Kontuzja Adriano

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 20:12

Na stronie www.pilka.pl podano że adriano doznal kontuzji ktora może go wykluczyc z gry na miesiac.Wiecej bedzie wiadomo jutro ale to stawia inter w trudnej sytuacji ,a czeka ich 2 mecz z milanem i mecz z Juve.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 20:18

no faktycznie to niezbyt dla interu dobrze.Qrdę a juz myślałem że w dwumeczu z Milanem nastuka im pare goli :)...l no ale cóż tak to już pechowo bywa.

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 20:39

no jeszcze nic nie wiadomo :roll: Nedved mial nie grac wedlug wstepnych ustalen do konca sezonu a skoczylo sie kiazdy wie jak :wink: . poczekamy zobaczymy...mam nadzieje ze jednak zdarzy na mecz LM z milanem. wole inter niz milan :wink:

Obrazek
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 21:35

Alez ten Milan ma fart :? W lidze kilka bramek w ostatnich sekundach meczu dajacyh zwyciestwo, potem mozliwosc gry w polfinale LM z Lyonem lub PSV a teraz kontuzja najleprzego pilkarza rywala w 1/4 LM :evil:

Kogucik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2005, 21:49

Peja pisze:Alez ten Milan ma fart :? W lidze kilka bramek w ostatnich sekundach meczu dajacyh zwyciestwo, potem mozliwosc gry w polfinale LM z Lyonem lub PSV a teraz kontuzja najleprzego pilkarza rywala w 1/4 LM :evil:
Jka ja nie nawidzę Milanu!Oni mają takie szczęście , że aż głowa boli!Pozdro :ball:

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 15:56

Wielka strata dla Interu i dla widowiska z Milanem w LM ... Adriano jest niesamowity - a jego brak to jak 40% mniej siły ognia Interu - za którym jestem w dwumeczu LM z Milanem ... ale jak pokazuje historia -zawsze Milan wygrywa z Interem :|

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 19:39

Napewno nie jest to dobra wiadomość dla fanów Interu. Strata takiego zawodnika nie jest czymś przyjemnym. Ale to "tylko" miesiąc. My przecież też straciliśmy Trezegueta, a Milan Sheve. Kontuzje się zdarzają, a kluby z taką szeroką kadrą jak Inter nie powinny tego aż tak odczuwać jak te słabsze :D

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2005, 20:00

Dla Interu to napewno strata nie zagra z Milanem i Juventusem szkoda mi ich stracili najsilniejsze ogniwo .. pamiętacie jak straciliśmy Nedveda na finał... cóż Inter bez Adriano nie jest tym samym Interem napewno będą to ciężkie chwile dla Nerrazurich , ale przecież maja Cruza Recobe czy rewelacyjnego Martinsa jednak Adriano zawsze był najsilniejszym ogniwem Interu no cóż z jednej strony licze na to że zagra i nami i nie zagra a to z dwóch powodów że zagra no to że jak wygramy to żeby było że wygraliśmy po walce a nie z osłabionym Interem no a nie zagra to sami wiecie wieksze szanse na zwycięstwo :D

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 10:20

Inter ma ogromnego pecha tracąc swojego najlepszego snajpera tuz po tym jak doszedł do wielkiej formy (mecz rewanżowy z Porto). Może uda mu się wrócić wcześniej kto wie, dzisiejsza medycyna potrafi zdziałać cuda. Ale Inter nawet bez Adriano może stawić ogromny opór Milanowi i pokusić się nawet o awans do półfinału LM. Mają innych znakomitych napastników, Vieri jest w stanie ograć każdego defensora, Martins jest niesamowicie szybki, Recoba potrafi zadziwić niekonwencjonalnym zagraniem, Cruz ostatnio również strzela sporo bramek. Ale pewnie mimo wszystko Mancini wolałby postawić na Adriano, bo ostatnio wracał do wielkiej formy z początku sezonu.

BOOM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 11:48

Zal mi Interu, taki pech.........
Kurde, a Milan znowu pofarcil :evil: cos ostatnio duzo szczescia maja, ale nie mozna miec go wiecznie :D . Naprawde liczylem na Inter, ze wygra z Milanem i nadal licze. Mam nadzieje, ze Inter zmobilizuje sie na ten mecz bardziej dzieki temu. Jezeli beda chcieli wygrac i nie podlamie ich brak Adriano to maja szanse dokopac Milanistom.

Obrazek
gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2005, 12:25

Tesh mi zal Inter bo bardziej ich lubie niz Milan a uwielbiam ich za Adriano.
Vieri z Cruzem na ataku nie wyglada to najlepiej, choc czasami zdazaly sie wyjatki. Ale przeciesh w ostatnim meczu Interu z Fiorentina brami strzelali pomocnicy...:D A Adriano jeszcze pokaze na co go stac :P

... "Zapieprzałem jak czarny, by żyć jak biały" -- Samuel Eto'o...
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 11:25

Miejmy nadzieje ze Adriano szybko niewroci :D Ostatnio jak ogldalem TOP 24 to mowili ze Adriano niezagra w pierwszym meczu LM z Milanem :D Czyli Milan raczej im dokopie :D Cos czuje ze przewaga miedzy Juve a Interem moze siegnac kolo 25 pkt :D:D Bo inter wygrwywa dzieki Adriano a teraz jak go niema to beda same remisy pewnie :D

Obrazek
Wener

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 11:47

ajajajajaaja..............Adriano wracaj do zdrowia szybko -szczerze mu tego zycze bo to swietny napastnik i z nim w skladzie Inter mialby napewno szanse wyeliminowac Milan z LM :D

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 12:38

Pare malych sprostowan:
Nedved mial nie grac wedlug wstepnych ustalen do konca sezonu a skoczylo sie kiazdy wie jak Wink
Wg wstepnych ustalen prasy chyba, bo lekarz podal w miare dokladna ilosc tygodni, pozatym zaden z neurologow nie mowil o koncu sezonu.
Adriano jest niesamowity - a jego brak to jak 40% mniej siły ognia Interu
Dla przypomnienia, Adriano nie strzelal w interze od 3 miesiecy. W ostatnim meczu LM dopiero zaczal.
zagra no to że jak wygramy to żeby było że wygraliśmy po walce a nie z osłabionym Interem
Z oslabionym czy nie, w kartach historii zostanie wynik a w tabeli punkty i to sie liczy.
Bo inter wygrwywa dzieki Adriano a teraz jak go niema to beda same remisy pewnie
taaa szczegolnie przez ostatnie 3 miesiace -_-
Adriano wracaj do zdrowia szybko -szczerze mu tego zycze bo to swietny napastnik i z nim w skladzie Inter mialby napewno szanse wyeliminowac Milan z LM
[...] i wygrac z Juve 17 kwietnia w Serie A .

Nie wiem czy Wam zalezy bardziej na przegranej Milnu w LM czy zwyciestwie Juve w lidze. Smucicie sie ze jeden z lepszych napastnikow nie gra u przeciwnika ligowego ktory ma duze szanse na urwanie punktow Juve, co byloby naprawde nie na reke patrzac na tabele. Mi "wisi" Milan, niech sobie dochodza gdzie chca, nie spotkamy sie w polfinalach z nimi, predzej nalezaloby sie skupic na naszym przeciwniku w 1/4 bo nikt nie powiedzial ze bedzie latwo.
Co do Adriano to ma pecha, strzelil HT i sie polamal. Ale coz ja sie ciesze ze nei zagra z Juve, ale w Interze jeszcze jest Vieri i Martins, oni rowniez potrafia strzelac.
pozdr

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2005, 13:10

Z jedej strony żal mi Adriano a z drugiej sie troche ciesze!!! Adriano to świetny napastnik i na prawde nie życze mu źle, ale w meczu z nami mógłby nam na prawde zaszkodzić więć dobrze że go nie ma bo te trzy punkty które możemy z nimi zdobyć będe bardzo cenne w walce o Scudetto.
Lecz z drugiej strony bardzo licze na Inter w meczu z Milanem więc Interowi zdecydowanie łatwiej by było wyeliminować Rossonerrich gdyby grał adriano!!!
tomcatmi6 pisze:Nie wiem czy Wam zalezy bardziej na przegranej Milnu w LM czy zwyciestwie Juve w lidze.
Zdecydowanie zwycięstwo Juve w lidze ale większość tutaj bardzo nie nawidzi Milanu więc powinieneś ich zrozumieć :wink:

Grande Juve, Vinci Per Noi
Zablokowany