Prandelli czy Deschamps
- Sarsik
- Juventino
A Prandelli to nie? :? On też grał w Juventusie i zdobył z nim nawet więcej trofeów niż Deschamps. Twoje tłumaczenie jest więc bez sensu.Pawciosss pisze:a DD tesh bardziej bo jest on związany z jUve :!:
I need a girl that I can train.
- BiancoNerri_
- Juventino
Oczywiście że Didier , bo ten drugi mi sie niepodoba(pod względem trenerskim)
- Qazik
- Juventino
W sumie to ja też jak wiekszość kibiców wolał bym Deschampsa. To co zrobił w Monaco jest imponujące i do tego bardzo mozliwe że razem z nim przyjdzie m.in. Morientes i Rothen :-D. A jeżeli przyjdzie Parandelli to będzie dobrze ale pod warunkiem że razem z nim by przyszedł Bonera :!:
Black & White
- Gianluigi
- Juventino
Po głębszym zastanowieniu stawiam jednak na Didiera Deschampsa :lol: .Jest to trener z młodego rocznika , a jeśli odmładzamy drużyne to i trenera trzeba
. Podoba mi się w jego drużynie to , że grają piłke ofensywną , zawsze do przodu , a nie stosują taktyki murowania bramki , jak niektórzy trenerzy. Mam nadzieję , że z jego przyjściem dojdzie również Jerome Rothen , który jest bardzo kreatywnym zawodnikiem , a jego podania świadczą o wysokiej klasie tego zawodnika. Tylko trzeba pamietać , że jak Monaco zostało przejęte przez DD to zajęło w pierwszym sezonie miejsce w drugiej 10 . Dopiero potem się rozkręcił . Mimo wszystko wierzę w jego umiejętności trenerskie i mam nadzięje , że poprowadzi Juventus do wielu sukcesów ( O ile zostanie trenerem
).

Sempre a Solamente Juventus!!!
- adi130
- Juventino
Didiera lubiłem jak grał w Juve....o Prandellim niemam zdania i szczerze mówiac jest mi to troche obojętne kto zostanie z tej dwójki trenerem Juve.
Jak zostanie DD to pewnie przyjdzie rownież Morientes i mozliwe że Rothen... a jak zostanie trenerem CP to przyjdzie Gilardinio i może Bonera bądź Ferrari.....Przynamniej mam takei nadzieje
Jak zostanie DD to pewnie przyjdzie rownież Morientes i mozliwe że Rothen... a jak zostanie trenerem CP to przyjdzie Gilardinio i może Bonera bądź Ferrari.....Przynamniej mam takei nadzieje

- BBOOSS
- Juventino
Trudny wobor,mam mieszane uczucia, sam dokonca nie wiem co bylo by lepszym rozwiązaniem w tej sytuacji,ale mimo wszystko minimalnie jestem za Deschampsem,moze nawet i nie ze wzgledu na trenera bo to akurat jest dla mnie z tej dwojki obojetne,lecz ze wzgledu wiekszego prawdopodobienstwa transferu Rothena, to tyle.
LEGIA WARSZAWA

- robson
- Juventino
jedyne wyjscie dider sprowadzi ciekawych zawodnikow poukłada wszystko od nowa a prandeli czy jak mu tam sprowadzi nie wiadomo kogo a jeszce jak na delle alpi sprowadza mu spcecjalnie Mutu to ja sie wybieram do Włoch zamiast mutu wolałbym juz Wiechniarka z herty trafia mnie jak widze Mutu wiec wole didera ciekawe koncepcje gry moga byc i ciekawsze transfery do juve !!
Mutu mowie NIE!!NIGDY W ZYCIU
Mutu mowie NIE!!NIGDY W ZYCIU
- Splimer
- Juventino
Osobiście jakbym o tym decydował wybrał bym bez wachania Didiera D. Uważam, że jego osoba na stanowisku przyszłego trenera JUVE dałaby wiele radości i wspaniałej gry Bianconerich. Didier jest niezmiernie uczuciowo związany z JUVENTUSEM, ma zasobą wspaniałe lata spędzone na Stadio Dell Alpi. Zapewne nikt by niemógł sie tam tak zaklimatyzować na stanowisku trenera jak Didier :!:
:!: