Authentic J-Collection
- M.
- Juventino
Jak zapewne wiecie Lotto wydało kolekcję Juventusu. W skład jej wchodzą min. czapka z daszkiem, ręcznik, plecak, dres ( :roll: ). Wiecie może gdzie kupować tego typu przedmioty? Osobiście posiadam ręcznik i czapkę z daszkiem, jednak żadnej z tych rzeczy nie zdobyłem w normalny sposób (tzn. nie kupiłem ich w sklepie). Czapkę kupiłem na allegro, a ręcznik mam po znajomościach. Może wie ktoś gdzie się kupuje coś takiego i zna pełen wykaz przedmiotów Lotto obdarzonych logo Juve? :roll:
:roll:
- juveni
- Juventino
Ja mam pytanie jak to sie nazywa J-Collection jak napisales czy moze jakos inaczej np. Juventus-Collection.
A co do tego gdzie to mozna dostac to przypuszczam ze najlepiej pytac w oficjalnych sklepach Ltto lub tym podobnych a jak nie maja na stanie to poszukac po katalogach po internecie i zamowic.
A co do tego gdzie to mozna dostac to przypuszczam ze najlepiej pytac w oficjalnych sklepach Ltto lub tym podobnych a jak nie maja na stanie to poszukac po katalogach po internecie i zamowic.
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- zlatan_sc
- Juventino
Obawiam sie ze w Polsce nie mozna tego dostac. Moge sie oczywiscie mylic
Napewno sa dostepne w firmowych sklepach Lotto, ale chyba tylko we Wloszech. Warto odwiedzic www.lottosport.com napewno znajedziesz jakies informacje.

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- bubu_juve
- Juventino
Ja mam dres JUVE, czapeczke i koszulke z Kappy oraz orginalny kubek z tego roku w orginalnym pudełku z hologramem ze stadionu Delle Alpi!!! jeśli macie ochote to moge odsprzedać!!! Mój mail to bubu1123@poczta.onet.pl
Forza Juve
- Adu
- Juventino
no nie ma tych produktow za wiele w polsce, ale sa. ja mam plecak z tej kolekcji, jeszcze mialem wziac czapeczke, ale jakos nie za bardzo mi pasowala. tylko ze tych rzeczy bylo malo, a teraz ti juz nie sadze zebys cos dostal. ale szukaj po sklepach lotto to moze znajdziesz. jesli chodzi o wawe to polecam lotto w blue city, tam mieli te rzeczy
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
U nas w Lublinie owa kolekcja pojawiła się w wakacje 2002... z okazji wygrania przez JUVE 26 Scudetto. Przedmoty z tejże kolekcji moża było u nas dostać w hipermarkecie -Makro. Trzeba przyznać, że schodziły niemiłosiernie szybko, aż mnie krew zalała jak nie zdążyłem kupić... klapków
ale co się odwlecze to nie uciecze
U na było do kupienia:
-klapki
-cały strój
-dres
-oryginalne spodenki
-koszulka treningowa
-koszulka polo
-kurtka
-czapka
Szkoda, że nie było ręcznika, poluję na to długo :roll: Oczywiście większość z tych produktów mam, ale nie bedę sie chwalił jakie
W chwili obocnej nie mam pojęcia gdzie można zdobyć te rzeczy, obawiam się jednak, że tylko na allegro od czasu do czasu.

U na było do kupienia:
-klapki
-cały strój
-dres
-oryginalne spodenki
-koszulka treningowa
-koszulka polo
-kurtka
-czapka
Szkoda, że nie było ręcznika, poluję na to długo :roll: Oczywiście większość z tych produktów mam, ale nie bedę sie chwalił jakie

W chwili obocnej nie mam pojęcia gdzie można zdobyć te rzeczy, obawiam się jednak, że tylko na allegro od czasu do czasu.

- Seiru
- Juventino
W zeszłym roku w Makro trafiłem na klapki Juve z tej właśnie kolekcji.
Kupiłem oczywiście
i z tego co pamiętam to nie były drogie.
Czasami pewnie mozna trafić na pojedyncze sztuki takich produktów w dużych marketach.
Kupiłem oczywiście
Czasami pewnie mozna trafić na pojedyncze sztuki takich produktów w dużych marketach.
non mollare mai
- Wojtom
- Juventino
Kiedyś wszystkie ( prawie ) te przedmioty były dostępne na www.iss.punkt.pl teraz jest kilka z Juve, ale z Lotto tylko czapka. Chodziły rowniez na allegro, dzis jest tylko czapka z Lotto http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45564954 ale jest sporo innych ciekawych rzeczy.
Ja osobiscie mam czapke i kurtke z tej kolekcji, bo u mnie w miescie oczywiscie nie bylo mozna kupic, zakupilem wiec przez internet, a pozniej byly tylko klapki na allegro to juz nie bralem

Ja osobiscie mam czapke i kurtke z tej kolekcji, bo u mnie w miescie oczywiscie nie bylo mozna kupic, zakupilem wiec przez internet, a pozniej byly tylko klapki na allegro to juz nie bralem

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Mam koszulkę Juventusu z J-collection. Kupiłem ją w firmowym sklepie Lotto gdzie były tylko rzeczy Juventusu. Było to jakoś 2,5 roku temu gdy na wakacjach byłem w San Marino. Za koszulke dałem 70 Euro i jest w ekstra stanie do dziś. Co do tego gdzie można kupić.. Wątpie czy są jeszcze sklepy Lotto w których mógłbyś kupować takie rzeczy. Odkąd Juve zmieniło Lotto na Nike to włoska firma nie ma już licencji na tego typu produkty. Jedyną Twoją szansą jest odkupienie przedmiotów.
- gosciu_Muranista
- Juventino
byłem dziś w sklepie Lotto w blue city i facet powiedział że już od dawna nie mają nic z Juventusu odkąd ich nie sponsorują. I był zdziwiony jak powiedziałem że Lotto wydało kolekcje Juventusu. Sklep cały sprawdziłem i nic nie było 

- M.
- Juventino
- Cyrklus
- Juventino
Wydaje mi się, że rzeczy z J-Collection nie są dostępne w Polsce w żadnym sklepie. Natomiast jestem pewien, że w co większych sklepach Nike'a można kupić ręcznik z już nowym herbem, piłki Juventusu, tradycyjnie koszulki i spodenki, ponad to różne gadżety takie jak smycze, portfel, czapki itp. W Warszawie szczerze mówiąc to nie wiem gdzie można zakupić rzeczy związane z "Juve". W zeszłe lato były w Nike'u w CH Targówek tego typu rzeczy, ale jeszcze ze starym herbem, np. ręcznik. Ostatnio jak tam byłem to nie wiedziałem jednak oprócz piłek nic związanego z Juventusem. W GO Sport na Dworcu Wileńskim są na pewno koszulki i inne gadżety, ale nie sprawdzałem dokładnie co. Pozdrawiam.
Marcello Lippi ritornare!
- gosciu_Muranista
- Juventino
dzisiaj oprócz sprawdzenia Lotto w Blue City byłem w Arkadii i zakupiłem t-shirt czarny z napisem juventus i herbem klubu za cene prawie 100zł tak sobie zaszalałem. Ponadto w sklepie bo to było w Nike widziałem jeszcze taką koszulkę ale w kolorze białym i plecak Juve po za tym nie było nic związanego z Juve niestety