Thiago Motta
- nawimundo
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Po pierwsze, kiedy beton ratował ten klub, bo z tego co pamiętam to Dyzma dostał drużynę poza zasięgiem kogokolwiek w Serie A z przepotężnym środkiem pola, a za drugiej kadencji przegrywał z każdym. Po drugie jego jakość pokazał rynek, dlatego idzie trenować Arabów. Druga kadencja tego typa to katastrofa i beka, że wciąż ma psychofanów jak ty (odpisuję, bo jestem miły)
A z De Zerbim się zgodzę, był wolny. Szkoda.
- Anelson
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Podoba mi się podejście, że każdy lepszy niż allegri choćbyśmy mieli walczyć o utrzymanie
. Words of wisdom. Dziad Tudor na ratunek. Ślepy by więcej widział niż niektórzy kibice. Po co Wy w ogóle kibicujecie Juventusowi. Idźcie usunąć konta i utożsamić się z inną drużyną, która prezentuje styl jaki pragniecie i trenera jakiego pragniecie . Macie spory wybór drużyn będących w grę o mistrza krajów top 5 lig europejskich oraz ligę mistrzów. Droga wolna. Ja chcę zwycięskiego Juventusu i odczuwam zmianę między 8, a 4 miejscem. Odczuwam zmianę między pucharem Włoch, a odpadnięciem w ćwierćfinale z empoli i odczuwam różnice pomiędzy posiadaniem 300mln i Fagiolim, Rabiotem, czy Chiesa, Wojtkiem i Huijsenem w składzie, a brakiem wyżej wymienionych oraz tych pieniędzy i mimo tego degradacją Juventusu sportowo, mentalnie i z każdej możliwej strony. Nie czujecie tych różnic to polecam jakieś gabinety lekarskie albo zmianę drużyny której kibicujecie na taką gdzie będziecie mogli się spuszczać nad tym jak operuje ta drużyna piłką, jaką ma mentalność i generalnie taką która ma to czego Juventus nie ma od lat. Najbardziej zakochani w Juve powinni zostać i przestać opowiadać te dyrdymaly które opowiadacie jak dzieci na placu zabaw byle sobie dopiec. Czytam to forum nonstop. Czy podaliscie choć jedno dostępne dla Juventusu nazwisko oprócz Tudora? Wziął za mordę tak OL i Lazio, że nikt za nim nie płakał. Świetna zmiana. Genialna. Chciałbym by Juventus spadł do serie B by wielu z Was przestało kibicować drużynie której kibicujecie wtedy tylko gdy odpowiada Wam trener, wyimaginowane poczucie jakiejś reformy, zmian i "nowej miotły" Motty, a będziecie pluć jak banda dzieci na jakiekolwiek osiągnięcia drużyny która teraz spada w przepaść. Ogladaliscie mundial 2006? Ogladaliscie Juventus przez 28 lat? Jaki on był? Taki jak Motty czy taki jak Allegriego albo Capello. Hmm? Włosi grali kiche z Francją, a zdobyli mundial - oczywiście futbol się zmienil ale Juventus pozostał w zasadzie bez zmian i próby zmian gry dawały najgorsze wyniki w historii Juventusu. Temu klubowi trzeba wskrzesić jaja poprzez dobrej jakości piłkarzy i dobrego oddanego mentalnie trenera jakim był tylko przez 15 lat Max i Conte oraz zrobić tak by zarząd z dyrektorem sportowym nie usiłowali zniszczyć klubu od środka co się czyni od odejścia Ronaldo. Dla mnie Juventus jest drużyną życia. Drużyną nigdy jednak nie grająca tak jak wielu się wydaje że ta drużyna powinna grać. Zawsze kochałem serducho w grze Juventusu i oddanie wbrew wszystkiemu i wszystkim. Tego mi brakuje. To zwykły klub niewolników za kasę którzy srają na jego rodowód. To zupełnie tak jakby cały skład Juventusu był bandą najemników włącznie z trenerem i napolitanskim dyrektorem. Jakby wziąć wymienić Del Piero, trezeguet, Maxa, Conte, nedveda, camora, Buffona, chielliniego na Thurama, Vieire, Ibre, Emersona, Zambrotte, mutu. Tak odczuwam wymiany Dybali, Moraty, Chiesy, Fagiolego, Huijsena i Rabiot na Luiza, Koopa, Di Marie, Gonzaleza, Kellyego itd.
Zabijamy tożsamość Juventusu i jakiekolwiek przebłyski. Skoro dybała nie był dobrą "10"to najemnik przygłup "pogba" zasługuje na nią z miejsca? Albo za młody i nie udowadniający jeszcze nic wielkiego Yildiz. Ludzie- 30 lat temu Del Piero odbierał ten numer Roberto Baggio - mistrzowi absolutnemu... Yildiz odbiera ją gościowi który de facto nie jest nawet dostępnym zawodowym piłkarzem bo sobie coś wstrzyknął..
Oni dla jaj to robią tak?
Czy jak?
Chciałbym się obudzić w 2017 roku i znów być tam gdzie był ten Juventus któremu aż gardło zdzieralem i płakałem z nim razem bez Ronaldo, bez hurra kasy na niego, bez wymyślania jakiegoś nowego Juventusu z kiepem i pirlo..
Poprostu mój stary dobry Juventus. I ten kojarzę z Allegrim. I taki chcę z powrotem. Wy nie chcecie to uważam że powinniście się wypisać z bycia kibicami Juventusu i zacząć kibicować Udinese bo to klub reprezentujący Waszą ambicję ligową walki o utrzymanie, a kolory się zgadzają.
Zabijamy tożsamość Juventusu i jakiekolwiek przebłyski. Skoro dybała nie był dobrą "10"to najemnik przygłup "pogba" zasługuje na nią z miejsca? Albo za młody i nie udowadniający jeszcze nic wielkiego Yildiz. Ludzie- 30 lat temu Del Piero odbierał ten numer Roberto Baggio - mistrzowi absolutnemu... Yildiz odbiera ją gościowi który de facto nie jest nawet dostępnym zawodowym piłkarzem bo sobie coś wstrzyknął..
Czy jak?
Chciałbym się obudzić w 2017 roku i znów być tam gdzie był ten Juventus któremu aż gardło zdzieralem i płakałem z nim razem bez Ronaldo, bez hurra kasy na niego, bez wymyślania jakiegoś nowego Juventusu z kiepem i pirlo..
Poprostu mój stary dobry Juventus. I ten kojarzę z Allegrim. I taki chcę z powrotem. Wy nie chcecie to uważam że powinniście się wypisać z bycia kibicami Juventusu i zacząć kibicować Udinese bo to klub reprezentujący Waszą ambicję ligową walki o utrzymanie, a kolory się zgadzają.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
0 zero pomysłu na grę, tragiczne zarządzanie szatnią, kosa z zawodnikami( tak teraz piszą media), fatalne zarządzenie meczem. Nie no nie ma co zwalniać trenera.
- marlo_Juventus
- Juventino
Tylko tyle...Anelson pisze: ↑27 lutego 2025, 01:37 Podoba mi się podejście, że każdy lepszy niż allegri choćbyśmy mieli walczyć o utrzymanie. Words of wisdom. Dziad Tudor na ratunek. Ślepy by więcej widział niż niektórzy kibice. Po co Wy w ogóle kibicujecie Juventusowi. Idźcie usunąć konta i utożsamić się z inną drużyną, która prezentuje styl jaki pragniecie i trenera jakiego pragniecie . Macie spory wybór drużyn będących w grę o mistrza krajów top 5 lig europejskich oraz ligę mistrzów. Droga wolna. Ja chcę zwycięskiego Juventusu i odczuwam zmianę między 8, a 4 miejscem. Odczuwam zmianę między pucharem Włoch, a odpadnięciem w ćwierćfinale z empoli i odczuwam różnice pomiędzy posiadaniem 300mln i Fagiolim, Rabiotem, czy Chiesa, Wojtkiem i Huijsenem w składzie, a brakiem wyżej wymienionych oraz tych pieniędzy i mimo tego degradacją Juventusu sportowo, mentalnie i z każdej możliwej strony. Nie czujecie tych różnic to polecam jakieś gabinety lekarskie albo zmianę drużyny której kibicujecie na taką gdzie będziecie mogli się spuszczać nad tym jak operuje ta drużyna piłką, jaką ma mentalność i generalnie taką która ma to czego Juventus nie ma od lat. Najbardziej zakochani w Juve powinni zostać i przestać opowiadać te dyrdymaly które opowiadacie jak dzieci na placu zabaw byle sobie dopiec. Czytam to forum nonstop. Czy podaliscie choć jedno dostępne dla Juventusu nazwisko oprócz Tudora? Wziął za mordę tak OL i Lazio, że nikt za nim nie płakał. Świetna zmiana. Genialna. Chciałbym by Juventus spadł do serie B by wielu z Was przestało kibicować drużynie której kibicujecie wtedy tylko gdy odpowiada Wam trener, wyimaginowane poczucie jakiejś reformy, zmian i "nowej miotły" Motty, a będziecie pluć jak banda dzieci na jakiekolwiek osiągnięcia drużyny która teraz spada w przepaść. Ogladaliscie mundial 2006? Ogladaliscie Juventus przez 28 lat? Jaki on był? Taki jak Motty czy taki jak Allegriego albo Capello. Hmm? Włosi grali kiche z Francją, a zdobyli mundial - oczywiście futbol się zmienil ale Juventus pozostał w zasadzie bez zmian i próby zmian gry dawały najgorsze wyniki w historii Juventusu. Temu klubowi trzeba wskrzesić jaja poprzez dobrej jakości piłkarzy i dobrego oddanego mentalnie trenera jakim był tylko przez 15 lat Max i Conte oraz zrobić tak by zarząd z dyrektorem sportowym nie usiłowali zniszczyć klubu od środka co się czyni od odejścia Ronaldo. Dla mnie Juventus jest drużyną życia. Drużyną nigdy jednak nie grająca tak jak wielu się wydaje że ta drużyna powinna grać. Zawsze kochałem serducho w grze Juventusu i oddanie wbrew wszystkiemu i wszystkim. Tego mi brakuje. To zwykły klub niewolników za kasę którzy srają na jego rodowód. To zupełnie tak jakby cały skład Juventusu był bandą najemników włącznie z trenerem i napolitanskim dyrektorem. Jakby wziąć wymienić Del Piero, trezeguet, Maxa, Conte, nedveda, camora, Buffona, chielliniego na Thurama, Vieire, Ibre, Emersona, Zambrotte, mutu. Tak odczuwam wymiany Dybali, Moraty, Chiesy, Fagiolego, Huijsena i Rabiot na Luiza, Koopa, Di Marie, Gonzaleza, Kellyego itd.
Czy jak?
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Już pomijam, czy się z y tym zgadzam czy nie.marlo_Juventus pisze: ↑27 lutego 2025, 08:34Tylko tyle...Anelson pisze: ↑27 lutego 2025, 01:37 Podoba mi się podejście, że każdy lepszy niż allegri choćbyśmy mieli walczyć o utrzymanie. Words of wisdom. Dziad Tudor na ratunek. Ślepy by więcej widział niż niektórzy kibice. Po co Wy w ogóle kibicujecie Juventusowi. Idźcie usunąć konta i utożsamić się z inną drużyną, która prezentuje styl jaki pragniecie i trenera jakiego pragniecie . Macie spory wybór drużyn będących w grę o mistrza krajów top 5 lig europejskich oraz ligę mistrzów. Droga wolna. Ja chcę zwycięskiego Juventusu i odczuwam zmianę między 8, a 4 miejscem. Odczuwam zmianę między pucharem Włoch, a odpadnięciem w ćwierćfinale z empoli i odczuwam różnice pomiędzy posiadaniem 300mln i Fagiolim, Rabiotem, czy Chiesa, Wojtkiem i Huijsenem w składzie, a brakiem wyżej wymienionych oraz tych pieniędzy i mimo tego degradacją Juventusu sportowo, mentalnie i z każdej możliwej strony. Nie czujecie tych różnic to polecam jakieś gabinety lekarskie albo zmianę drużyny której kibicujecie na taką gdzie będziecie mogli się spuszczać nad tym jak operuje ta drużyna piłką, jaką ma mentalność i generalnie taką która ma to czego Juventus nie ma od lat. Najbardziej zakochani w Juve powinni zostać i przestać opowiadać te dyrdymaly które opowiadacie jak dzieci na placu zabaw byle sobie dopiec. Czytam to forum nonstop. Czy podaliscie choć jedno dostępne dla Juventusu nazwisko oprócz Tudora? Wziął za mordę tak OL i Lazio, że nikt za nim nie płakał. Świetna zmiana. Genialna. Chciałbym by Juventus spadł do serie B by wielu z Was przestało kibicować drużynie której kibicujecie wtedy tylko gdy odpowiada Wam trener, wyimaginowane poczucie jakiejś reformy, zmian i "nowej miotły" Motty, a będziecie pluć jak banda dzieci na jakiekolwiek osiągnięcia drużyny która teraz spada w przepaść. Ogladaliscie mundial 2006? Ogladaliscie Juventus przez 28 lat? Jaki on był? Taki jak Motty czy taki jak Allegriego albo Capello. Hmm? Włosi grali kiche z Francją, a zdobyli mundial - oczywiście futbol się zmienil ale Juventus pozostał w zasadzie bez zmian i próby zmian gry dawały najgorsze wyniki w historii Juventusu. Temu klubowi trzeba wskrzesić jaja poprzez dobrej jakości piłkarzy i dobrego oddanego mentalnie trenera jakim był tylko przez 15 lat Max i Conte oraz zrobić tak by zarząd z dyrektorem sportowym nie usiłowali zniszczyć klubu od środka co się czyni od odejścia Ronaldo. Dla mnie Juventus jest drużyną życia. Drużyną nigdy jednak nie grająca tak jak wielu się wydaje że ta drużyna powinna grać. Zawsze kochałem serducho w grze Juventusu i oddanie wbrew wszystkiemu i wszystkim. Tego mi brakuje. To zwykły klub niewolników za kasę którzy srają na jego rodowód. To zupełnie tak jakby cały skład Juventusu był bandą najemników włącznie z trenerem i napolitanskim dyrektorem. Jakby wziąć wymienić Del Piero, trezeguet, Maxa, Conte, nedveda, camora, Buffona, chielliniego na Thurama, Vieire, Ibre, Emersona, Zambrotte, mutu. Tak odczuwam wymiany Dybali, Moraty, Chiesy, Fagiolego, Huijsena i Rabiot na Luiza, Koopa, Di Marie, Gonzaleza, Kellyego itd.
Czy jak?
Poprostu mój stary dobry Juventus. I ten kojarzę z Allegrim. I taki chcę z powrotem. Wy nie chcecie to uważam że powinniście się wypisać z bycia kibicami Juventusu i zacząć kibicować Udinese bo to klub reprezentujący Waszą ambicję ligową walki o utrzymanie, a kolory się zgadzają.![]()
Wchodzi dorosły człowiek, pisze co myśli, używa argumentów, aby jakoś przekonać do swojego zdania i co?
Nawet mordeczki nie przeczytają, a wyśmiewają. To ja się pytam, kto tu jest niepoważny i kto zasługuje na wyśmianie?

Motta out i to jak najszybciej. Brać kogoś doświadczonego, kto będzie mógł tych młodych i nieukształtowanych grajków zmotywować.
Mówi się coś o Zidanie, Gasperinim, a nawet czytałem plotkę o Sarrim
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 81 razy
No trzeba było brać ....nawimundo pisze: ↑27 lutego 2025, 00:27Po pierwsze, kiedy beton ratował ten klub, bo z tego co pamiętam to Dyzma dostał drużynę poza zasięgiem kogokolwiek w Serie A z przepotężnym środkiem pola, a za drugiej kadencji przegrywał z każdym. Po drugie jego jakość pokazał rynek, dlatego idzie trenować Arabów. Druga kadencja tego typa to katastrofa i beka, że wciąż ma psychofanów jak ty (odpisuję, bo jestem miły)
A z De Zerbim się zgodzę, był wolny. Szkoda.
Jak był wolny w 2022 żeby się nie męczyć z betonem dużym i małym.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Koniec z kolejnymi wynalazkami, tylko top trener. Ancelotti podobno ostatni sezon w Realu? To niech mu sypną 15-20mln za sezon i niech go biorą. Koniec wynalazków. Bo wygląda na to że tutaj nie ma co kolejnych gości za 50mln sprowadzać bo tutaj z obecnym trenerem nic to nie zmieni, lepiej wydać to na kolejnego TOP trenera.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 81 razy
Perin wyśmiewa Zamotte za jego słowa po meczu :
“There are no sons of bitches in our group! Against #Empoli my worst disappointment since I’ve been at Juve. Experience is the only thing you can’t buy. People who demand without giving? I don’t know who Thiago Motta was referring to…”.
Pięknie Motta się dogaduje z piłkarzykami
“There are no sons of bitches in our group! Against #Empoli my worst disappointment since I’ve been at Juve. Experience is the only thing you can’t buy. People who demand without giving? I don’t know who Thiago Motta was referring to…”.
- Gontar
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Po odpadnięciu z PSV Locatelli też miał inne zdanie niż motta. motta jest po prostu pajacem, który próbuje zwalić winę za swoją nieudolność na piłkarzy.Distant Dreamer pisze: ↑27 lutego 2025, 13:26 Perin wyśmiewa Zamotte za jego słowa po meczu :
Fino alla Fine