Buffon i Thuram w zespole gwiazd Ligi Mistrzów
- BIGGI
- Qualità Juventino
Zespół gwiazd Ligi Mistrzów:
Gianluigi Buffon (Juventus) - Paolo Maldini (AC Milan), Lilian Thuram (Juventus), Rio Ferdinand (Manchester United), Lucio (Bayer Leverkusen) - Rivaldo (AC Milan), David Beckham (Manchester United), Patrick Vieira (Arsenal), Zinedine Zidane (Real Madrid) - Ruud Van Nistelrooy (Manchester United), Thierry Henry (Arsenal).
a NEDVED to niby co ???? :evil: :x :x
Gianluigi Buffon (Juventus) - Paolo Maldini (AC Milan), Lilian Thuram (Juventus), Rio Ferdinand (Manchester United), Lucio (Bayer Leverkusen) - Rivaldo (AC Milan), David Beckham (Manchester United), Patrick Vieira (Arsenal), Zinedine Zidane (Real Madrid) - Ruud Van Nistelrooy (Manchester United), Thierry Henry (Arsenal).
a NEDVED to niby co ???? :evil: :x :x
- Medi
- Qualità Juventino
Nedved przez wielu krytyków został uznany za najlepszego pomocnika tej edycji LM, więc...... bez komentarza...
A Rivaldo to niby za co????
Chyba za hodowlę pleśni na ławce rezerwowych :!: :shock:
A Rivaldo to niby za co????
Chyba za hodowlę pleśni na ławce rezerwowych :!: :shock:
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja pwoeim tylke ze napewno ten sklad nie jest najlepszy brakuje tu napewno Alexa i Pavla a moze i innych.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Heehe kolejni sie skompromitowali! Bez komentarza. Gdzie Pavel :!: A Lucio i Rivaldo za co :!:
Rivaldo cały sezon siedzi na ławce ahh szkoda gadać. Pozostawmy to śmiechu warte bez komentarza.....

- Slim
- Juventino
Ja sie totalnie nie zgadzam z tym... Nedved to niby co? Buffon zasluzenie Thuram to sam a gdzie Nedved i Zambrotta? a gdzie Davids? no i Del Piero ;-) za co Rivaldo jest to nie wiem chyba za to ze jest brazylijczykiem... ehhhh ludzie co sie tutaj robi...
- BIANCONERI
- Juventino
Co to ma być???Z jakiej racji w tej "11"znaleźli się Lucio i Rivaldo?Dziwna ta "11" gwiazd...Moim zdaniem najlepsza "11"LM z tego sezonu prezentuje się nastepująco:
Buffon-Thuram,Montero,Ferrara,Birindelli-Zambrotta,Tacchinardi,Davids-Nedved-Del Piero,Trezeguet.Nie ma to jak obiektywne zdanie :twisted:
Buffon-Thuram,Montero,Ferrara,Birindelli-Zambrotta,Tacchinardi,Davids-Nedved-Del Piero,Trezeguet.Nie ma to jak obiektywne zdanie :twisted:
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juveluck
- Juventino
Bylo by napewno wiecej graczy realu, to niefachowa jedynastka za ten sezonandrusek pisze:A może to zespół gwiazd z tamtego roku ??? Uzasadniałoby to brak nedveda i obecność lucio

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Slim
- Juventino
No brawo !! Niech tylko jeszcze ta jedenastka to udowodni wznoszac Puchar Champions League bede w neibie wtedy!!BIANCONERI pisze:Co to ma być???Z jakiej racji w tej "11"znaleźli się Lucio i Rivaldo?Dziwna ta "11" gwiazd...Moim zdaniem najlepsza "11"LM z tego sezonu prezentuje się nastepująco:
Juventus na prawde moze dac rade!! Kocham ich i wierze w nich! Jestem z wami bialo-czarnymi pasami!! FORZA JUVENTUS!!