Serie A 24/25 (12): JUVENTUS FC 2-0 Torino
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 91 razy

Mecz 12 kolejki SerieA
JUVENTUS FC - Torino
MIEJSCE:
Turyn/ Włochy - Allianz Stadium (41 507)
CZAS:
09.11.2024 (sobota), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 2
Remisów: 1
Przegranych: 2
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Remisów: 1
Przegranych: 3
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Che Adams, Duvan Zapata
- 3 bramki w SerieA
- 3 bramki w SerieANAJLEPSZY ASYSTENT - Valentino Lazaro
- 3 asysty w SerieA JUVENTUS
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Remisów: 4
Przegranych: 0
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 3
Remisów: 2
Przegranych: 0
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Dusan Vlahovic, Timothy Weah
- 6 bramek w SerieA, 3 bramki w LM,
- 3 bramki w SerieANAJLEPSZY ASYSTENT - Samuel Mbangula, Kenan Yildiz, Weston McKennie, Francisco Conceicao
- 2 asysty w SerieA
- 2 asysty w SerieA
- 2 asysty w SerieA
- 2 asysty w SerieAPRZEWIDYWANE SKŁADY
JUVENTUS (4-2-3-1): Di Gregorio; Savona, Gatti, Kalulu, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceiçao, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic. All. Thiago Motta [TuttoSport]
SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Sozza S. (Ita)
Ostatni mecz z Torino - ligowy remis 0:0
MECZ NA ŻYWO W TV
Eleven Sports 1 (Pol)
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2024, 22:57 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 55 razy
- Otrzymał podziękowanie: 256 razy
Mam nadzieję, że przedłużymy serie słabych wyników Torino 

- BlackJacky
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Sila Spokoju
- Juventino

50 urodziny Del Piero.
Trzeba to wygrać dla naszej legendy!
Trzeba to wygrać dla naszej legendy!
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- jackop
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 86 razy
Nic nie gramy, ale wygrywamy. Mogło być wyżej, ale Flaković dziś aktywny
Flopmeiners jak zwykle.
#NudnyJuventus
#NudnyJuventus

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Nicram_93
- Juventino

- Podziekował: 71 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Dosyć dobra pierwsza połowa w naszym wykonaniu. Nieźle się to ogląda. Świetny Cambiaso dzisiaj, Koop też jakoś lepiej wygląda choć dalej bez liczb. Ogólnie ciężko się kogoś bardziej przyczepić. Dołożyć drugą bramkę w drugiej połowie i spokojnie dowieźć trzy punkty. Conceicao na podmęczonych przeciwników może nieźle namieszać. Może rzeczywiście dobry pomysł, że Motta dał mu dzisiaj odpocząć, bo ostatnio było widać po nim trochę zmęczenie, a mimo że wolę jego od Weaha, to jednak Amerykanin jakieś te liczby ma. Cieszy też to, że Thuram też wygląda coraz pewniej w tym składzie, widać że kolejne minuty działają na jego korzyść. Oby w dłuższej perspektywie tak że było z Luizem, ale to póki co melodia przyszłości.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Urbi27
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Nie było to porywajace widowisko, można powiedzieć że Torino ani razu nam nie zagroziło, ale takie mecze powinny być zamykane szybciej, a tu nawet nie było wcześniej okazji aby tak się stało.
Personalnie Cambiaso i Loca zdecydowanie na plus. Ten pierwszy za cały dobry mecz i kluczowe wejście w 1 połowie. Ten drugi za bardzo dobra 2 połowę i kluczowe podanie przy drugiej bramce.
Znów martwi postawa Koopa, który przy tak dobrze układającym się meczu, takich przestrzeniach w drugiej części nie gra praktycznie nic, jakieś jedno podanie do Weah, ale to miał być kluczowy zawodnik, a dalej czekamy. Jeszcze taka mała wzmianka o Thuramie po który widać super potencjał, ale ja mam czasem wrażanie że to taka tykająca bomba, oczywiście nie taka jak Luiz, ale jednak.
Personalnie Cambiaso i Loca zdecydowanie na plus. Ten pierwszy za cały dobry mecz i kluczowe wejście w 1 połowie. Ten drugi za bardzo dobra 2 połowę i kluczowe podanie przy drugiej bramce.
Znów martwi postawa Koopa, który przy tak dobrze układającym się meczu, takich przestrzeniach w drugiej części nie gra praktycznie nic, jakieś jedno podanie do Weah, ale to miał być kluczowy zawodnik, a dalej czekamy. Jeszcze taka mała wzmianka o Thuramie po który widać super potencjał, ale ja mam czasem wrażanie że to taka tykająca bomba, oczywiście nie taka jak Luiz, ale jednak.
- Sila Spokoju
- Juventino

Flaković powinien trafić do końca sezonu na ławkę, a jego miejsce powinien zająć Yildiz. Trzeba zmienić styl gry, gra z Serbem nie ma sensu. Facet nie potrafi się odnaleźć w polu karnym, piłka go nie szuka, a jak już ma sytuację bramkową to albo potyka się o własne nogi, albo strzela prosto w bramkarza.
Yildiz w środku, Conceicao na skrzydle i będzie to hulać. Chłopaki potrafią grać ze sobą. Obydwaj są techniczni i grając blisko siebie będą potrafili stworzyć zagrożenie.
Cieszy wygrana, powinno być wyżej po pierwszej połowie, ale przynajmniej nie zremisowaliśmy kolejnego meczu z bobami.
Yildiz w środku, Conceicao na skrzydle i będzie to hulać. Chłopaki potrafią grać ze sobą. Obydwaj są techniczni i grając blisko siebie będą potrafili stworzyć zagrożenie.
Cieszy wygrana, powinno być wyżej po pierwszej połowie, ale przynajmniej nie zremisowaliśmy kolejnego meczu z bobami.

- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Dobry mecz, z pewnością lepszy niż ostatnie, gole młodziaków, asysty tak samo, Motta tworzy potwora 
A tak w ogóle to ciągle mnie nurtuje ten Linetty. Chłopak ma regularny skład, ba opaskę też, jak niewielu polskich piłkarzy, a w reprezentacji z niego zrezygnowali. Zerknąłem i prawie 50 meczów rozegrał. 29 lat i nie. Ciekawe.
A tak w ogóle to ciągle mnie nurtuje ten Linetty. Chłopak ma regularny skład, ba opaskę też, jak niewielu polskich piłkarzy, a w reprezentacji z niego zrezygnowali. Zerknąłem i prawie 50 meczów rozegrał. 29 lat i nie. Ciekawe.