Juventus tratwa ratunkową kopaczy Romy!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 19:44

Ja mam juz duze obawy czy juve nie zmieni barw, coraz wiecej nasz klub łaczony jest z Rzymianami. Po pierwsze Capello nie chce go oskarzac ze sciaka swoich pupilkow z Romy, bo raczej to oni lgna do niego. Zebina i Emerson moze nie wiedzieli ze bedzie ich trenowal Capello, ale ostatnio glosno jest o Cassano:
"Sam Piłkarz przyznaje, że jeśli miałby odejść z Stadio Olimpico, to tylko do Juventusu Turyn, w którym obecnie pracuje jego były trener, Fabio Capello. "
Ale rownierz inny pilkarz giallorosich marzy o grze w Turynie:
"Pomocnik Romy, Olivier Dacourt, powiedział, że mógłby przejść do drużyny Juventusu i bronić jego barw.
- Chętnie założyłbym koszulkę Juventusu, ponieważ to wielki klub, który liczy się w światowej czołówce, jednak moje odejście z Rzymu jest mało prawdopodobne. Obecnie mam podpisany kontrakt z Romą i będę starał się grać jak najlepiej. Nie stwierdzam, że opuszczenie Giallorossi jest całkowicie niemożliwe, gdyż w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo - powiedział francuski pomocnik - Przed nami ciężki mecz z Juventusem i musimy go wygrać jeśli chcemy zagrać w Lidze Mistrzów - dodał Dacourt.
".

Ciekawe co na ten temat ma do powiedzenia Totti, ktorego stosunek do Juve znamy, a ktorego dawno juz nie slszalem.

Obrazek
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 19:57

No nie oni już chyba sobie żartują z tymi transferami!!!!
Po co nam jakiś Dacourt??Do podawania piłek??Ja nie widze innej roli dla niego w Juve.Śreodek pola jest zarezerwany dla innych graczy.
Nie chce go widziec w koszulce Juve!!!Cassano może być.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:03

Jeśli Dacourt miałbybyć od podawania piłek to jakim prawem Appiah wogóle wchodzi do naszej szatni? Moim zdaniem Dacourt to bardzo dobry zawodnik, w Romie żadko kiedy zawodził a już 1,5 roku temu był bardzo bliski przejścia do Juventusu, teraz sam nie wiem czy chciałbym mieć go w Juventusie aczkolwiek sądze ze jest to wartościowy piłkarz. Co do Cassano to raczej nie... mamy już 5 napastników, pozatym jego sprowadzenie oznaczałoby odejście Mutu.. co za bardzo mi się nie podoba.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:38

e-kacper pisze:Ja mam juz duze obawy czy juve nie zmieni barw, coraz wiecej nasz klub łaczony jest z Rzymianami. Po pierwsze Capello nie chce go oskarzac ze sciaka swoich pupilkow z Romy, bo raczej to oni lgna do niego. Zebina i Emerson moze nie wiedzieli ze bedzie ich trenowal Capello, ale ostatnio glosno jest o Cassano:
"Sam Piłkarz przyznaje, że jeśli miałby odejść z Stadio Olimpico, to tylko do Juventusu Turyn, w którym obecnie pracuje jego były trener, Fabio Capello. "
Ale rownierz inny pilkarz giallorosich marzy o grze w Turynie:
"Pomocnik Romy, Olivier Dacourt, powiedział, że mógłby przejść do drużyny Juventusu i bronić jego barw.
- Chętnie założyłbym koszulkę Juventusu, ponieważ to wielki klub, który liczy się w światowej czołówce, jednak moje odejście z Rzymu jest mało prawdopodobne. Obecnie mam podpisany kontrakt z Romą i będę starał się grać jak najlepiej. Nie stwierdzam, że opuszczenie Giallorossi jest całkowicie niemożliwe, gdyż w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo - powiedział francuski pomocnik - Przed nami ciężki mecz z Juventusem i musimy go wygrać jeśli chcemy zagrać w Lidze Mistrzów - dodał Dacourt.
".

Ciekawe co na ten temat ma do powiedzenia Totti, ktorego stosunek do Juve znamy, a ktorego dawno juz nie slszalem.
przecież Dacourt tylko powiedział że chciałby grać w Juve, nie ma nic powiedzianego o przejściu do Juve, a gdyby Rasiak powiedział że marzy mu się gra w Juve to też znaczyłoby to że jest bliski Juve?

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:43

Byłoby miło gdybyś podał źródełko tego o to newsa.Poza tym mam czerwone światło dla Dacourt'a.Dlaczego?Jest typem zawodnika którego już mamy w swoich szeregach(patrz. Tacchinardi, Blasi).Takich jak on jest miliony, innymi słowy...nie ma w nim nic nadzwyczajnego.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:43

Czy Totti przejdzie do Juve to chyba nikt nie ma wątpliwości. Ani on by nie chciał, ani jego by nie chcieli i sprawa zamknięta. 8)
Cassano chce (albo jedynie widzi taką możliwość) przejść do Juve bo po prostu lubi Capello. Juventus na pewno nie stanie się głównym "importerem" zawodników Romy, chociaż jest w niej kilku piłkarzy którzy by się pewnie sprawdzili w biało-czarnych koszulkach.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
e-kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:44

ADAMJUVENTUSPL pisze:przecież Dacourt tylko powiedział że chciałby grać w Juve, nie ma nic powiedzianego o przejściu do Juve, a gdyby Rasiak powiedział że marzy mu się gra w Juve to też znaczyłoby to że jest bliski Juve?
hej gdybym pisal o przenosnach Dacourta do turynu to zamiescil bym ten temat w dziale z transferami, a ja chcialem tylko podkreslic sytulacje w serie a (konkretnie w romie, ktora badz co badz te dotyczy juve, niewazne czy tylko w domyslach czy na jawie).
Jędruś pisze:Byłoby miło gdybyś podał źródełko tego o to newsa.
oba cytaty pochodza z www.asroma.pl a skad oni je maja to wejdz sobie tam
Ostatnio zmieniony 02 marca 2005, 20:52 przez e-kacper, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:49

co to ma byc
oni chyba biora juve za dom spokojnej starosci
:?: :!:

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2005, 20:55

Dacourt to zawodnik z prawie najwy ższej półki. To on strzlił nam bram,kę jak przegraliśmy z Romą 4 do... :oops: :roll: . Ale uważam że nietylko Rzymianie mogą nam pomóc. Czy nie ma innych drużyn?? Jest kilku graczy takich jak Montolivio i Chielini-formalnie nasz zawodnik i to oni mogą być bardziej przydatni niż gracze Romy

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2005, 15:32

Nie wydaje mi sie żeby Ci dwaj zawodnicy byli potrzebni w Juventusie.Dacourt choc wiek mu nie ujmuje umiejtności to jest juz troche za stary i po co brać go skoro pogra jeszcze może 2-3 lata,lepszym posunieciem byłoby sciagnięcie chociażby Mascherano dla kótrego zaszczytem jest granie u boku Emersona i z chęcia założłby koszulke Juve.Co do Cassano to jest bardzo perspektywicznym włoskim piłkarzem ale po co on w Juve skoro od maja będzie jeszcze Mutu do wyboru??!!Według mnie miejsce Antonio jest w Rzymie

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2005, 18:24

To jest troche nie normalne moim zdaniem ;/ To jest jakby co drugi piłkarz barcelony mówił że z chęcią zagrałby w Realu :shock:
A wracając do tematu to dla mnie do Juve nadawałby sie tylko Cassano!! Chociaż may jush 5 klasowych napastników to chciałbym w naszej drużynie Cassano!! Pewnie gdyby on do nas przyszedł to w zespole bianco-nerrich było by za mało miejsca dla Zalayety albo Mutu a co tam.
Jestem za sprowadzeniem Cassano ale nie za Dacourtem (nie wiem czy dobrze napisałem :roll: ) , nie chciałbym go widzieć w koszulce Starej Damy bo jakoś mnie do siebie nie przekonuje!!

Grande Juve, Vinci Per Noi
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 marca 2005, 16:29

ani Cassano ani Dacourt , Dacourt nie wiem co tu robi więc go nie skomentuje :} , ale Cassano wielu ludziby go widziało w Starej Damie ale ja nie- dlaczego ?
- Nie lubie chamstwa a niestety on je reprezentuje
- Według mnie Cassano miewa od czasu do czasu przebłysk formy a my potrzebujemy kogos ze stałą dobrą formą
szkoda że Adriano poszedł do interu :twisted: kolejny napastnik ? tylko Gilardino

Dawniej Virus[Mauro].
ODPOWIEDZ