Henry chwali Trezegeut!!!
- TomiQ
- Juventino
Thierry Henry pochwalił kolegę z ataku reprezentacji Francji Davida Trezeguet, który zdobył bramkę w zremisowanym w środę 1:1 meczu towarzyskim ze Szwecją.
27-letni Henry twierdzi, że gdy zawodnik Juventusu przebywa na boisku reszcie zespołu gra się dużo łatwiej.
- Kiedy mamy w zespole Davida Trezeguet, wszystko jest dużo łatwiejsze. Graliśmy na niego i stworzyliśmy parę okazji - powiedział Henry.
źródło: http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=23942
No widać że David wyrasta na gwiazdę reprezentacji trój-kolorowych!!!I dobrze - nic nam nie pozostaje jak tylko cieszyć sie z tego że mamy takeigo piłkarza u siebie!!!Widać że szybko pozbierał sie po kontuzji i jest spragniony gry!!Powodzenia David!!
27-letni Henry twierdzi, że gdy zawodnik Juventusu przebywa na boisku reszcie zespołu gra się dużo łatwiej.
- Kiedy mamy w zespole Davida Trezeguet, wszystko jest dużo łatwiejsze. Graliśmy na niego i stworzyliśmy parę okazji - powiedział Henry.
źródło: http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=23942
No widać że David wyrasta na gwiazdę reprezentacji trój-kolorowych!!!I dobrze - nic nam nie pozostaje jak tylko cieszyć sie z tego że mamy takeigo piłkarza u siebie!!!Widać że szybko pozbierał sie po kontuzji i jest spragniony gry!!Powodzenia David!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- wErOn
- Juventino
H@H@ wyrasa na gwiazdę reprezentacjiTomiQ pisze:No widać że David wyrasta na gwiazdę reprezentacji trój-kolorowych!!!I dobrze - nic nam nie pozostaje jak tylko cieszyć sie z tego że mamy takeigo piłkarza u siebie!!!Widać że szybko pozbierał sie po kontuzji i jest spragniony gry!!Powodzenia David!!

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- TomiQ
- Juventino
oki zgodze sie z Tobą że ma miejsce w reprezentacji od dłuzszego czasu ale od nie dawna gra sie na niego i to z dużym skutkiem w postaci bramek!!A co do Henry'ego to czy ja powiedziałem że on jest staruszkiem?? :roll:="Wajron Na gwiazde to on wyrastał 4 lata temu kiedy strzelił bramkę w finale ME, a nie teraz kiedy ma już stałe miejsce w składzieA nie wiem czemu uważasz Henrego za jakiegos staruszka - jest z tego samego rocznika co Treze :lol:
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- wErOn
- Juventino
Skąd wiesz, że od niedawna gra się "na niego"? Nawet spotkań nie oglądasz, a to że Henry tak powiedział, to Ty już uznałeś, że to wielkie wyróżnienie bo kumpel po fachu go pochwalił. Dobra kończe to głupie gadanie :idea:TomiQ pisze:oki zgodze sie z Tobą że ma miejsce w reprezentacji od dłuzszego czasu ale od nie dawna gra sie na niego i to z dużym skutkiem w postaci bramek!!A co do Henry'ego to czy ja powiedziałem że on jest staruszkiem?? :roll:="Wajron Na gwiazde to on wyrastał 4 lata temu kiedy strzelił bramkę w finale ME, a nie teraz kiedy ma już stałe miejsce w składzieA nie wiem czemu uważasz Henrego za jakiegos staruszka - jest z tego samego rocznika co Treze :lol:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Vincitore
- Juventino
No Więc tak uważam że Henry jest lepszym napastikiem od Trezegueta ma kiwkę , technikę tego niestety eni ma nasz Trezeguet jednak treze lepiej gra główką ale to taki mały szczegół. To że grali na niego to wcale nei dziwne bo Trezeguet ma dar typowego ekzekutora nei wypracuje akcji ale bezlitośnie wykorzystuje podania swoich kolegów. Gdyby Trezeguet popracował nad dryblingiem napewno mógłby się równać z Henrym ale na chwile obecną jest od neigo niedużo słabszy.Obecnie atak Francuzów uważam za najlepszy na swicie czego wiecej chcieć sprytny szybki , bajeczny technicznie i skuteczny Henry oraz poteżny i wysoki Trezeguet mocno stopający po Ziemi , no w końcu gra w Juventusie nie 
- juveluck
- Juventino
Na wstepnie chce zauwazyc, ze nie nalezy porownywac Trezegueta z Henrym, poniewaz sa to dwaj zupelnie odmienni napastnicy. Treze to typowy snajper czekajacy w polu karnym na dokladne podnie, ktore potem z zimna krwia zamienia na bramke. On nie probuje wypracowac sobie samemu sytuacji. Henry jest natomiast zawodnikiem ktory lubi cofnac sie po pilke rozegrac ja wejsc w pole karne mijajac kilku przeciwnikow do tego bardzo szybkim. Ktos kiedys powiedzial ze ci dwaj napastnicy tworzyli by atak marzen, jest w tym duzo prwady poniewaz uzupelniaja sie wzajemnie. Nie ma sie wiec co dziwic ze gra im sie ze soba dobrze i chwala sie wzajemnie
A tu bramka Treze ze spotkania ze Szwecja dla zainteresowanych
A tu bramka Treze ze spotkania ze Szwecja dla zainteresowanych

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Machnes
- Juventino
Czy twoim zdaniem np. ja gdybym dzień i noc trenował Piłke Nożną, mógłbym być lepszy od Henry'ego ??Pelson pisze:Gdyby Trezeguet popracował nad dryblingiem napewno mógłby się równać z Henrym ale na chwile obecną jest od neigo niedużo słabszy

Nie wydaje mi się, aby Treze miał predyspozycje do grania tak szybkiej piłki jak np. Thierry
mały... ?? Zależy od punktu widzenia. Nie zaprzeczam, że Henry lepiej gra nogami, ale przecież to profesjonalista... umiejętności do gry głową napewno musi mieć. Jednak w tym wypadku Treze Rox!!Pelson pisze:treze lepiej gra główką ale to taki mały szczegół

Jest od niego dużo słabszy. Popatrz na chociażby statystyki Henry'ego w zeszłym sezonie, o ile dobrze pamietam wygrał korone króla strzelców i miał najwięcej asyst Zresztą oni są bardzo rózni od siebie. Zupełnie nie te typy napastników. d(O_o)bPelson pisze:na chwile obecną jest od neigo niedużo słabszy
Ja bym uznał jako Jeden z najlepszychPelson pisze:Obecnie atak Francuzów uważam za najlepszy na swicie
- Szymek
- Juventino
Treze był już od dawien dawna ważnym graczem reprezentacji. Na gwiazdę to on napewno nie wyrasta bo już nią jest
Na chwilę obecną dużo mu brakuje do Henrego, ale nie nalezy ich porównywać bo to dwaj całkowicie odmienni napastnicy. Treze to typowy napastnik, a Henry jak rzadko który napastnik wraca się do tyłu bu rozegrać płkę.

- JUVEFANE_10
- Juventino
Henry to typ napastnika jak Alex Del Piero.Lubiący cofnąć się po piłkę,pomóc w obronie,nagrać piłke.A Trezeguet czeka tylko na dobre podanie i je wykorzystuje
JESTEM OSZUSTEM
- Jołki
- Juventino
No chaiolnbym jesdcze przypomniec ze oprocz Treze i Henrego w ataku Francji jest jescze Luis Saha, Djibril Cisse no i Giuly czasami jescze Wiltord wiec jak widac Atak Francuzow jest dobry ale i tak mysle ze rownie dobry atak maja Szwedzi Larsson, Ibrahimovic i Allbeck. Prosze zauwazyc ile oni strzelaja bramek Allbeck to taki sep Larsson tez czeka na gotowca ale takze walczy za to Ibrahimovic stwarza akcje dryubluje swietnie choc nie lepiej jak Ronaldinho
Ale Zlatan jest wspanialy jego techniak jest bajeczna przy jego wzroscie cieniutko gra glowa chco strzelkal wiele pieknych bramek z glowy za to prawa noga wypasiona!!!1 :shock: :o ZA to Nedved to najlepszy 2-nogowiec jakiego znam strzela rowno lewa i prawa noga jest wspanialy motor napedowy
:-D
P>S> Ostatnio ogladlem duzo skroto meczow Milanu Barcy i Bayeru 04 Leverkusen peikna bramka Krzynowka zreszta jak jego wszystkie chetni bym go widzial w Juve choc to chyab nie realne!!!
ZAmienil bym go za Blasiego ;d;d nop chyab ze przyjdzie Rosicki to bylby swietnym zmiennikiem Nedveda albo gralibysmy 5 pomocnikami (Emerson Nedved Rosicki Camoranessi Krzynowek) to by bylo za peikne;d;d;d;d;d; Krzynowek wyrasta na wielka gwiazde Bundesligi i CHWALA MU ZA TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P>S> Ostatnio ogladlem duzo skroto meczow Milanu Barcy i Bayeru 04 Leverkusen peikna bramka Krzynowka zreszta jak jego wszystkie chetni bym go widzial w Juve choc to chyab nie realne!!!