Milan (nie) stracił punktów!!!
- kubinho 10
- Juventino
Milan zremisował wyjazdowy mecz z Atalantą po bramkach Ambrosiniego i Makinwy!! To potknięcie Rosso-nerrich daje szanse Juvetusowi który dzisiaj podejmuje w Rzymie Rome. Miejmy nadzieje że "Stara Dama" wygra swój mecz i uplasuje sie na miejscu lidera Włoskiej Serie A!!!
Wierze że w to że Juve wygra swój mecz i będziedążyła do zdobycia Scudetto!!!
Wierze że w to że Juve wygra swój mecz i będziedążyła do zdobycia Scudetto!!!
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Juve The Best
- Juventino
No niestety kolego Pirlo strzelił w 90 minucie na 1-2 ciekawe ile sędzia znów doliczył

- Danielpiero
- Juventino
Niestety nie. Milan wygrał 2-1 a bramkę w 90 minucie strzelił Pirlo :? . Milan znów miał dużo szczescia i wygrał :x
- M.
- Juventino
Haha wiem, że ten temat będzie zamknięty, ale i tak się wypowiem.
Obstawiłem kilka meczów w tym Atalanta-Milan. Grałem systemem 4z5. Wchodzę na livescore.com i jest Atalanta-Milan 1:1 90 minuta. Dałbym sobie głowę uciąć, że potem było również FT (koniec meczu). Po chwili wchodzę, żeby zobaczyć wynik Chelsea (ten mecz też obstawiłem) jadę w dół i co widzę? Atalanta-Milan 1:2 :roll: :shock: . Pirlo strzelił w 90 minucie, więc o stracie punktów przez Milan nie może być mowy.
Obstawiłem kilka meczów w tym Atalanta-Milan. Grałem systemem 4z5. Wchodzę na livescore.com i jest Atalanta-Milan 1:1 90 minuta. Dałbym sobie głowę uciąć, że potem było również FT (koniec meczu). Po chwili wchodzę, żeby zobaczyć wynik Chelsea (ten mecz też obstawiłem) jadę w dół i co widzę? Atalanta-Milan 1:2 :roll: :shock: . Pirlo strzelił w 90 minucie, więc o stracie punktów przez Milan nie może być mowy.
:roll:
- kubinho 10
- Juventino
W takim razie sory bo patrzałem na stronie http://www.hattrick.pl/ i było napisane że mecz się jush skończył!!! w takim razie przepraszam za pomyłkeJuve The Best pisze:No niestety kolego Pirlo strzelił w 90 minucie na 1-2 ciekawe ile sędzia znów doliczył

P.S. Dzięki za zmiane nazwy tematu
Ostatnio zmieniony 05 marca 2005, 20:10 przez kubinho 10, łącznie zmieniany 3 razy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Do wiadomosci powiem wam, że strszelili w 94! A sędzia przełużył mecz o 3 minuty, zreszta moja reakcja jest w temacie o meczu z romą.
Jednak i tam sądziowie pomagaja tylko nam, oczywiśce. :evil: :evil: :evil:

- Coldsoul
- Juventino
Dokladnie to samo pomyslalem :?Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Do wiadomosci powiem wam, że strszelili w 94! A sędzia przełużył mecz o 3 minuty, zreszta moja reakcja jest w temacie o meczu z romą.
A wszyscy mowia że sedziowie nam pomagaja
A najgorsze jest to ze Milan wcale nie przewazal- Atalanta miala miedzy innymi slupek
tylko sie zalamac
- kubinho 10
- Juventino
Tu mi coś pachnie przekupianiem sędziów :evil: Bramkę strzelili w 94 minucie a sędzia przedłużył o 3?? czy to jest noramlne?? Teraz musimy wygrać z Romą i to przynajmniej 2-0 jeśli chcemy być liderem!!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Do wiadomosci powiem wam, że strszelili w 94! A sędzia przełużył mecz o 3 minuty, zreszta moja reakcja jest w temacie o meczu z romą.
P.S. Jeszcze raz przepraszam za pomyłke!!
- Harry
- Juventino
Macie racje bramka zostalo strzelona w 94 minucie a sedzia doliczyl 3 , ale w 91 minucie kontuzji doznal Makingwa i sedzia musial zatrzymac czas. A przybycie słuzb medycznych i znoszenie zawodnika na noszach nie trwa pare sekund wiec decyzja sedziego jak najbardziej uzasadniona!!
--------------------
FORZA MILAN!!!!
--------------------
FORZA MILAN!!!!
- Ja-JUVE-nek
- Juventino