Polityka - wybory na prezydenta 2005
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
- BIGGI
- Qualità Juventino
On juz nie jest Maria 8)Ja-JUVE-nek pisze:Może zrobimy mały sondaż prezydencki??? Zobaczmy na kogo chcieliby zagłosować kibice JuveMoże przyszły prezydent jakieś przywileje nam za to da
![]()
Ja osobiście aktualnie bym chętnie zagłosował na Jana Marie Rokite... Niestety nie pojde do urny bo nie mam 18 latMoże i lepiej
A sam musze jeszcze dokladnie wszystko przemyśleć, moze Kaczyński
- juve_faaan
- Juventino
Ja zagłosowałem na Leppera oczywiście. Chociaż by się coś działo w Polsce >>>--------> chociaz wtedy pewnie Lepper wymyśliłby zmiane nazwy kraju na Samoobrona.
PS Dodajcie do ankiety panią Kwasniewską
PS Dodajcie do ankiety panią Kwasniewską
- Coolfi
- Juventino
Ja mam 3 kandydatów: Jan Rokita, Lech Kaczyński i Zbigniew Religa.
Miejmy nadzieję żę któryś z tych panów będzie w stanie naprawić nasz kraj
W ankiecie zagłosowałem na Relige, gdyz mam nadzieję że "uleczy" Polskę 8)
Miejmy nadzieję żę któryś z tych panów będzie w stanie naprawić nasz kraj

W ankiecie zagłosowałem na Relige, gdyz mam nadzieję że "uleczy" Polskę 8)
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- DamKam
- Juventino
Ja w tym roku po raz pierwszy ide do urny
Moimi kandydatami sa: Rokita, Kaczynski no i moze Religa :!:
Widze ze juz pare osob zaglosowalo w ankiecie na Leppera: mam nadzieje ze to bylo tak dla jaj
Bo nie wyobrazam sobie jakby Prezydentem RP byl Lepper...

Moimi kandydatami sa: Rokita, Kaczynski no i moze Religa :!:
Widze ze juz pare osob zaglosowalo w ankiecie na Leppera: mam nadzieje ze to bylo tak dla jaj
- mnowo
- Qualità Juventino
Ja sie osobiscie do polityki nie mieszam, bo kto by to de facto nie byl, to i tak problemow w Polsce nie bedzie w stanie rozwiazac... :roll:
...ale tak sie zastanawiam, ze niezle jajka by byly, gdyby wybory wygral Andrew Lepper. Ale by byly jajka. :roll:
...ale tak sie zastanawiam, ze niezle jajka by byly, gdyby wybory wygral Andrew Lepper. Ale by byly jajka. :roll:
- Wojtom
- Juventino
Tak patrze na tą liste kandydatow i mysle sobie co by było w kraju, gdyby ktorykolwiek z panow doszedł do władzy. :? :roll:
Ja bym głosował na Rydzyka. A co ! Samochod dobry ma, Polske reprezentuje i juz. Głupota. Mam nadzieje, ze prezydentem zostanie ktos mądry i w miare ustatkowany, bo inaczej nie będzie ciekawie w tym naszym pięknym kraju...
Ja bym głosował na Rydzyka. A co ! Samochod dobry ma, Polske reprezentuje i juz. Głupota. Mam nadzieje, ze prezydentem zostanie ktos mądry i w miare ustatkowany, bo inaczej nie będzie ciekawie w tym naszym pięknym kraju...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
- kornknot
- Qualità Juventino
Ja powiem tylko jedno - Ło Jezus Maria!!*
*autor przez tą niezwykle ekspresyjną wypowiedz chciał zauwazyc, że jak na razie nie widzi odpowiedniego kandydata, a wręcz uważa, że wszyscy sa beznadziejni. To jest najwiekszy problem ze bedzie trzeba kogos wybrac, a nie ma na prawde z kogo... To jest żenada by nie bylo nikogo odpowiedniego
*autor przez tą niezwykle ekspresyjną wypowiedz chciał zauwazyc, że jak na razie nie widzi odpowiedniego kandydata, a wręcz uważa, że wszyscy sa beznadziejni. To jest najwiekszy problem ze bedzie trzeba kogos wybrac, a nie ma na prawde z kogo... To jest żenada by nie bylo nikogo odpowiedniego
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przydałaby sie opcja : " na nikogo nie zagłosuje ". Chciałbym zaznaczyć iż głosując na danego kandydata nie głosujecie na jego konkretną osobe a za dziesiątki ludzi którzy za ta osobą stoją - na rózne układy,układziki i wiele machlojek.
Ja narazie nie moge glosowac gdyż 18-stka mi w sierpniu dopiero stuknie jednak gdy juz osiągne wiek upowarzniający mnie do głosowania to i tak nie bede z tego "przywileju" korzystac poniewaz nie widze sensu w wybieraniu "mniejszego zła" , zresztą i tak ten cały polityczny bajzel mam głęboko w nosie
Ja narazie nie moge glosowac gdyż 18-stka mi w sierpniu dopiero stuknie jednak gdy juz osiągne wiek upowarzniający mnie do głosowania to i tak nie bede z tego "przywileju" korzystac poniewaz nie widze sensu w wybieraniu "mniejszego zła" , zresztą i tak ten cały polityczny bajzel mam głęboko w nosie

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Rydzyk, Lepper :lol: :lol: Boże miej nas w swojej opiece i nie pozwól, żeby prezydentem został jeden z tych dwóch panów...
Po pierwsze prezydentem powinien zostać ktoś kto ma klase. Lepper i Rydzyk jak dla mnie sa idiotami. Ich kandydatury to totalna pomyłka.
Jeżeli miałbym wybrać kogoś z w/w listy to postawiłbym na Borowskiego lub na Lisa. Borowski jest jednym z niewielu polityków, do których mam jeszcze zaufanie. Lis jest natomiast moim zdaniem człowiekiem wykształconym i mądrym (czego nie można powiedzieć o Rydzyku czy Lepperze :lol: ) a nasz kraj powinien reprezentować właśnie ktoś taki. A pozatym lubie go
Po pierwsze prezydentem powinien zostać ktoś kto ma klase. Lepper i Rydzyk jak dla mnie sa idiotami. Ich kandydatury to totalna pomyłka.
Jeżeli miałbym wybrać kogoś z w/w listy to postawiłbym na Borowskiego lub na Lisa. Borowski jest jednym z niewielu polityków, do których mam jeszcze zaufanie. Lis jest natomiast moim zdaniem człowiekiem wykształconym i mądrym (czego nie można powiedzieć o Rydzyku czy Lepperze :lol: ) a nasz kraj powinien reprezentować właśnie ktoś taki. A pozatym lubie go
Ostatnio zmieniony 25 marca 2005, 17:32 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jędruś
- Juventino
Swojego wyboru w ankiecie jestem pewien.Zagłosowałem na Lecha Kaczyńskiego, aczkolwiek nie mam nic przeciw Borowkiemu z polityków właśnie prezydenta Warszawy cenię i szanuję najbardziej.Nie ma to nic wspólnego z jego kampanią wyborczą, którą rekalmują chyba na TVP1.Będe spokojny jeżeli to Kaczyński będzie głową państwa polskiego, resztę z tej ankiety w roli prezydenta Polski, poza Borowskim, jakoś nie widze :roll: :? .
Ja to się znam na ludziach nie? 8)
Ja to się znam na ludziach nie? 8)
Ostatnio zmieniony 25 marca 2005, 17:36 przez Jędruś, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pavel_Nedved1989
- Juventino
czy Wy naprawde nie wiecie ze Rokita nie kandyduje z PO tylko Tusk, Rokita chce byc premierem.
ja tez nie mam 18 lat ale jestem za PO lub PISem chociaz ten Kaczor troche cos kreci
a jak lepper lub giertych zostanie (odpukac) prezydentem to sie powiesze
ja tez nie mam 18 lat ale jestem za PO lub PISem chociaz ten Kaczor troche cos kreci
a jak lepper lub giertych zostanie (odpukac) prezydentem to sie powiesze
- Dionizos
- Juventino
Roman Giertych nie startuje w wyborach prezydenckich. Jako kandydat LPR wystapi jego ojciec, Maciej Giertych...Pavel_Nedved1989 pisze:a jak lepper lub giertych zostanie (odpukac) prezydentem to sie powiesze