Zdjęcia ze spotkań fanów Juve

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 15:22

Wreszcie udało mi się wrzucić na serwer zdjęcia z ostatniach dwóch spotkań fanów Juve w Poznaniu. Pierwsze to oczywiście spotkanie z okazji meczu Juve - Milan, drugie to spotkanie z okazji cagliari (takie już troche mniejsze)

Oto linki
Milan -> http://download.juvepoland.com/gallery/ ... _Milan.zip [28.80 MB]

Cagliari -> http://download.juvepoland.com/gallery/ ... gliari.zip [3.42 MB]

Z Milanu jeszcze będzie film, ale to potem.
Jeśli ktoś ma podobne zdjecia z jakichs zlotow, spotkań fanow Juve niech wrzuci gdzies na serwer a jak nie ma miejsca to prosze o kontakt to wrzucimy na juvepoland.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2005, 14:21 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 16:56

Widzę, że w Poznaniu panowała super atmosfera :-D . Czekam na zdjęcia i video z innych zlotów. Może niech jeszcze (ci co chcą oczywiście) ci ludzie, którzy byli opisują się na którym zdjęciu byli i jak wyglądają, żeby można było was zidentyfikować (np. tą małą dziewczynkę z meczu z Milanem :D )

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 17:12

aa ta mala dziewczynka to twoja MArtin :D?

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 17:28

nie nie nie, ale fajnie tanczyla w rytm piosenki "ale! la juve! la juve! la juve!"

chcialem nawet jej dac na chwile jeden z naszych szalikow.... ahhh szkoda, ze nie mialem wiecej zdecydowania.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 19:08

No ta dziewczynka jest the best - musze przyznać ze nawet mi bardziej wpadła w oko niz Martin :D
A te zdjecia na zewnątrz to robione pewnie byly po spotkaniu bo tak widze ze szaliki do góry nogami są :lol: :wink:
Moze by cos takiego na śląskiej ziemi zrobić :?: Kouba , DJ , Siewier( 8) ) ,kolega BVB tesz by sie pokazał i juz jest nas 4 i można poszaleć powiedzmy na Tychach :D Cza sie kiedy zgadac , tylko czy jest mozliwosc gdzies na miescie obejrzeć jakis mecz :?:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 20:32

Siewier pisze:No ta dziewczynka jest the best - musze przyznać ze nawet mi bardziej wpadła w oko niz Martin :D
A te zdjecia na zewnątrz to robione pewnie byly po spotkaniu bo tak widze ze szaliki do góry nogami są :lol: :wink:
Moze by cos takiego na śląskiej ziemi zrobić :?: Kouba , DJ , Siewier( 8) ) ,kolega BVB tesz by sie pokazał i juz jest nas 4 i można poszaleć powiedzmy na Tychach :D Cza sie kiedy zgadac , tylko czy jest mozliwosc gdzies na miescie obejrzeć jakis mecz :?:
Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Kiedyś próbowałem coś podobnego zorganizować, ale chętnych brakowało. Dlatego porzuciłem ten pomysł. Ale jeśli są chętni. Tychy, to dla mnie najodpowiedniejsze miejsce :D

Ja zawsze na mecze w TV wybieram się do niewielkiego baru, w "Centrum" obok hotelu "Tychy". Jestem tam zawsze z dwomu kumplami - jeden kibic Juve, a drugi Interu. Nie jest to zbyt duża knajpka, ale wybieram ją przede wszystkim ze względu na to, że są tam Ci kumple oraz bar ten jest własnością jednego z nich.

Zawsze jednak można wybrać się gdzieś indziej. Mamy przecież w Tychach Pub "Szatnia" na stadionie. Pełen luksus i drogo jak cholera :D
Jeśli ktoś jeszcze ma ochotę, to trzeba się szybko, do środy zgrać.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 21:43

Super , pasuje mi , w środe kończe prakty na ZEG'u :D o 12 , w domu bede dopiero o 13:20 ( MZK , wrrrr 8) ) , zjem obiadek o ile jakis dostane no i potem mam kare o 14:19 wiec pod apteką bede o .... 14:45 z pod któej juz niedaleko jest pod Hotel :D Jak tam w tej knajpie jest :?: Mają kubusie albo mleko :?: Bo ja na odwyku jestem :D Myśle ze szczegóły do obgadania na gg 8) Kouba moze bys ruszyl sie z tego swojego Imielinia i wpadl na Tyskie wybrzeze :?: Podrodze mozesz zwiedzic moją wioske :P

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2005, 22:00

Tez bym sie wybral na taki zlot, tylko gdzies w okolicach Katowic 8) I jeszcze ktos mi musi kupic tego no, ekhm wiecie, soczek jakis :P Joke ale fajnie tak poznac innych fanow Juve i dobrze sie zabawic :-D A ta dziewczynka podobna do mojej siostry bardzo jest :shock:

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Franci

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 11:58

Yeah :D

Ładne fotki, dobrze, że jestem tylko na kilku :lol:

Dziewczynka rulezzz :D

Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem :D
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 lutego 2005, 16:30

Ja? hmmm, K-ce bardziej by mi odpowiadaly :/ Lędzin nie mam co zwiedzac bo znam :D Pozatym sroda :? Jakby to byl weekend to chetnie bym wpadl, ale mysle ze w srodku tygodnia nie dam rady :/

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2005, 11:59

Fajne fotki, naprawde :wink:
Ale z was szalikowcy hehe
Szkoda że we Włocławku jest tam mało kibiców Juve, o ile w ogóle są (oprucz mnie :wink: ) bo z chęcią obejżałbym z kicbicami Juve meczyk.
Szkoda że tylko z waszego spotkania są fotki, na forum widac było że na mecze wybiera się wiecej miast no cuż Poznań najlepszy :wink:

Pozdrawiam 8)

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2005, 12:04

no my (tzn Warszawa) tez mielismy duzo zdjec, ale jak sie okazalo aparat ktorym byly robione sie rozwalil i nic z tego nie wyszlo, niestety

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2005, 15:56

Adu pisze:no my (tzn Warszawa) tez mielismy duzo zdjec, ale jak sie okazalo aparat ktorym byly robione sie rozwalil i nic z tego nie wyszlo, niestety
A to ciekawe bo ja ma jakies 50 zdjec z pubu 8) . Jak znajde chwile czasu, to podesle je Martinowi...

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2005, 16:02

Heh no coz chyba byla niezla atmosfera- po tych zdjeciach widze.. :roll: Mi to by wypadalo najwyzej kiedys do Lublina wyskoczyc, bo w Lecznej nie ma chyba zbyt wielu userow JP... :|

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2005, 16:04

Dionizos pisze:
Adu pisze:no my (tzn Warszawa) tez mielismy duzo zdjec, ale jak sie okazalo aparat ktorym byly robione sie rozwalil i nic z tego nie wyszlo, niestety
A to ciekawe bo ja ma jakies 50 zdjec z pubu 8) . Jak znajde chwile czasu, to podesle je Martinowi...
no to nie wiem czemu wczesniej o tym nie wspomniales, bo jak wszyscy sie pytali to jakos nikt ich nie mial. a ja mowilem o zdjeciach ktore mial JotBe, bo jemu sie cos z karta pamieci w aparacie zwalilo

wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
ODPOWIEDZ