Mały test wiedzy o Juventusie :)
- Wojtom
- Juventino
Co wiesz o Juve ? Ile zdobedziesz punktow ? W miare łatwy test dla kibiców Juve.
http://juvefan.funtest.pl/

http://juvefan.funtest.pl/

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- BVB
- Dortmundczyk
- Juverulez!
- Juventino
- booyak
- Juventino
Hehe nie moge z tymi FunTestami... Dostaje codziennie od każdego po 2-3 fun testy :] Jakaś nowa moda czy jak? Ale ten jest nietypowy :] Szczerze to troszke się mósiałem wysilić żeby przypomnieć sobie tak szczegółowe daty... Ale ogólny wynik nie jest najgorszy :] 90/100
PS. Wszystko z pamięci :] Nigdzie nie zerkałem i dlatego ten wynik mnie tak cieszy

PS. Wszystko z pamięci :] Nigdzie nie zerkałem i dlatego ten wynik mnie tak cieszy

★ ★ ★
- IGI
- Juventino
Wojtom :arrow: zaczne od tego, ze fajny pomysl
Ale... (Ci ktorzy jeszcze nie grali, niech dalej nei czytaja
).
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Wiec w pytaniu o 5 scudetto, jest pewna niescislosc :> Odpowiedzialem dobrze, bo sie domyslilem jaka odpowiedz uznales za poprawna
Ale... 5 raz mistrzem wloch zostalismy, z przewaga 8 pkt nad Interem, przy czym w ostatniej kolejce na dodatek przegralismy 3-2 z Genoa (i to date przyjales za wlasciwa - a nie byla to nawet ostatni mecz :arrow: tydzien pozniej inter (ambrosiana) w meczu o nic polegl u siebie z napoli
). Zatem jezeli sie nie myle to Juve zdobyl scudetto w 32 kolejce (na 90%) czyli 11.06.1933 pokonujac 3-0 Milan u siebie
Ot takie male glupie sprostowanie, psujace co niektorym zabawe, bo pewnie i tak mimo wczesniejszych zapowiedzi tutaj zajrza z ciekawosci 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Wiec w pytaniu o 5 scudetto, jest pewna niescislosc :> Odpowiedzialem dobrze, bo sie domyslilem jaka odpowiedz uznales za poprawna

- Kuba Napierski
- Juventino
Moim zdaniem to jest dobry test ale nie dla każdego. Ja naprzykład jestem kibicem Juve od 2 lat czyli stosunkowo krótko więc mimo iż wiem dużo o Juve w historii Starej Damy Orłem nie jestem.
:oops:
- BIGGI
- Qualità Juventino
Wedlug mnie troche bez sensu jest ten test (niektore pytania)
Czy na prawde tak bardzo istotny jest dzien i miesiąc ?? Bo w wiekszosci pytan o to wlasnie chodzi.Rozumiem jedno,ale połowa ?
Mysle ze mozna cos bardziej ambitnego ułożyć.
Osobiscie uwazam test za trudny,wlasnie za względu na szczegółowe daty,ktore są jednak mało istotne (no moze poza powstaniem Juve)
Test typowo dla maniaków historycznych :twisted:
Czy na prawde tak bardzo istotny jest dzien i miesiąc ?? Bo w wiekszosci pytan o to wlasnie chodzi.Rozumiem jedno,ale połowa ?
Osobiscie uwazam test za trudny,wlasnie za względu na szczegółowe daty,ktore są jednak mało istotne (no moze poza powstaniem Juve)
- juveluck
- Juventino
IGI pisze:Wiec w pytaniu o 5 scudetto, jest pewna niescislosc :> Odpowiedzialem dobrze, bo sie domyslilem jaka odpowiedz uznales za poprawnaAle... 5 raz mistrzem wloch zostalismy, z przewaga 8 pkt nad Interem, przy czym w ostatniej kolejce na dodatek przegralismy 3-2 z Genoa (i to date przyjales za wlasciwa - a nie byla to nawet ostatni mecz :arrow: tydzien pozniej inter (ambrosiana) w meczu o nic polegl u siebie z napoli
). Zatem jezeli sie nie myle to Juve zdobyl scudetto w 32 kolejce (na 90%) czyli 11.06.1933 pokonujac 3-0 Milan u siebie
Ot takie male glupie sprostowanie, psujace co niektorym zabawe, bo pewnie i tak mimo wczesniejszych zapowiedzi tutaj zajrza z ciekawosci
Prawie jak bym przeczytal swoj komentarz jaki napisalem na stronie quizu . Jednak twoje sprostowanko rowniez jest bledne. Bo wtedy za zwyciestwo byly 2 punkty, wiec scudetto wygralismy najprawdopodobniej w 29 kolejce remisujac 2-2 z druga na mecie Ambrosina. Mozliwe, jednak, ze sie myle, bo poprostu nie wiem i moglo miec to miejsce wczesniej. Napewno nie pozniej jednak. Czyli napewno nie w 32 kolejce 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dokładnie, uwarzam że dawanie daty która różni się jednym dniem jest bez sensu, trochę przesadzony ten test.BIGGI pisze:Wedlug mnie troche bez sensu jest ten test (niektore pytania)
Ja zdobyłem 80/100, ale przyznam że w rzeczywistości wiedziałem 50 czy 60/100
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- IGI
- Juventino
Heheh, dobrze ze mnie poprawilesjuveluck pisze:IGI pisze:Wiec w pytaniu o 5 scudetto, jest pewna niescislosc :> Odpowiedzialem dobrze, bo sie domyslilem jaka odpowiedz uznales za poprawnaAle... 5 raz mistrzem wloch zostalismy, z przewaga 8 pkt nad Interem, przy czym w ostatniej kolejce na dodatek przegralismy 3-2 z Genoa (i to date przyjales za wlasciwa - a nie byla to nawet ostatni mecz :arrow: tydzien pozniej inter (ambrosiana) w meczu o nic polegl u siebie z napoli
Prawie jak bym przeczytal swoj komentarz jaki napisalem na stronie quizu . Jednak twoje sprostowanko rowniez jest bledne. Bo wtedy za zwyciestwo byly 2 punkty, wiec scudetto wygralismy najprawdopodobniej w 29 kolejce remisujac 2-2 z druga na mecie Ambrosina. Mozliwe, jednak, ze sie myle, bo poprostu nie wiem i moglo miec to miejsce wczesniej. Napewno nie pozniej jednak. Czyli napewno nie w 32 kolejce 8)

Thx za poprawke

- M.
- Juventino
Z dobrodziejstwa tego programu postanowiłem zrobić test o forum JP :-D . Proszę go potraktować z przymrużeniem oka
.
www.forumjp.funtest.pl
www.forumjp.funtest.pl
:roll:
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jak mamy rozumiec 1 pytanie ? Bo najwiecej napisał niejaki Biggi ale przez kasowaną historie jest dopiero na 2 miejscu.Diego pisze:Z dobrodziejstwa tego programu postanowiłem zrobić test o forum JP :-D . Proszę go potraktować z przymrużeniem oka.
www.forumjp.funtest.pl
HEHE ale to nie istotne rzecz jasna, to nie wyscigi
Hmm a tescik ciekawy, oczywiscie w pytaniach liczbowych nic nie wiedziałem 8) :lol:
Kurcze, nawet wyniku nie chce znać
A najlepsze jest ostanie pytanie heh