Mercato (LATO 2024) DYSKUSJA
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 144 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Zgadzam się w 100% . Kogo byś do JD dobrał na zmianę lub do występowania w duecie napastników ? Bo bądźmy szczerzy, nie ma co liczyć na Milika, podobno ma być ponowne wypożyczenie Kolo Muaniego
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 33 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Ponowne wypożyczenie Kolo to byłby spoko pomysł, ze względu na to, że Francuz mimo przestojów pokazuje klasę jakiej nie widzieliśmy tutaj od czasów Higuaina/CR (nawet sam ruch z piłką, lekkość i wyobraźnia).
Do pary/do konkurencji mamy:
Osimenh - zna włoską piłkę, był tutaj wybitny (dla niego oglądałem mecze Napoli), ale on zawsze marzył o Premier League i ma zbyt duże EGO jak na dotychczasowe, dosyć żadne osiągnięcia,
Jonathan David - nie znam go i nigdy nie widziałem, ale finansowo mógłby się kalkulować (nawet przy zapłaceniu za podpis przy jakiejś przyzwoitej pensji),
ostatnio pojawia się temat
Liam Delap - znany mi z kilku meczów Premier League, faktycznie jest to napastnik podobny do Kane czy Vardy w jego prime. Silny, dosyć szybki, myślący, również rozgrywający napastnik z mocną prawą nogą. Co najważniejsze - wsadza głowę tam gdzie inni boją się wsadzić nogę a takich lubimy.
Liczę na powrót Milika, jako opcja zawsze był super. Fajnie byłoby spojrzeć w stronę... Piątka, który wie jak smakują włoskie pomidory i byłby też fajną opcją z ławki czy na słabszych przeciwników...
Osimenh - zna włoską piłkę, był tutaj wybitny (dla niego oglądałem mecze Napoli), ale on zawsze marzył o Premier League i ma zbyt duże EGO jak na dotychczasowe, dosyć żadne osiągnięcia,
Jonathan David - nie znam go i nigdy nie widziałem, ale finansowo mógłby się kalkulować (nawet przy zapłaceniu za podpis przy jakiejś przyzwoitej pensji),
Liam Delap - znany mi z kilku meczów Premier League, faktycznie jest to napastnik podobny do Kane czy Vardy w jego prime. Silny, dosyć szybki, myślący, również rozgrywający napastnik z mocną prawą nogą. Co najważniejsze - wsadza głowę tam gdzie inni boją się wsadzić nogę a takich lubimy.
Liczę na powrót Milika, jako opcja zawsze był super. Fajnie byłoby spojrzeć w stronę... Piątka, który wie jak smakują włoskie pomidory i byłby też fajną opcją z ławki czy na słabszych przeciwników...
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Maplu90
- Juventino
- Podziekował: 144 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Sprowadzenie Davida i Osimhena mocno by obciążyło masz budżetSzwamb pisze: ↑04 maja 2025, 11:18 Ponowne wypożyczenie Kolo to byłby spoko pomysł, ze względu na to, że Francuz mimo przestojów pokazuje klasę jakiej nie widzieliśmy tutaj od czasów Higuaina/CR (nawet sam ruch z piłką, lekkość i wyobraźnia).

Wyoizyczenie Kolo wydaje się być spoko jeśli przepracuje konkretnie cały okres przygotowawczy pod profesjonalnym trenerem. Piątek tak jak mówisz, daje rade w lidze ogórkowej, w Genui też sobie super radził, nawet w tym Milanie do pewnego czasu ogarniał. Byłby napewno tanią opcją ale podobno Arabowie chcą sypnac petrodolarami więc chyba podjazdu nie mamy.
"Sono un ultrà bianconero,

- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 41 razy
Muani ma za duże przestoje by był przydatny na dłuższą metę - niech wraca do Paryża i niech tam się bawią z jego pensją i tym, ile za niego zapłacili.
Milik powinien mieć kontrakt rozwiązany a nie przedłużony. Absolutnie nieprzydatny, a już też ma 31 lat.
Davida to ja chcę od lat.
A Osimhen to wejście w deal Vlaho 2.0 nawet, jeśli nigeryjczyk jest lepszy piłkarsko.
Milik powinien mieć kontrakt rozwiązany a nie przedłużony. Absolutnie nieprzydatny, a już też ma 31 lat.
Davida to ja chcę od lat.
A Osimhen to wejście w deal Vlaho 2.0 nawet, jeśli nigeryjczyk jest lepszy piłkarsko.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Te wszystkie nazwiska które się przewijają w naszym kontekście są takie Giuntolowe. Czyli nazwiska bez szerszego kontekstu czy planu, byle wydać kasę. Mam nadzieję, że zmienimy Giuntolego na kogoś innego i pojawi się jakiś szerszy plan.
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 108 razy

Rewolucja w ataku będzie tak udana jak ta w linii pomocy ?