Spotkanie z Platinim :D (znowu)
- bblackk
- Juventino
Na początku powiem w skrócie... wszyscy którzy z jakiś powodów nie mogli przyjść NIECH ŻAŁUJĄ! Było... zajefajnie
Do tej pory nie otrząsnąłem się z emocji
Łupem każdej z osób, które stawiły się na spotakniu padł autograf Platiniego oraz zdjęcie z nim! Nastaliśmy się i nachodziliśmy, ale opłacało się! Było nas tam sześciu: Ja, Cyrklus, xionc, Supersonic, Darek tifosi i suret23, ale jak tylko się dało dawaliśmy dowód na to, że jesteśmy kibicami Juventusu i próbowaliśmy zwrócić uwagę na siebie zarówno Platiniego jak i mediów. Co zaowocowało wspomnianymi autografami i zdjęciem, jak i wywiadem dla RDC (Radio Dla Ciebie) [krytyka RULEZ!
], będzie o mnie wzmianka w jutrzejszym wydaniu Rzeczposoplitej oraz zapewne wiele razy zobaczyć też można w telewizji przy wywiadach z kimś, przechadzających się z tyłu kibiców, w koszulce albo z szalikiem Juve. Może też jakieś media (odważą się) pokazać urywek z konferencji prasowej, gdzie jeden z kibiców wyrwał się i zadał pytanie Platiniemu, w imieniu fanklubu Juventusu - JuvePoland
Na konferencji zastaliśmy także Tomasza Lipińskiego, którego poprosiłem, aby wspomniał o nas (kibicach Juve) w swoim artykule
Mogliśmy też zobaczyć śpiącego Janasa
oraz usłyszeć porywającego tłumy, swoimi płomiennymi wypowiedziami Michała Listkiewicza. Ciekawych opowieści z tego spotkania jest co nie miara... i ciężko mi tu o wszystkich pisać tak na gorąco... ale zapewne z czasem wszytskie wyjdą na wierzch. Pamiętajcie oglądać wszystkie wydania sportu, słuchać RDC oraz przeczytać jutro Rzeczpospolitą
To tyle (narazie) z mojej strony. Muszę trochę ochłonąć...
POZDRAWIAM wszystkich uczestników spotkania!

POZDRAWIAM wszystkich uczestników spotkania!

- Cyrklus
- Juventino
Wstydziłbyś się Daniel! ... Nie wspomniałeś o Dionizosie, który nas wspierał bardzo odczuwalnie ... duchowobblackk pisze:Było nas tam sześciu: Ja, Cyrklus, xionc, Supersonic, Darek tifosi i suret23

Faktycznie spotkanie zaliczam do bardzoooo udanych jednocześnie - po pojawieniu się fotek - mam nadzieję, że inni pójdą w nasze ślady a z grupy np. 10 tych wiernych fanów zrobi się co raz większa i większa, aż w końcu ze 150 zarejestrowanych na tym forum kibiców - mieszkających w Warszawie - będzie przychodziło na mecze i na takie spotkania minimum 3/4 ..., ale to dalekie marzenia.
Szczęśliwym zadającym pytanie Platiniemu był właśnie sam autor tematu

Ogólnie ... mimo, że wąskie grono ... to było bardzooo fajnie.
Popieram -> niech żałóją Ci co nie byli
Marcello Lippi ritornare!
- Martin
- Juventino
zapewne chodzilo o akredytacje
no to wam chlopaki zazdroszcze. TEn dreszczyk emocji. Czekamy na zdjecia! Dzisiaj trzeba ogladac wydania sportowe. Moze w dzienniku o 19:30 pokaza. nastepnym razem trza sie postarac w imieniu JuvePoland o akredytacje
Ale kto wie... gdyby gwiazdy juve przyjezdzaly czesciej do polski 

no to wam chlopaki zazdroszcze. TEn dreszczyk emocji. Czekamy na zdjecia! Dzisiaj trzeba ogladac wydania sportowe. Moze w dzienniku o 19:30 pokaza. nastepnym razem trza sie postarac w imieniu JuvePoland o akredytacje

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino
Gratuluje. Ja niestety, mimo, ze mialem byc, nie moglem sie stawic. Zmogla mnie choroba, bylem przekonany, ze uda mi sie ja wyleczyc, jednak nic z tego. Antybiotyki i goraczka zatrzymaly mnie w domu. Zazdroszcze wam i to bardzo z drugiej strony gratuluje udanych "lowow". Widzieliscie najlepszego europejskiego pilkarza i najlepszego jaki kiedy kolwiek u nas gral badzcie z siebie dumni 

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- RuTeK
- Juventino
Kurcze i Dlatego Walcze zeby stolica Byla we Wroclawiu
By Przyjechali przynajmniej do Wrocka a Nie do Warszawy do ktorej nie ma co ukrywac troche daleko mam
Pozdrawiam Wszystki i co tu duzo mowic Potwornie Wam zazdroszcze..
P.s Z utesknieniem Czekam na Zdjecia.. 8)
P.s Z utesknieniem Czekam na Zdjecia.. 8)
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- bblackk
- Juventino
My tu mówimy o samych superlatywach... ale żebyście widzieli tą rzeźnie! Przecież cała ta podstawówka wyleciała, żeby dostać autograf od Platiniego. Nie wspominam o dziennikarzach, którzy o mało co się nie pobili (mięso latało, aż miło :? Bydło totalne), żeby stanąc w jak najlepszym miejscu. Zanim dostaliśmy się do miejsca w którym stał na boisku Platini, trzeba było uruchomić łokcie i obrać odpowiednią taktykę. Pamiętam, że przepychałem się razem z xioncem który wypatrzył luke w tabunie ludzi. Podbiliśmy do barierki, a Paltini jak na zawołanie stanął centralnie przed nami
Wtedy zacząłem krzyczeć, że jesteśmy "polish juve fans" i pokazywałem moja koszulkę Juventusu i prosiłem o autograf. Wreszcie! Podszedł i dał nam autografy, a potem udostępnialiśmy nasze ciężko wywalczonem miejsca "innym naszym" i tak każdy z nas ma podpis Mistrza
Ze zdjęciem nie było już tak łatwo... ochroniarze nie dopuszczali nas do Platiniego i mowili, że zdjęcia po konferencji prasowej. Po konferencji Michela oblegli dziennikarze i nie było jak. Oczywiście z sali wyszedł tylnym wyjściem i musieliśmy gonić go 3 piętra. Wcześniej zagadaliśmy do jego tłumaczki (dokładniej to suret23) aby poprosiła go o chwile dla kibiców Juve którzy chcą z nim zdjęcie. Nastepnie szedł na obiad i jego tłumaczka powiedziała że jest narazie zmęczony (ale kwas
) i narazie nie. My nie poddaliśmy się i jako już nieliczni czekaliśmy, aż Platini skończy posiłek. Gdy wyszedł ze stołówki wreszcie moglismy zrobic sobie z nim zdjęcie bo (o dziwo!) teraz z radością przystapił do nas z zapytaniem czy jesteśmy "jakimś fanklubem Juve"
Wepchał sie na zdjęcie do nas, jeden taki łysol, co czaił sie z nami, ale co tam. Było warto!

- zlatan_sc
- Juventino
Kurde, chyba nikogo z naszych nie widzialemxi0nc pisze:za chwile bedziemy w teleexpressie:P:P

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- bblackk
- Juventino
Kicha nie było nas widać... to co pokazali w TE to kropla w morzu. Przecież to całe spotkanie trwało 3h. Otwarcie boiska, konferencja prasowa, i te zawody "młodych wilków"... Nie bylo nawet żadnego z licznych wywiadów, jakie przeprowadzili tam z Dziekanowskim, Koseckim, Listkiewiczem i innymi gwiazdami. Proponuję słuchać Radia Dla Ciebie, jutro między 8 a 9 będzie wywiad z 6 krytykami PZPN (a raczej 5 bo suret23 się nie wypowiadał
). Pozostaje czekać na program gdzie puszczą trochę szersze sprawozdanie z "Platiniego" 

- Dionizos
- Juventino
To ladnie mnie zrobiliscie. Ja tu prosze o informacje Pzpn a wy go krytyujecie 8)bblackk pisze:Proponuję słuchać Radia Dla Ciebie, jutro między 8 a 9 będzie wywiad z 6 krytykami PZPN (a raczej 5 bo suret23 się nie wypowiadał).
No wlasnie, juz chyba nie bedzie takiej okazji. Bo jaki program moze jeszcze cos pokazac? Na tvn, po faktach moze....czekać na program gdzie puszczą trochę szersze sprawozdanie z "Platiniego"
Ja nadal nie moge uwierzyc, ze wy Go widzieliscie, a ja przelezalem w domu. Marzenie zycia przelecialo przez palce... ehhh...
- RuTeK
- Juventino
ee no panowie nie podawajcie Sie... Napewno bendzie w Spotowej Niedzieli troche szersza gadka o Tym ze Platini Przyjechal do Polski wiec tam upatrojcie swoja Szanse na " debiut " w Televizji
Mozecie jeszcze Czekac na Spotr Telegram na tvp 2 albo na Sporto po wiadomosciach 

- Dionizos
- Juventino
A co to jest "sportowa niedziela", jaki kanal i o ktorej godzinie??FanJuventusu pisze:ee no panowie nie podawajcie Sie... Napewno bendzie w Spotowej Niedzieli troche szersza gadka o Tym ze Platini Przyjechal do Polski wiec tam upatrojcie swoja Szanse na " debiut " w TelevizjiMozecie jeszcze Czekac na Spotr Telegram na tvp 2 albo na Sporto po wiadomosciach
- RuTeK
- Juventino
W niedziele na tvp1 22:35
- bblackk
- Juventino
Pamiętajcie o jutrzejszym wydaniu Rzeczpospolitej
Proponuję też obejrzeć "Podsumowanie Sportowe" na TVN24 o 20:10 oraz oczywiście główne wydanie wieczornych Wiadomości i innych takich. Co do spotkania było bardzo wesoło. Fajne też było odwiedzenie stadionu Polonii i zapoznanie się z tamtejszymi Harnasiami
... oraz zaznaczenie terytorium 8) Pozdro! 

Ostatnio zmieniony 03 marca 2005, 18:49 przez bblackk, łącznie zmieniany 1 raz.