki czy na słabszych przeciwników...

polecam www.sokker.org
:)
menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
Maplu90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 144 razy
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2025, 11:59

Szwamb pisze: 04 maja 2025, 11:18 Ponowne wypożyczenie Kolo to byłby spoko pomysł, ze względu na to, że Francuz mimo przestojów pokazuje klasę jakiej nie widzieliśmy tutaj od czasów Higuaina/CR (nawet sam ruch z piłką, lekkość i wyobraźnia).

Do pary/do konkurencji mamy:
Osimenh - zna włoską piłkę, był tutaj wybitny (dla niego oglądałem mecze Napoli), ale on zawsze marzył o Premier League i ma zbyt duże EGO jak na dotychczasowe, dosyć żadne osiągnięcia,
Jonathan David - nie znam go i nigdy nie widziałem, ale finansowo mógłby się kalkulować (nawet przy zapłaceniu za podpis przy jakiejś przyzwoitej pensji),

ostatnio pojawia się temat
Liam Delap - znany mi z kilku meczów Premier League, faktycznie jest to napastnik podobny do Kane czy Vardy w jego prime. Silny, dosyć szybki, myślący, również rozgrywający napastnik z mocną prawą nogą. Co najważniejsze - wsadza głowę tam gdzie inni boją się wsadzić nogę a takich lubimy.

Liczę na powrót Milika, jako opcja zawsze był super. Fajnie byłoby spojrzeć w stronę... Piątka, który wie jak smakują włoskie pomidory i byłby też fajną opcją z ławki czy na słabszych przeciwników...
Sprowadzenie Davida i Osimhena mocno by obciążyło masz budżet :/ Milik może wróci ale myślę że byłby dobry nie jako drugi ale trzeci napastnik.
Wyoizyczenie Kolo wydaje się być spoko jeśli przepracuje konkretnie cały okres przygotowawczy pod profesjonalnym trenerem. Piątek tak jak mówisz, daje rade w lidze ogórkowej, w Genui też sobie super radził, nawet w tym Milanie do pewnego czasu ogarniał. Byłby napewno tanią opcją ale podobno Arabowie chcą sypnac petrodolarami więc chyba podjazdu nie mamy.

"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
⚪️⚫️
Rozgrzany Sturaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 41 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2025, 12:27

Muani ma za duże przestoje by był przydatny na dłuższą metę - niech wraca do Paryża i niech tam się bawią z jego pensją i tym, ile za niego zapłacili.
Milik powinien mieć kontrakt rozwiązany a nie przedłużony. Absolutnie nieprzydatny, a już też ma 31 lat.
Davida to ja chcę od lat.
A Osimhen to wejście w deal Vlaho 2.0 nawet, jeśli nigeryjczyk jest lepszy piłkarsko.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2025, 12:40

Te wszystkie nazwiska które się przewijają w naszym kontekście są takie Giuntolowe. Czyli nazwiska bez szerszego kontekstu czy planu, byle wydać kasę. Mam nadzieję, że zmienimy Giuntolego na kogoś innego i pojawi się jakiś szerszy plan.

Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 30 razy
Otrzymał podziękowanie: 108 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2025, 15:15

:prochno:
Rewolucja w ataku będzie tak udana jak ta w linii pomocy ?

Zablokowany