Zdjęcia ze spotkań fanów Juve
- Martin
- Juventino
Wreszcie udało mi się wrzucić na serwer zdjęcia z ostatniach dwóch spotkań fanów Juve w Poznaniu. Pierwsze to oczywiście spotkanie z okazji meczu Juve - Milan, drugie to spotkanie z okazji cagliari (takie już troche mniejsze)
Oto linki
Milan -> http://download.juvepoland.com/gallery/ ... _Milan.zip [28.80 MB]
Cagliari -> http://download.juvepoland.com/gallery/ ... gliari.zip [3.42 MB]
Z Milanu jeszcze będzie film, ale to potem.
Jeśli ktoś ma podobne zdjecia z jakichs zlotow, spotkań fanow Juve niech wrzuci gdzies na serwer a jak nie ma miejsca to prosze o kontakt to wrzucimy na juvepoland.
Oto linki
Milan -> http://download.juvepoland.com/gallery/ ... _Milan.zip [28.80 MB]
Cagliari -> http://download.juvepoland.com/gallery/ ... gliari.zip [3.42 MB]
Z Milanu jeszcze będzie film, ale to potem.
Jeśli ktoś ma podobne zdjecia z jakichs zlotow, spotkań fanow Juve niech wrzuci gdzies na serwer a jak nie ma miejsca to prosze o kontakt to wrzucimy na juvepoland.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2005, 14:21 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- gorczas
- Juventino
Widzę, że w Poznaniu panowała super atmosfera :-D . Czekam na zdjęcia i video z innych zlotów. Może niech jeszcze (ci co chcą oczywiście) ci ludzie, którzy byli opisują się na którym zdjęciu byli i jak wyglądają, żeby można było was zidentyfikować (np. tą małą dziewczynkę z meczu z Milanem
)

- Martin
- Juventino
nie nie nie, ale fajnie tanczyla w rytm piosenki "ale! la juve! la juve! la juve!"
chcialem nawet jej dac na chwile jeden z naszych szalikow.... ahhh szkoda, ze nie mialem wiecej zdecydowania.
chcialem nawet jej dac na chwile jeden z naszych szalikow.... ahhh szkoda, ze nie mialem wiecej zdecydowania.
Log in: 15.12.1997
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No ta dziewczynka jest the best - musze przyznać ze nawet mi bardziej wpadła w oko niz Martin
A te zdjecia na zewnątrz to robione pewnie byly po spotkaniu bo tak widze ze szaliki do góry nogami są :lol:
Moze by cos takiego na śląskiej ziemi zrobić
Kouba , DJ , Siewier( 8) ) ,kolega BVB tesz by sie pokazał i juz jest nas 4 i można poszaleć powiedzmy na Tychach
Cza sie kiedy zgadac , tylko czy jest mozliwosc gdzies na miescie obejrzeć jakis mecz 

A te zdjecia na zewnątrz to robione pewnie byly po spotkaniu bo tak widze ze szaliki do góry nogami są :lol:
Moze by cos takiego na śląskiej ziemi zrobić

- DeeJay
- Juventino
Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Kiedyś próbowałem coś podobnego zorganizować, ale chętnych brakowało. Dlatego porzuciłem ten pomysł. Ale jeśli są chętni. Tychy, to dla mnie najodpowiedniejsze miejsceSiewier pisze:No ta dziewczynka jest the best - musze przyznać ze nawet mi bardziej wpadła w oko niz Martin![]()
A te zdjecia na zewnątrz to robione pewnie byly po spotkaniu bo tak widze ze szaliki do góry nogami są :lol:![]()
Moze by cos takiego na śląskiej ziemi zrobićKouba , DJ , Siewier( 8) ) ,kolega BVB tesz by sie pokazał i juz jest nas 4 i można poszaleć powiedzmy na Tychach
Cza sie kiedy zgadac , tylko czy jest mozliwosc gdzies na miescie obejrzeć jakis mecz

Ja zawsze na mecze w TV wybieram się do niewielkiego baru, w "Centrum" obok hotelu "Tychy". Jestem tam zawsze z dwomu kumplami - jeden kibic Juve, a drugi Interu. Nie jest to zbyt duża knajpka, ale wybieram ją przede wszystkim ze względu na to, że są tam Ci kumple oraz bar ten jest własnością jednego z nich.
Zawsze jednak można wybrać się gdzieś indziej. Mamy przecież w Tychach Pub "Szatnia" na stadionie. Pełen luksus i drogo jak cholera

Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę, to trzeba się szybko, do środy zgrać.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Super , pasuje mi , w środe kończe prakty na ZEG'u
o 12 , w domu bede dopiero o 13:20 ( MZK , wrrrr 8) ) , zjem obiadek o ile jakis dostane no i potem mam kare o 14:19 wiec pod apteką bede o .... 14:45 z pod któej juz niedaleko jest pod Hotel
Jak tam w tej knajpie jest
Mają kubusie albo mleko
Bo ja na odwyku jestem
Myśle ze szczegóły do obgadania na gg 8) Kouba moze bys ruszyl sie z tego swojego Imielinia i wpadl na Tyskie wybrzeze
Podrodze mozesz zwiedzic moją wioske 

- zlatan_sc
- Juventino
Tez bym sie wybral na taki zlot, tylko gdzies w okolicach Katowic 8) I jeszcze ktos mi musi kupic tego no, ekhm wiecie, soczek jakis
Joke ale fajnie tak poznac innych fanow Juve i dobrze sie zabawic :-D A ta dziewczynka podobna do mojej siostry bardzo jest :shock:

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Szymek
- Juventino
Fajne fotki, naprawde
Ale z was szalikowcy hehe
Szkoda że we Włocławku jest tam mało kibiców Juve, o ile w ogóle są (oprucz mnie
) bo z chęcią obejżałbym z kicbicami Juve meczyk.
Szkoda że tylko z waszego spotkania są fotki, na forum widac było że na mecze wybiera się wiecej miast no cuż Poznań najlepszy
Pozdrawiam 8)
Ale z was szalikowcy hehe
Szkoda że we Włocławku jest tam mało kibiców Juve, o ile w ogóle są (oprucz mnie
Szkoda że tylko z waszego spotkania są fotki, na forum widac było że na mecze wybiera się wiecej miast no cuż Poznań najlepszy
Pozdrawiam 8)
- Dionizos
- Juventino
A to ciekawe bo ja ma jakies 50 zdjec z pubu 8) . Jak znajde chwile czasu, to podesle je Martinowi...Adu pisze:no my (tzn Warszawa) tez mielismy duzo zdjec, ale jak sie okazalo aparat ktorym byly robione sie rozwalil i nic z tego nie wyszlo, niestety
- Adu
- Juventino
no to nie wiem czemu wczesniej o tym nie wspomniales, bo jak wszyscy sie pytali to jakos nikt ich nie mial. a ja mowilem o zdjeciach ktore mial JotBe, bo jemu sie cos z karta pamieci w aparacie zwaliloDionizos pisze:A to ciekawe bo ja ma jakies 50 zdjec z pubu 8) . Jak znajde chwile czasu, to podesle je Martinowi...Adu pisze:no my (tzn Warszawa) tez mielismy duzo zdjec, ale jak sie okazalo aparat ktorym byly robione sie rozwalil i nic z tego nie wyszlo, niestety
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!