Davids żałuje przeprowadzki do Interu
- paku
- Juventino
Pomocnik Edgar Davids przyznał, że żałuje decyzji o przeprowadzce do Interu Mediolan.
31-letni reprezentant Holandii przeniósł się na San Siro latme ubiegłego roku, po tym jak wygasł jego kontrakt z Juventusem Turyn.
Davids miał wówczas także ofertę z Barcelony, do której był wypożyczony w poprzednim sezonie, ale zdecydował się na podpisanie umowy z Nerazzurri. Teraz uważa, że była to błędna decyzja, bowiem w zespole prowadzonym przez Roberto Manciniego gra dużo mniej niż się spodziewał.
- Nie spodziewałem się, że będę grał tak mało, inaczej bym tutaj nie przychodził. To od trenera Manciniego zależy to jak i kiedy chce mnie użyć. Nadal ciężko pracuję przez cały tyzdień i oczywiście mam nadzieję grać częściej niż teraz - powiedział Davids.
http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=23911
Oj Dawidzie Dawidzie. Szczerze mówiąc Juventus mógłby sie postarać o niego. Przyda nam sie silny i waleczny pomocnik. Tylko czy Inter się zgodzi ? Ponoć mają zaoferowac Chelsea 5 mln E i Davida wzamian za Verona.
Ps. Temat mysle ze w dobrym pokoju. Przecież on nie należy do Juve już a jest zawodnikiem innej drużyny Serie A
31-letni reprezentant Holandii przeniósł się na San Siro latme ubiegłego roku, po tym jak wygasł jego kontrakt z Juventusem Turyn.
Davids miał wówczas także ofertę z Barcelony, do której był wypożyczony w poprzednim sezonie, ale zdecydował się na podpisanie umowy z Nerazzurri. Teraz uważa, że była to błędna decyzja, bowiem w zespole prowadzonym przez Roberto Manciniego gra dużo mniej niż się spodziewał.
- Nie spodziewałem się, że będę grał tak mało, inaczej bym tutaj nie przychodził. To od trenera Manciniego zależy to jak i kiedy chce mnie użyć. Nadal ciężko pracuję przez cały tyzdień i oczywiście mam nadzieję grać częściej niż teraz - powiedział Davids.
Oj Dawidzie Dawidzie. Szczerze mówiąc Juventus mógłby sie postarać o niego. Przyda nam sie silny i waleczny pomocnik. Tylko czy Inter się zgodzi ? Ponoć mają zaoferowac Chelsea 5 mln E i Davida wzamian za Verona.
Ps. Temat mysle ze w dobrym pokoju. Przecież on nie należy do Juve już a jest zawodnikiem innej drużyny Serie A

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
paku pisze:Pomocnik Edgar Davids przyznał, że żałuje decyzji o przeprowadzce do Interu Mediolan.
- Nie spodziewałem się, że będę grał tak mało, inaczej bym tutaj nie przychodził. To od trenera Manciniego zależy to jak i kiedy chce mnie użyć. Nadal ciężko pracuję przez cały tyzdień i oczywiście mam nadzieję grać częściej niż teraz - powiedział Davids.;l;ljkhj
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Milo by bylo go zobaczyc znow w bialo-czarnym trykocie, jest to obok Nedveda moj ulubiony zawodnik. Moglby wrocic i usiasc na lawie za Appiah'a. Ale watpie aby wrocil, niestety. Pewnie pojdzie do jakiegos slabszego zespolu i tam bedzie gral w podstawowym skladzie, coraz mniej go widac, jego gwiazda gasnie, jak kazdego pilkarza kiedys.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- paku
- Juventino
Ps. Uzywaj opcji "zmień" lepiej szybko to napraw bo karteczka od modów będzieWieszczu-14- pisze:sorki pomylilo mi sie nie chcialem zeby tak to wyszlo a co do davidsa to chcialbym zeby powrocil!! :oops:

PS2. Uzywaj przycisku "priv" - Martin
- Szymek
- Juventino
Ja jestem za!
Szkoa że Edgar od nas odszedł, mam nadzieję że wróci. W tedy ne byłoby sporów o środkowego pomocnka. Myśle że tworzyłby dobrą parę pomocników z Emersonem. Mam nadzieje że ne trafi do jakiegoś cienkiego zespołu. To naprawdę świetny zawodnik, mam nadzeję że znów go zobacze w biało-czarnej koszulce.
Pozdrawiam
Szkoa że Edgar od nas odszedł, mam nadzieję że wróci. W tedy ne byłoby sporów o środkowego pomocnka. Myśle że tworzyłby dobrą parę pomocników z Emersonem. Mam nadzieje że ne trafi do jakiegoś cienkiego zespołu. To naprawdę świetny zawodnik, mam nadzeję że znów go zobacze w biało-czarnej koszulce.
Pozdrawiam
- Benjamin007
- Juventino
Szczeerze mówiąc do wątpie żeby Inter nam go oddał. A przydał by się bo osobiście nie jestem przekonany co do słuszności ciągłego stawiania na Blasiego.
- gosciu_Muranista
- Juventino
z jednej strony mógłby wrócić bo taki walczak jest potrzebny i troche poukładałby w grze ale z drugiej strony sam zdecydował się odejść mimo że Juve proponowało mu kontrakt a on go nie przyjął to teraz ma. Ale mam wrażenie że nie dojdzie do transferu Davids-Juve.
- Vincitore
- Juventino
Tak , Davids odszedł bo nie miał miejsca w skłądzie a pozatym nie chciał grac w Juventusie więc jestem za tym żeby nie powracał bo z niewolnika nie ma dobrego piłkarza (oby to się nie sprawdziło w przypadku Żurawskiego :? ) ale to zupełnie inna sprawa Davids swoje lata świetnosci ma już za sobą i nie odegra już żadnej roli w światowym futbolu pałenta siepomiędzy Barcą a Interem i ladadzień wyladuje gdzies w Qatarze tak jak Rivaldo ( no teraz w Pierusie nieźle :p) ale Batistuta on gra czy skończył karierę bo się nie oriętuję?? ale to nie zmienia faktu z Davidsa juznei bedzie dobrego piłkarza , lata świtności miał w Juventusie w Juventusie także je zakończył! swoje zrobił DZIĘKUJEMY EDGAR!!
- Adu
- Juventino
no i sie pomylil, nie nasza sprawa, ja sie ciesze ze nie ma go w juve, bo osobiscie za nim nie przepadam, a w interze malo gra zapewne z jednego powodu, ze jest za slaby, jak byl w juve to nic wielkiego nie przezxntowal, tylko ciagle gral do tylu, wiec mam nadzieje ze juz nigdy do juve nie wroci
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Spitfire
- Juventino
nie no tak nie mów,szarpał biegał stzrelał,tylko że teraz edgar ma już swoje lata i prochu już nie wymyśli.teraz dla niego jest odpowiednia taka średnia drużyna jak inter 8)Adu pisze:no i sie pomylil, nie nasza sprawa, ja sie ciesze ze nie ma go w juve, bo osobiscie za nim nie przepadam, a w interze malo gra zapewne z jednego powodu, ze jest za slaby, jak byl w juve to nic wielkiego nie przezxntowal, tylko ciagle gral do tylu, wiec mam nadzieje ze juz nigdy do juve nie wroci
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- TomiQ
- Juventino
Mam podobne zdanie!!!Uwielbiałem patrzeć ja Edgar gra w barwach JUVE!!Podobało mi sie to że nie umiał odstawić nogi (chociaż to sie nie raz kończyło czerwonym kartonikiem) i walczył do końca!!Wraz z Pumą, Niedziwiedziem i Camo stworzyli by pomoc marzeń!!Jestem za tym aby Edgar powrócił do Turynutomcatmi6 pisze:Milo by bylo go zobaczyc znow w bialo-czarnym trykocie,
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Ty chyba zyjesz przeszloscia. To bylabyt pomoc marzen ale dwa lata temu. No i byla ale bez Emersona a za to z Tacchim. Davids juz nigdy nie bedzie gral jak kiedys w Juve. NIe oszukujmy sie. Podobnie jest z Nedvedem. Choc on gra teraz o klase lepiej od Davidsa to i tak nie jest to juz ten Nedved sprzed dwoch lat... A szkoda ale nic nie trwa wiecznie. \Nedveda na zawsze bede szanowal za to co zrobil w Juve. Zreszta Davidsa rowniez bo bardzo milo wspominam mecze z jego udzialem.TomiQ pisze:Mam podobne zdanie!!!Uwielbiałem patrzeć ja Edgar gra w barwach JUVE!!Podobało mi sie to że nie umiał odstawić nogi (chociaż to sie nie raz kończyło czerwonym kartonikiem) i walczył do końca!!Wraz z Pumą, Niedziwiedziem i Camo stworzyli by pomoc marzeń!!Jestem za tym aby Edgar powrócił do Turynutomcatmi6 pisze:Milo by bylo go zobaczyc znow w bialo-czarnym trykocie,

- Slim
- Juventino
Jak Davids gral u nas to denerwowaly mnie dwie rzeczy... Pierwsza z nich bylo to ze dosc czesto dostawal czerwone kartki za swoje zagrania i dostawal je dosyc czesto... Druga rzecza bylo to ze zbyt czesto sie klocil... Mimo wszystko troche widac jego brak w Juventusie chociaz dobrze sobie radzimy i bez niego... Emerson Nedved... Gdyby jednak dolozyc do nich PitBulla bylaby niezla jazda... Moze powroci kto wie? A ze zaluje przeprowadzki to Interu to ja mu sie nie dziwie:
1. Inter wciaz probuje ale nie siega po najwyzsze cele jakie sobie postawil.
2. czeste zmiany trenerow, konflikty.
3. Inter to po prostu Inter.. Davids tam nie pasuje...
Jedyne kluby do jakich pasuje Davids to Ajax, Juve, Barcelona... Jednak mimo mojej zbytniej niecheci do Davidsa, mam do niego jakis szacunek i uwazam go ze byl i jest bardzo dobrym zawodnikiem... I nawet czasami chce by powrocil... Wiec moze to sie spelni... Chcialbym zobaczyc ta wielka trojke razem... Nedved Emerson Davids... brakowaloby tylko jeszcze Zidane by byla pomoc marzenie... jednak Camoranesi nie jest zly.. jest wrecz wspanialy wiec gdyby Davids powrocil i dolaczyl do trojki naszych kochanych pomocnikow... byloby nie zle... radzimy sobie calkiem nie zle ale kto powiedzial ze nie mozna sie jeszcze wzmocnic? :]
Chcialbym zeby powrocil... Gdy u nas gral szanowalem go... Gdy odchodzil pogodzilem sie z tym i dodatkowo nie mialem nic przeciwko by odchodzil... Teraz widze jego brak i tak samo jak nie mialem nic przeciwko zeby odchodzil tak teraz nie mam nic przeciwko zeby powrocil...
Peace!
1. Inter wciaz probuje ale nie siega po najwyzsze cele jakie sobie postawil.
2. czeste zmiany trenerow, konflikty.
3. Inter to po prostu Inter.. Davids tam nie pasuje...
Jedyne kluby do jakich pasuje Davids to Ajax, Juve, Barcelona... Jednak mimo mojej zbytniej niecheci do Davidsa, mam do niego jakis szacunek i uwazam go ze byl i jest bardzo dobrym zawodnikiem... I nawet czasami chce by powrocil... Wiec moze to sie spelni... Chcialbym zobaczyc ta wielka trojke razem... Nedved Emerson Davids... brakowaloby tylko jeszcze Zidane by byla pomoc marzenie... jednak Camoranesi nie jest zly.. jest wrecz wspanialy wiec gdyby Davids powrocil i dolaczyl do trojki naszych kochanych pomocnikow... byloby nie zle... radzimy sobie calkiem nie zle ale kto powiedzial ze nie mozna sie jeszcze wzmocnic? :]
Chcialbym zeby powrocil... Gdy u nas gral szanowalem go... Gdy odchodzil pogodzilem sie z tym i dodatkowo nie mialem nic przeciwko by odchodzil... Teraz widze jego brak i tak samo jak nie mialem nic przeciwko zeby odchodzil tak teraz nie mam nic przeciwko zeby powrocil...
Peace!