# 10 Paul Pogba
- Bart985
- Juventino

https://www.calciomercato.com/news/juve ... stosterone
Kiedyś kwiczałbym ze śmiechu. Teraz mam wywalone, smuci że tylko takie oldchwasty zabierają tlen uczciwym ludziom.

- Marat87
- Juventino
Poczekam do całkowitego wyjeśnienia tej sprawy, ale tak jak mówiłem na czacie ( o co Oldfag się oburzał ) gość nie jest zbyt inteligentny. Ta akcja z szamanem + przedmundialowa szopka z brakiem operacji, pomimo diagnozy fachowców od medycyny. Być może dzięki dyskwalifikacji pojawi się szansa na pozbycie się tego problemu i jego ogromnej pensji. W jego częste granie kompletnie nie wierzę, gość wydaje się być wrakiem.
- Distant Dreamer
- Juventino
Jak większość potomków imigranckiej części FrancjiMarat87 pisze: ↑11 września 2023, 18:48Poczekam do całkowitego wyjeśnienia tej sprawy, ale tak jak mówiłem na czacie ( o co Oldfag się oburzał ) gość nie jest zbyt inteligentny. Ta akcja z szamanem + przedmundialowa szopka z brakiem operacji, pomimo diagnozy fachowców od medycyny. Być może dzięki dyskwalifikacji pojawi się szansa na pozbycie się tego problemu i jego ogromnej pensji. W jego częste granie kompletnie nie wierzę, gość wydaje się być wrakiem.
Jeszcze warto dodać sytuację z bratem i jego bandą i tak naprawdę cały pobyt w Manchesterze
Ale dziękuję Mu bo sam rozwiązał problem swojego kontraktu