Banned
- Oleq|sigmaker
- Juventino
Użytkownik ten zostaje zbanowany ...
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2005, 23:24 przez Oleq|sigmaker, łącznie zmieniany 1 raz.

- KOPEĆ
- Juventino
tak jak mówiłem już dawno temu chciałbym siga, w którym po jednej stronie był Buffon a po drugiej Zlatan, w środku herb... a na Dole napisane takim drobnym lecz czytelnym drukiem: "KOPEĆ na zawsze z Juve"
Dzięki z góry
Dzięki z góry
- mnowo
- Qualità Juventino
Skoro tak, Oleq, to zlozylbym zamowienie na kolejny sig z Zambrotta i napisem 'mnowomiejsky', z dotychczasowego jestem bardzo zadowolony, ale skoro mowisz, ze poprawiles umiejetnosci... 8) Bardzo bym Cie prosil o jakiegos spoko siga z Zambrotta, zaufam Twojej pomyslowosci. Oczywiscie 'reklame' pod sigiem (odnosnik do Twojego profilu) pozostawie
Czekam na jakis niezly wyrob i pozdrawiam serdecznie. Dzieki z gory 

- Iver.pk
- Juventino
Ciesze sie ze powrociles
Ja takze bym poprosil siga, ze Zlatanem i Alexem i oczywisie z podpisikiem Iver.pk:) W tle chcialbym gherb Juve. najlepiej jakby ten sig byl animowany:mianowicie raz Zlatan raz Alex. Da sie zrobic 

- Coldsoul
- Juventino
No to i ja nie pogardze :-D
Na moim sigu chcialbym aby sie znalazl Zlatan no i herb Juve. Oczywiscie jeszcze podpis Moszeusz najlepiej w dolnym rogu nie wazne czy w lewym czy prawym. Kolor tla dowolny
I mam jeszcze pytanie:
Czy robisz przy okazji avatary?? Jesli tak to chcialbym tez Zlatana i na tym samym tle
Pozdrowienia i z gory dzieki
Na moim sigu chcialbym aby sie znalazl Zlatan no i herb Juve. Oczywiscie jeszcze podpis Moszeusz najlepiej w dolnym rogu nie wazne czy w lewym czy prawym. Kolor tla dowolny
I mam jeszcze pytanie:
Czy robisz przy okazji avatary?? Jesli tak to chcialbym tez Zlatana i na tym samym tle
Pozdrowienia i z gory dzieki
- Jędruś
- Juventino
Mimo iż mam już jednego siga od ciebie Oleq, dobrze by było zmienić na inny, aczkolwiek obecny świetny
.Po prostu od czasu od czasu trzeba zmienić siga, bo po prostu, aż raźniej.
Więc gdyby nie sprawiło by ci to problemu,to chciałbym siga z Emersonem w tle herb Juve obok zdjęcia z Emersonem napis "Puma" i jak zawsze gdzieś mały napis "Jędruś"
Więc gdyby nie sprawiło by ci to problemu,to chciałbym siga z Emersonem w tle herb Juve obok zdjęcia z Emersonem napis "Puma" i jak zawsze gdzieś mały napis "Jędruś"
- Gałcio
- Juventino
Zrób mi zajefajnego siga z 2Pac'kiem. Z góry THX
Dodaj gdzieś napis Gałcio i "Loyal To The Game". Najlepiej sig w ciemnych kolorach (czarny, brązowy) byle w ciemnym klimacie.
Dodaj gdzieś napis Gałcio i "Loyal To The Game". Najlepiej sig w ciemnych kolorach (czarny, brązowy) byle w ciemnym klimacie.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Oleq|sigmaker
- Juventino
Dobra to ... bierze3my sie do roboty ;]. Gałcio a odblokowac mnie na GG to nie laska ;] ?