Mercato (LATO 2021) DYSKUSJA
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Przejrzałem kursy bukmacherów (oczywiście czasami się mylą, więc na koniec lata w razie czego będzie się można pośmiać) i na początku czerwca sytuacja wygląda tak:
1. Donnarumma - raczej Juve, chociaż Barca też ma tam jakieś szanse
2. Dybala - pójdzie do Atletico albo zostanie z Juve, inne kluby raczej nie są zainteresowane
3. C.Ronaldo - dość duże szanse na to, że zostanie, ale jeśli miałby odchodzić, to faworytem jest PSG, niewiele mniejszy kurs na ManU i Sporting
4. Ramsey - prawdopodobnie odejdzie do Liverpoolu, ale też niewykluczone inne angielskie ekipy (Everton/West Ham/Arsenal)
5. Pogba - raczej zostanie z ManU, a jeśli już odejdzie, to pewnie do PSG
6. Aouar - raczej zostanie w Lyonie, a jeśli już odejdzie to faworytem jest Arsenal, chociaż zbliżony kurs jest też na Juve
7. de Paul - zdecydowanym faworytem jest Atletico, które wyraźnie wyprzedza Milan i Liverpool
8. Haaland - prawdopodobnie pójdzie do City, ew. Realu, Juve nie jest praktycznie brane pod uwagę
9. van de Beek - nie jesteśmy w ogóle brani pod uwagę
10. Camavinga - nie jesteśmy w ogóle brani pod uwagę
11. O.Dembele - nie jesteśmy w ogóle brani pod uwagę
1. Donnarumma - raczej Juve, chociaż Barca też ma tam jakieś szanse
2. Dybala - pójdzie do Atletico albo zostanie z Juve, inne kluby raczej nie są zainteresowane
3. C.Ronaldo - dość duże szanse na to, że zostanie, ale jeśli miałby odchodzić, to faworytem jest PSG, niewiele mniejszy kurs na ManU i Sporting
4. Ramsey - prawdopodobnie odejdzie do Liverpoolu, ale też niewykluczone inne angielskie ekipy (Everton/West Ham/Arsenal)
5. Pogba - raczej zostanie z ManU, a jeśli już odejdzie, to pewnie do PSG
6. Aouar - raczej zostanie w Lyonie, a jeśli już odejdzie to faworytem jest Arsenal, chociaż zbliżony kurs jest też na Juve
7. de Paul - zdecydowanym faworytem jest Atletico, które wyraźnie wyprzedza Milan i Liverpool
8. Haaland - prawdopodobnie pójdzie do City, ew. Realu, Juve nie jest praktycznie brane pod uwagę
9. van de Beek - nie jesteśmy w ogóle brani pod uwagę
10. Camavinga - nie jesteśmy w ogóle brani pod uwagę
11. O.Dembele - nie jesteśmy w ogóle brani pod uwagę
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A teraz uwaga
Conte wraz z Paraticim w Tottenhamie.
Conte wraz z Paraticim w Tottenhamie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Nie, nie dlatego forumowicze się po nim przejechali. Walkowane to było mnóstwo razy. Więc po raz kolejny mi się nie chce.
Czekam na Locatelliego i Donnarume. Niech ItalJuve wraca.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Hypeman
- Juventino
Jeżeli wymiana Szczęsny - Florenzi naprawdę ma dojść do skutku to poczułbym się zmartwiony, bo to tylko oznaka tego jak nadal krótkoterminowo patrzy się na ten zespół. Poza młodym Gigim nie słyszy się zbyt wiele o próbach podjęcia chociażby walki o jakiś młody talent*.
*- Locatelii i Aouar mają po 23 lata i to fajni, ukształtowani piłkarze na lata ale wizja ich przyjścia wydaje się oddalać z dnia na dzień.
*- Locatelii i Aouar mają po 23 lata i to fajni, ukształtowani piłkarze na lata ale wizja ich przyjścia wydaje się oddalać z dnia na dzień.
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Dzisiaj jest spotkanie Allegrego z zarządem, więc po nim będziemy zapewne trochę mądrzejsi, także w kwestii Locatellego, Donnarummy czy Aouara (aczkolwiek mam wrażenie, ze wraz z przyjściem Allegrego temat Francuza zniknął). 

- fwdux
- Juventino
Bernardeschi to taki Seagal piłki nożnej. Z jednej strony coś tam potrafi ale gówno mu to daje i nie da się na niego patrzeć ale też jakoś tak bez niego było by pusto
Tak Berna idź w końcu gdzieś indziej (
) ale wiedz że wielu będzie za Tobą tęsknić
Jakaś taka maskotka.

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 76 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Niestety nawet oni nie są tak naiwni. Zresztą czy sam zamieniłbyś Hondę CBR za starego Rometa?
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Jestem w stanie wymienić więcej dobrych filmów z Seagalem niż dobrych meczów Berny w koszulce Juve. Ale to nie trudne, w latach 90 był solidnym nazwiskiem kina akcji. Nie wiem, czy ktoś tutaj będzie mocno tęsknił za Bernąfwdux pisze: ↑03 czerwca 2021, 12:49 Bernardeschi to taki Seagal piłki nożnej. Z jednej strony coś tam potrafi ale gówno mu to daje i nie da się na niego patrzeć ale też jakoś tak bez niego było by pustoTak Berna idź w końcu gdzieś indziej (
) ale wiedz że wielu będzie za Tobą tęsknić
Jakaś taka maskotka.

W sumie ciekawe, że jak Przyszedł Allegri plotki o Locatellim i Aouarze trochę spadły, za to temat Pjanicia się co jakiś czas przewija.

- fwdux
- Juventino
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Zrób miejsce i dla mnie

Ich wszystkich trzeba się pozbyć, a szanse na to są.
Rugani - grał w Cagliari
DS - grał w Lyonie
Perin - podstawa w Genoi
Tylko nasza nadzieja na lewą obronę, Pellegrini, nie nadaje się do niczego, skoro nie dał rady wywalczyć miejsca w Roossoblu, a kontrakt do '25

- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Ten gość w avatarze twittera z JP ewidentnie liczy, że może tym coś zmienić.