Niechec do Legii

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Mikołajek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 13:30

Wy ludzie ze stolicy pewnie nawet strone o Juve chcieli byscie zrobic tylko dla legionistow.KSZO ma zgode z Lechem więc was nie lubią

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 14:38

Mikołajek pisze:Wy ludzie ze stolicy pewnie nawet strone o Juve chcieli byscie zrobic tylko dla legionistow.KSZO ma zgode z Lechem więc was nie lubią
:lol: :lol: :lol: Skad takie wnioski dziecko??Chyba sobie sam to wymysliles widze nowy kompleks stolicy.Kilega nabijacz chyba zartuje :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Stolik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 18:04

DjJuve pisze:
Stolik pisze:Boże myślałem że umrę czytając ten tekst
Jednak zyjesz??
Stolik pisze:Artykuł jest tak stronniczy że głowa mała.
Czyja mala tego mala 8)
Stolik pisze:To nie prawda że na Wiśle śpiewane są tylko piosenki "anty Legia"
Spiewane sa tez piosenki sciagniete od Legii lecz slowa sobie zmieniliscie
Stolik pisze:jest wiele często spiewanych pieśni typowo wiślackich
tu sie znalazł błąd w artykule poniewaz piosemkia nie nazywa się "biała gwiazda w koronie sie mienii" tylko "biała gwiazda na niebie się mnieni"
Typowo wislacka sciagnieta od Legii :? .W koronie czy na niebie jak zwal tak zwal ale sciagnieta zywcem od legionistow trudno wam samym cos wymyslic?? 8)
Stolik pisze:Jęślu uważacie ten artykuł za 100% prawdziwy to ja Kibic Wisły wam wspułczuje
Nie wiem czego wspolczujesz ale ok.
Stolik pisze:szanuje Legie szanuje wszyskich piłkaży mnie szlak trafia jak ktoś robi z siebie męczennika
BIEDNA LEGUNIA MOZE IM OŁTAŻYK POSTAWIMY :evil:
Oltarza nam nie potrzeba a nikt nie robi z siebie ofiary lecz opisuje prawde.Bo moze Legia nie jest nielubianym klubem??Jest najbardziej lubianym i najbardziej znienawidzonym.
Stolik pisze:nikt ich nie kocha nikt ich nie lubi wszyscy mają kompleksy!!
Czy wszyscy maja kompleksy to nie wiem ale ty chyba tak 8)
Stolik pisze:a co do śpiewania "legła warszawa" podczas fety to się nie dziwcie że sie cieszymy z pokonania 2 w kraju drużyny piłkarskiej
To bardziej cieszycie sie ze pokonaliscie Legie niz ze macie mistrzostwo :? ciekawe okazywanie radosci :?
Stolik pisze:(my mamy się z czego cieszyć bo wy nie bardzo :wink: )
Juz kisiel w majtkach?? 8)
Stolik pisze:no chyba że z tego że pobiliscie piłkaży Lecha, chcieliscie pobić Vuko (mimo wszysko piłkaża legii) ale miał szczęście i odjechał na czas
Chlopcze polecam slownik ortograficzny 8)
Stolik pisze:wiem że mnie zaraz zlinczujecie ale mam to gdzieś
Bardzo fajnie 8)
Stolik pisze:wcale się nie ździwie jak zobacze vlepkę Legii z białą e(L)ką powieszoną na krzyzu
Pewnie musisz byc z siebie dumny??Powodzenia w doroslym zyciu 8)
nie śpiewalismy "Legła warszawa przez cały czas!!
zaśpiewaliśmy może ze 3 razy i starczy

jak to napisałes "nikt nie robi z siebie ofiary" a moje odczucia po przeczytaniu tego tekstu są takie iż robicie z siebie biednych nielubianych chłopców

Czepiasz się błędów ortograficznych a mi nie wytłumaczysz pobicia lichitów oraz napaści na Vuko (wiem że robie błędy bo jestem dyzlektykiem)

aha mam kolejne pytanie do tekstu otuż tam jako piosenke obraźliwą dla legii podajecie "w pociągu jest tłok" nie w pociągu a w trawaju a do tego nie wiem czym czujecie sie obrażeni?
oto tekst piosenki:
"W tramwaju jest tłok na dwożu jest mrok kibice na Wisłę jadą wtem nagle ktoś wstał zaśpiewam ja wam o wiśle mej ukochanej
hej nasz TS do boju Wisełka Kraków dwie bramki Żurawski 3 bramki Frankowski i Wisła jest mistrzem polski"
Ta piosenka jest śpiewana na więkrzości polskich stadionów
zapewne wszyscy odgapili od Legii

3m sie miłego kibicowania Legii
ps życze sukcesu w pucharze UEFA
narqa

JAZDA JAZDA JAZDA

!!!!!!!!!!!!!BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 18:29

ja nie lubie legii bo nie... :wink: od malego nielubilem moze dlatego ze jest to klub z warszawy :P 8) :twisted:

Obrazek
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 18:54

Ja nie lubię LEGII ponieważ:

Jestem kibicem GRYFA 95 SŁUPSK.Wiadomo że kibice GRYFA kolegują się z kibicami LECHII GDAŃSK.Wiadomo że LECHIA koleguje się z WISŁĄ KRAKÓW.A każdy wie że WISŁA nie nawidzi LECHII :twisted:

TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST:GDAŃSK WROCŁAW KRAKÓW

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 20:04

DjJuve pisze: Elementy oprawy nie są jeszcze tak zadziwiające jak piosenki śpiewane przez Wiślaków i tak przy Reymonta królują: "Mistrzem Polski jest Wisła" , "W pociągu jest tłok" i uwaga "Biała gwiazda w koronie się mieni".
Tej pierwszej piosenki w zyciu jak chodze na Wisle nie slyszalem a ta druga to troche inaczej idzie...

A co do tematu..moze i nikt Legii nie lubi ale wiecie co..? Gdyby mnie nikt nie lubial to zamiast plakac i miec pretensje siadlbym i zastanowilbym sie czemu tak jest...

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 20:17

pizmak pisze:Wiadomo że LECHIA koleguje się z WISŁĄ KRAKÓW.A każdy wie że WISŁA nie nawidzi LECHII :twisted:
Ekhm... Ciekawe wnioski :wink: Wiem, wiem, chciales napisac Legii :P

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2004, 23:10

Stolik pisze:Czepiasz się błędów ortograficznych a mi nie wytłumaczysz pobicia lichitów oraz napaści na Vuko (wiem że robie błędy bo jestem dyzlektykiem)
Napsc na Vuko wstyd napasc na pilkarzy Lecha wstyd tyle moge powiedziec i powiem tez ze ci ktorzy to zrobili to nie kibice lecz wandale.Dobrze ze sie przyznales do bledow :wink:
Stolik pisze:aha mam kolejne pytanie do tekstu otuż tam jako piosenke obraźliwą dla legii podajecie "w pociągu jest tłok" nie w pociągu a w trawaju a do tego nie wiem czym czujecie sie obrażeni?
oto tekst piosenki:
"W tramwaju jest tłok na dwożu jest mrok kibice na Wisłę jadą wtem nagle ktoś wstał zaśpiewam ja wam o wiśle mej ukochanej
hej nasz TS do boju Wisełka Kraków dwie bramki Żurawski 3 bramki Frankowski i Wisła jest mistrzem polski"
Ta piosenka jest śpiewana na więkrzości polskich stadionów
zapewne wszyscy odgapili od Legii
Nikt nie powiedzial ze jest obrazliwa lecz zywcem sciagnieta.To legionisci ta piosenke wymyslili i spiewali jako pierwsi a ze wy nie umiecie wymyslec samemu sciagacie od innych i tylko slowa zmieniacie zalosne.Oto tekst orginalnej wersji:''W tramwaju jest tlok w pociagu jest tlok kibice na Legie jada gdy nagle ktos wstal zaspiewam ja wam o Legii mej ukochanej CWKS do boju Legia Warszawa dwie bramki Wlodarczyk i dwie Saganowski i Legia ma mistrza Polski''Naprawde nieladnie krasc innym wislaki.

Stolik pisze:3m sie miłego kibicowania Legii
ps życze sukcesu w pucharze UEFA
narqa
To samo moge powiedziec tobie :wink:

Stolik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2004, 23:11

jakoś w tej piosence Saganoski ni jak mi się tam nie rymuje

a co do uefa to moze sie spotkamy (jak zajmiemy 3 miejsce w grupie w LM) :wink:

no przynajmniej sie tu nie pobilismy :-D
narqa

JAZDA JAZDA JAZDA

!!!!!!!!!!!!!BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2004, 23:35

Stolik pisze:jakoś w tej piosence Saganoski ni jak mi się tam nie rymuje
Chyba tylko tobie 8)
Stolik pisze:a co do uefa to moze sie spotkamy (jak zajmiemy 3 miejsce w grupie w LM) :wink:
Najpierw trza awansowac a tego nie bylbym taki pewien nie jestescie rozstawieni i mozecie trafic na Juve a w takim meczu szans nie macie 8) Chyba tylko Uefa wam zostaje 8)
Stolik pisze:no przynajmniej sie tu nie pobilismy :-D
narqa
Wszytsko przed nami 8)

Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2004, 12:30

przeczytałem pare zdan i doszłem do wniosku ze na kij mi czytanie takich bzdur

Jak Cie to nie interesuje to nic nie pisz. Ostrzeżenie za nabijanie.
kouba

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2004, 13:10

Bakuś pisze:przeczytałem pare zdan i doszłem do wniosku ze na kij mi czytanie takich bzdur
Dokładnie, ja troche podyskutowałem i mam dosyc bo niektorym i tak sie nic nie wytłumaczy i tak...

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2004, 13:36

A wiec dzis 10 rocznica skandalu :evil:
Dokladnie 10 lat temu, Legia kupila sobie mistrzostwo.
Wywiad ze zlodziejem
Artykul o tym
Legia zlodziejko oddaj to co nasze !!!
Mistrz Polski 1994 !!!

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2004, 17:20

Rybeq pisze:A wiec dzis 10 rocznica skandalu :evil:
Dokladnie 10 lat temu, Legia kupila sobie mistrzostwo.
Wywiad ze zlodziejem
Artykul o tym
Legia zlodziejko oddaj to co nasze !!!
Mistrz Polski 1994 !!!
:lol: :lol: :lol: Niemoge pozostac wobec takich slow obojetny lecz mam nadzieje ze nasz kontakty sie nie pogorsza :wink: Smieszy mnie ta sytuacja porazka boli i tyl.Nie chce sie z toba Rybeq klocic bo jestesmy kumplami :wink: Wypowiedzi ludzikow do ktorych szacunku nie mam Lorens i Wererner :lol: Gornicy grali brutalnie i kartki byly sluszne a teraz oto maja wielkie pretensje.Przypomne ze juz w pierwszej polowie z boiska zszedl Zielinski ze zlamanym zebrem.Jezeli fauli nie byloby kartek takze by nie bylo.Poprostu remis.Nie wiem o co pretensje chyba oto ze nie wygraliscie i wszystko odbilo sie na Legii bo jak Gornik nie wygral to Legia musiala kupic mecz.Glupota.Zupelnie inna sytuacja miala miejsce rok wczesniej.Legia wygrala w ostatnim meczu z Wisla i zdobyla mistrzostwo lecz misie takie jak pna Kulesza to mistrzostwo zabrali bo wynik byl za wysoki :? pozatym zadnych dowodow :? to jest dopiero zlodziejstwo a to co pisze Rybeq to jest nic no moze gorycz porazki :wink: Co do artykulu no coment 8)

Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2004, 19:37

Mi tam Legia nie przeszkadza.Jak dobrze grają i moga coś osiągnąc w UEFA to mogą być.
W tym sezonie mają szanse dalej zajśc.

Ile mam palców?!
ODPOWIEDZ