Niechec do Legii
- Lypsky
- Juventino
:lol: :lol: :lol: Skad takie wnioski dziecko??Chyba sobie sam to wymysliles widze nowy kompleks stolicy.Kilega nabijacz chyba zartuje :lol:Mikołajek pisze:Wy ludzie ze stolicy pewnie nawet strone o Juve chcieli byscie zrobic tylko dla legionistow.KSZO ma zgode z Lechem więc was nie lubią
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Stolik
- Juventino
nie śpiewalismy "Legła warszawa przez cały czas!!DjJuve pisze:Jednak zyjesz??Stolik pisze:Boże myślałem że umrę czytając ten tekstCzyja mala tego mala 8)Stolik pisze:Artykuł jest tak stronniczy że głowa mała.Spiewane sa tez piosenki sciagniete od Legii lecz slowa sobie zmieniliscieStolik pisze:To nie prawda że na Wiśle śpiewane są tylko piosenki "anty Legia"Typowo wislacka sciagnieta od Legii :? .W koronie czy na niebie jak zwal tak zwal ale sciagnieta zywcem od legionistow trudno wam samym cos wymyslic?? 8)Stolik pisze:jest wiele często spiewanych pieśni typowo wiślackich
tu sie znalazł błąd w artykule poniewaz piosemkia nie nazywa się "biała gwiazda w koronie sie mienii" tylko "biała gwiazda na niebie się mnieni"
Nie wiem czego wspolczujesz ale ok.Stolik pisze:Jęślu uważacie ten artykuł za 100% prawdziwy to ja Kibic Wisły wam wspułczujeOltarza nam nie potrzeba a nikt nie robi z siebie ofiary lecz opisuje prawde.Bo moze Legia nie jest nielubianym klubem??Jest najbardziej lubianym i najbardziej znienawidzonym.Stolik pisze:szanuje Legie szanuje wszyskich piłkaży mnie szlak trafia jak ktoś robi z siebie męczennika
BIEDNA LEGUNIA MOZE IM OŁTAŻYK POSTAWIMY :evil:
Czy wszyscy maja kompleksy to nie wiem ale ty chyba tak 8)Stolik pisze:nikt ich nie kocha nikt ich nie lubi wszyscy mają kompleksy!!
To bardziej cieszycie sie ze pokonaliscie Legie niz ze macie mistrzostwo :? ciekawe okazywanie radosci :?Stolik pisze:a co do śpiewania "legła warszawa" podczas fety to się nie dziwcie że sie cieszymy z pokonania 2 w kraju drużyny piłkarskiej
Juz kisiel w majtkach?? 8)Stolik pisze:(my mamy się z czego cieszyć bo wy nie bardzo)
Chlopcze polecam slownik ortograficzny 8)Stolik pisze:no chyba że z tego że pobiliscie piłkaży Lecha, chcieliscie pobić Vuko (mimo wszysko piłkaża legii) ale miał szczęście i odjechał na czas
Bardzo fajnie 8)Stolik pisze:wiem że mnie zaraz zlinczujecie ale mam to gdzieś
Pewnie musisz byc z siebie dumny??Powodzenia w doroslym zyciu 8)Stolik pisze:wcale się nie ździwie jak zobacze vlepkę Legii z białą e(L)ką powieszoną na krzyzu
zaśpiewaliśmy może ze 3 razy i starczy
jak to napisałes "nikt nie robi z siebie ofiary" a moje odczucia po przeczytaniu tego tekstu są takie iż robicie z siebie biednych nielubianych chłopców
Czepiasz się błędów ortograficznych a mi nie wytłumaczysz pobicia lichitów oraz napaści na Vuko (wiem że robie błędy bo jestem dyzlektykiem)
aha mam kolejne pytanie do tekstu otuż tam jako piosenke obraźliwą dla legii podajecie "w pociągu jest tłok" nie w pociągu a w trawaju a do tego nie wiem czym czujecie sie obrażeni?
oto tekst piosenki:
"W tramwaju jest tłok na dwożu jest mrok kibice na Wisłę jadą wtem nagle ktoś wstał zaśpiewam ja wam o wiśle mej ukochanej
hej nasz TS do boju Wisełka Kraków dwie bramki Żurawski 3 bramki Frankowski i Wisła jest mistrzem polski"
Ta piosenka jest śpiewana na więkrzości polskich stadionów
zapewne wszyscy odgapili od Legii
3m sie miłego kibicowania Legii
ps życze sukcesu w pucharze UEFA
narqa
JAZDA JAZDA JAZDA
!!!!!!!!!!!!!BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!
- MediapuntA
- Juventino
Ja nie lubię LEGII ponieważ:
Jestem kibicem GRYFA 95 SŁUPSK.Wiadomo że kibice GRYFA kolegują się z kibicami LECHII GDAŃSK.Wiadomo że LECHIA koleguje się z WISŁĄ KRAKÓW.A każdy wie że WISŁA nie nawidzi LECHII :twisted:
TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST:GDAŃSK WROCŁAW KRAKÓW
Jestem kibicem GRYFA 95 SŁUPSK.Wiadomo że kibice GRYFA kolegują się z kibicami LECHII GDAŃSK.Wiadomo że LECHIA koleguje się z WISŁĄ KRAKÓW.A każdy wie że WISŁA nie nawidzi LECHII :twisted:
TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST:GDAŃSK WROCŁAW KRAKÓW
- white_wolv
- Juventino
Tej pierwszej piosenki w zyciu jak chodze na Wisle nie slyszalem a ta druga to troche inaczej idzie...DjJuve pisze: Elementy oprawy nie są jeszcze tak zadziwiające jak piosenki śpiewane przez Wiślaków i tak przy Reymonta królują: "Mistrzem Polski jest Wisła" , "W pociągu jest tłok" i uwaga "Biała gwiazda w koronie się mieni".
A co do tematu..moze i nikt Legii nie lubi ale wiecie co..? Gdyby mnie nikt nie lubial to zamiast plakac i miec pretensje siadlbym i zastanowilbym sie czemu tak jest...
- KwiAtek
- Juventino
Ekhm... Ciekawe wnioskipizmak pisze:Wiadomo że LECHIA koleguje się z WISŁĄ KRAKÓW.A każdy wie że WISŁA nie nawidzi LECHII :twisted:

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Lypsky
- Juventino
Napsc na Vuko wstyd napasc na pilkarzy Lecha wstyd tyle moge powiedziec i powiem tez ze ci ktorzy to zrobili to nie kibice lecz wandale.Dobrze ze sie przyznales do bledowStolik pisze:Czepiasz się błędów ortograficznych a mi nie wytłumaczysz pobicia lichitów oraz napaści na Vuko (wiem że robie błędy bo jestem dyzlektykiem)
Nikt nie powiedzial ze jest obrazliwa lecz zywcem sciagnieta.To legionisci ta piosenke wymyslili i spiewali jako pierwsi a ze wy nie umiecie wymyslec samemu sciagacie od innych i tylko slowa zmieniacie zalosne.Oto tekst orginalnej wersji:''W tramwaju jest tlok w pociagu jest tlok kibice na Legie jada gdy nagle ktos wstal zaspiewam ja wam o Legii mej ukochanej CWKS do boju Legia Warszawa dwie bramki Wlodarczyk i dwie Saganowski i Legia ma mistrza Polski''Naprawde nieladnie krasc innym wislaki.Stolik pisze:aha mam kolejne pytanie do tekstu otuż tam jako piosenke obraźliwą dla legii podajecie "w pociągu jest tłok" nie w pociągu a w trawaju a do tego nie wiem czym czujecie sie obrażeni?
oto tekst piosenki:
"W tramwaju jest tłok na dwożu jest mrok kibice na Wisłę jadą wtem nagle ktoś wstał zaśpiewam ja wam o wiśle mej ukochanej
hej nasz TS do boju Wisełka Kraków dwie bramki Żurawski 3 bramki Frankowski i Wisła jest mistrzem polski"
Ta piosenka jest śpiewana na więkrzości polskich stadionów
zapewne wszyscy odgapili od Legii
To samo moge powiedziec tobieStolik pisze:3m sie miłego kibicowania Legii
ps życze sukcesu w pucharze UEFA
narqa
- Stolik
- Juventino
jakoś w tej piosence Saganoski ni jak mi się tam nie rymuje
a co do uefa to moze sie spotkamy (jak zajmiemy 3 miejsce w grupie w LM)
no przynajmniej sie tu nie pobilismy :-D
narqa
a co do uefa to moze sie spotkamy (jak zajmiemy 3 miejsce w grupie w LM)
no przynajmniej sie tu nie pobilismy :-D
narqa
JAZDA JAZDA JAZDA
- Lypsky
- Juventino
Chyba tylko tobie 8)Stolik pisze:jakoś w tej piosence Saganoski ni jak mi się tam nie rymuje
Najpierw trza awansowac a tego nie bylbym taki pewien nie jestescie rozstawieni i mozecie trafic na Juve a w takim meczu szans nie macie 8) Chyba tylko Uefa wam zostaje 8)Stolik pisze:a co do uefa to moze sie spotkamy (jak zajmiemy 3 miejsce w grupie w LM)![]()
Wszytsko przed nami 8)Stolik pisze:no przynajmniej sie tu nie pobilismy :-D
narqa
- Rybeq
- Juventino
A wiec dzis 10 rocznica skandalu :evil:
Dokladnie 10 lat temu, Legia kupila sobie mistrzostwo.
Wywiad ze zlodziejem
Artykul o tym
Legia zlodziejko oddaj to co nasze !!!
Mistrz Polski 1994 !!!
Wywiad ze zlodziejem
Artykul o tym
Mistrz Polski 1994 !!!
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Lypsky
- Juventino
:lol: :lol: :lol: Niemoge pozostac wobec takich slow obojetny lecz mam nadzieje ze nasz kontakty sie nie pogorszaRybeq pisze:A wiec dzis 10 rocznica skandalu :evil:
Wywiad ze zlodziejem
Artykul o tym
Mistrz Polski 1994 !!!