Serie A 24/25 (12): JUVENTUS FC 2-0 Torino
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Mecz 12 kolejki SerieA
JUVENTUS FC - Torino
MIEJSCE:
Turyn/ Włochy - Allianz Stadium (41 507)
CZAS:
09.11.2024 (sobota), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Zwycięstw: 2
Remisów: 1
Przegranych: 2
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Remisów: 1
Przegranych: 3
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Che Adams, Duvan Zapata

NAJLEPSZY ASYSTENT - Valentino Lazaro

JUVENTUS
LIGOWA FORMA U SIEBIE:
Remisów: 4
Przegranych: 0
LIGOWA FORMA NA WYJEŹDZIE:
Zwycięstw: 3
Remisów: 2
Przegranych: 0
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Dusan Vlahovic, Timothy Weah

NAJLEPSZY ASYSTENT - Samuel Mbangula, Kenan Yildiz, Weston McKennie, Francisco Conceicao

PRZEWIDYWANE SKŁADY
JUVENTUS (4-2-3-1): Di Gregorio; Savona, Gatti, Kalulu, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceiçao, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic. All. Thiago Motta [TuttoSport]
SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Sozza S. (Ita)
Ostatni mecz z Torino - ligowy remis 0:0
MECZ NA ŻYWO W TV
Eleven Sports 1 (Pol)
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2024, 22:57 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Distant Dreamer
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Mam nadzieję, że przedłużymy serie słabych wyników Torino 

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Sila Spokoju
- Juventino
50 urodziny Del Piero.
Trzeba to wygrać dla naszej legendy!
Trzeba to wygrać dla naszej legendy!

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Nic nie gramy, ale wygrywamy. Mogło być wyżej, ale Flaković dziś aktywny
Flopmeiners jak zwykle.
#NudnyJuventus
#NudnyJuventus

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Dosyć dobra pierwsza połowa w naszym wykonaniu. Nieźle się to ogląda. Świetny Cambiaso dzisiaj, Koop też jakoś lepiej wygląda choć dalej bez liczb. Ogólnie ciężko się kogoś bardziej przyczepić. Dołożyć drugą bramkę w drugiej połowie i spokojnie dowieźć trzy punkty. Conceicao na podmęczonych przeciwników może nieźle namieszać. Może rzeczywiście dobry pomysł, że Motta dał mu dzisiaj odpocząć, bo ostatnio było widać po nim trochę zmęczenie, a mimo że wolę jego od Weaha, to jednak Amerykanin jakieś te liczby ma. Cieszy też to, że Thuram też wygląda coraz pewniej w tym składzie, widać że kolejne minuty działają na jego korzyść. Oby w dłuższej perspektywie tak że było z Luizem, ale to póki co melodia przyszłości.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Nie było to porywajace widowisko, można powiedzieć że Torino ani razu nam nie zagroziło, ale takie mecze powinny być zamykane szybciej, a tu nawet nie było wcześniej okazji aby tak się stało.
Personalnie Cambiaso i Loca zdecydowanie na plus. Ten pierwszy za cały dobry mecz i kluczowe wejście w 1 połowie. Ten drugi za bardzo dobra 2 połowę i kluczowe podanie przy drugiej bramce.
Znów martwi postawa Koopa, który przy tak dobrze układającym się meczu, takich przestrzeniach w drugiej części nie gra praktycznie nic, jakieś jedno podanie do Weah, ale to miał być kluczowy zawodnik, a dalej czekamy. Jeszcze taka mała wzmianka o Thuramie po który widać super potencjał, ale ja mam czasem wrażanie że to taka tykająca bomba, oczywiście nie taka jak Luiz, ale jednak.
Personalnie Cambiaso i Loca zdecydowanie na plus. Ten pierwszy za cały dobry mecz i kluczowe wejście w 1 połowie. Ten drugi za bardzo dobra 2 połowę i kluczowe podanie przy drugiej bramce.
Znów martwi postawa Koopa, który przy tak dobrze układającym się meczu, takich przestrzeniach w drugiej części nie gra praktycznie nic, jakieś jedno podanie do Weah, ale to miał być kluczowy zawodnik, a dalej czekamy. Jeszcze taka mała wzmianka o Thuramie po który widać super potencjał, ale ja mam czasem wrażanie że to taka tykająca bomba, oczywiście nie taka jak Luiz, ale jednak.
- Sila Spokoju
- Juventino
Flaković powinien trafić do końca sezonu na ławkę, a jego miejsce powinien zająć Yildiz. Trzeba zmienić styl gry, gra z Serbem nie ma sensu. Facet nie potrafi się odnaleźć w polu karnym, piłka go nie szuka, a jak już ma sytuację bramkową to albo potyka się o własne nogi, albo strzela prosto w bramkarza.
Yildiz w środku, Conceicao na skrzydle i będzie to hulać. Chłopaki potrafią grać ze sobą. Obydwaj są techniczni i grając blisko siebie będą potrafili stworzyć zagrożenie.
Cieszy wygrana, powinno być wyżej po pierwszej połowie, ale przynajmniej nie zremisowaliśmy kolejnego meczu z bobami.
Yildiz w środku, Conceicao na skrzydle i będzie to hulać. Chłopaki potrafią grać ze sobą. Obydwaj są techniczni i grając blisko siebie będą potrafili stworzyć zagrożenie.
Cieszy wygrana, powinno być wyżej po pierwszej połowie, ale przynajmniej nie zremisowaliśmy kolejnego meczu z bobami.

- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dobry mecz, z pewnością lepszy niż ostatnie, gole młodziaków, asysty tak samo, Motta tworzy potwora 
A tak w ogóle to ciągle mnie nurtuje ten Linetty. Chłopak ma regularny skład, ba opaskę też, jak niewielu polskich piłkarzy, a w reprezentacji z niego zrezygnowali. Zerknąłem i prawie 50 meczów rozegrał. 29 lat i nie. Ciekawe.

A tak w ogóle to ciągle mnie nurtuje ten Linetty. Chłopak ma regularny skład, ba opaskę też, jak niewielu polskich piłkarzy, a w reprezentacji z niego zrezygnowali. Zerknąłem i prawie 50 meczów rozegrał. 29 lat i nie. Ciekawe.