Polityka - wybory na prezydenta 2005

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ

Kto powinien zostać prezydentem?

Można wybrać tylko 1. opcję

100
68%
46
32%

Liczba głosów: 146

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:06

Może zrobimy mały sondaż prezydencki??? Zobaczmy na kogo chcieliby zagłosować kibice Juve :) Może przyszły prezydent jakieś przywileje nam za to da :D :D

Ja osobiście aktualnie bym chętnie zagłosował na Jana Marie Rokite... Niestety nie pojde do urny bo nie mam 18 lat :) Może i lepiej :wink:

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:11

Ja-JUVE-nek pisze:Może zrobimy mały sondaż prezydencki??? Zobaczmy na kogo chcieliby zagłosować kibice Juve :) Może przyszły prezydent jakieś przywileje nam za to da :D :D

Ja osobiście aktualnie bym chętnie zagłosował na Jana Marie Rokite... Niestety nie pojde do urny bo nie mam 18 lat :) Może i lepiej :wink:
On juz nie jest Maria 8)

A sam musze jeszcze dokladnie wszystko przemyśleć, moze Kaczyński

juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:16

Ja zagłosowałem na Leppera oczywiście. Chociaż by się coś działo w Polsce >>>--------> chociaz wtedy pewnie Lepper wymyśliłby zmiane nazwy kraju na Samoobrona.

PS Dodajcie do ankiety panią Kwasniewską :wink:

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:16

Ja mam 3 kandydatów: Jan Rokita, Lech Kaczyński i Zbigniew Religa.
Miejmy nadzieję żę któryś z tych panów będzie w stanie naprawić nasz kraj :P
W ankiecie zagłosowałem na Relige, gdyz mam nadzieję że "uleczy" Polskę 8)

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:22

Ja w tym roku po raz pierwszy ide do urny :D
Moimi kandydatami sa: Rokita, Kaczynski no i moze Religa :!:

Widze ze juz pare osob zaglosowalo w ankiecie na Leppera: mam nadzieje ze to bylo tak dla jaj :wink: Bo nie wyobrazam sobie jakby Prezydentem RP byl Lepper...

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:27

Ja sie osobiscie do polityki nie mieszam, bo kto by to de facto nie byl, to i tak problemow w Polsce nie bedzie w stanie rozwiazac... :roll:

...ale tak sie zastanawiam, ze niezle jajka by byly, gdyby wybory wygral Andrew Lepper. Ale by byly jajka. :roll:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:34

Tak patrze na tą liste kandydatow i mysle sobie co by było w kraju, gdyby ktorykolwiek z panow doszedł do władzy. :? :roll:

Ja bym głosował na Rydzyka. A co ! Samochod dobry ma, Polske reprezentuje i juz. Głupota. Mam nadzieje, ze prezydentem zostanie ktos mądry i w miare ustatkowany, bo inaczej nie będzie ciekawie w tym naszym pięknym kraju...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:38

Wojtom pisze: Ja bym głosował na Rydzyka. A co ! Samochod dobry ma, Polske reprezentuje i juz.
a jego następcą zostanie jego syn :D

Obrazek
kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 16:39

Ja powiem tylko jedno - Ło Jezus Maria!!*

*autor przez tą niezwykle ekspresyjną wypowiedz chciał zauwazyc, że jak na razie nie widzi odpowiedniego kandydata, a wręcz uważa, że wszyscy sa beznadziejni. To jest najwiekszy problem ze bedzie trzeba kogos wybrac, a nie ma na prawde z kogo... To jest żenada by nie bylo nikogo odpowiedniego

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 17:02

Przydałaby sie opcja : " na nikogo nie zagłosuje ". Chciałbym zaznaczyć iż głosując na danego kandydata nie głosujecie na jego konkretną osobe a za dziesiątki ludzi którzy za ta osobą stoją - na rózne układy,układziki i wiele machlojek.
Ja narazie nie moge glosowac gdyż 18-stka mi w sierpniu dopiero stuknie jednak gdy juz osiągne wiek upowarzniający mnie do głosowania to i tak nie bede z tego "przywileju" korzystac poniewaz nie widze sensu w wybieraniu "mniejszego zła" , zresztą i tak ten cały polityczny bajzel mam głęboko w nosie :D

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 17:08

ja oddalem glos na Kaczynskiego :wink: moim zdaniem to on powinien byc prezydentem. Moze Rokita by cos zmienil...ale jest za sprzedaniem TV polskiej w rece prywatne i mi sie to nie podoba :evil:

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 17:31

Rydzyk, Lepper :lol: :lol: Boże miej nas w swojej opiece i nie pozwól, żeby prezydentem został jeden z tych dwóch panów...
Po pierwsze prezydentem powinien zostać ktoś kto ma klase. Lepper i Rydzyk jak dla mnie sa idiotami. Ich kandydatury to totalna pomyłka.

Jeżeli miałbym wybrać kogoś z w/w listy to postawiłbym na Borowskiego lub na Lisa. Borowski jest jednym z niewielu polityków, do których mam jeszcze zaufanie. Lis jest natomiast moim zdaniem człowiekiem wykształconym i mądrym (czego nie można powiedzieć o Rydzyku czy Lepperze :lol: ) a nasz kraj powinien reprezentować właśnie ktoś taki. A pozatym lubie go :wink:
Ostatnio zmieniony 25 marca 2005, 17:32 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 17:32

Swojego wyboru w ankiecie jestem pewien.Zagłosowałem na Lecha Kaczyńskiego, aczkolwiek nie mam nic przeciw Borowkiemu z polityków właśnie prezydenta Warszawy cenię i szanuję najbardziej.Nie ma to nic wspólnego z jego kampanią wyborczą, którą rekalmują chyba na TVP1.Będe spokojny jeżeli to Kaczyński będzie głową państwa polskiego, resztę z tej ankiety w roli prezydenta Polski, poza Borowskim, jakoś nie widze :roll: :? .
Ja to się znam na ludziach nie? 8)
Ostatnio zmieniony 25 marca 2005, 17:36 przez Jędruś, łącznie zmieniany 2 razy.

Pavel_Nedved1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 17:32

czy Wy naprawde nie wiecie ze Rokita nie kandyduje z PO tylko Tusk, Rokita chce byc premierem.
ja tez nie mam 18 lat ale jestem za PO lub PISem chociaz ten Kaczor troche cos kreci
a jak lepper lub giertych zostanie (odpukac) prezydentem to sie powiesze

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2005, 17:39

Pavel_Nedved1989 pisze:a jak lepper lub giertych zostanie (odpukac) prezydentem to sie powiesze
Roman Giertych nie startuje w wyborach prezydenckich. Jako kandydat LPR wystapi jego ojciec, Maciej Giertych...

ODPOWIEDZ