Atalanta 1-2 Juve (Serie A)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 08:56

Witam juz w niedzielę 30 stycznia Juve zagra na wyjeździe z Atalantą Bergamo.Obie druzyny dzieli przepasc w tabeli Juve jest liderem wyprzedzajac o 5 punktow Milan a Atalanta ostatnia tracac 7 pkt do AC Siena.Jednak Juve ma przykre doswiadczenia z Atalantą,odpadli z pucharu Włoch,a załatwił nas jeden napastnik młody Lazzari,być moze i teraz trener Atalanty wystawi go w meczu z nami.Jednakze pilkarze z Bergamo wygrali swoj 1 mecz w lidze dopiero w 17 kolejce,przypomina mi ta druzyna ekipe Ancony.Miejmy nadzieje że nasi chłopcy ograją niżej notowanego przeciwnika i powieksza badz tez utrzymaja przewage nad Milanem. Wedlug mnie bedzie 0:3.A strzelcami beda Treze 2-ie i Camor. Pozdro odpisujcie.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2005, 15:05 przez aleksander1986, łącznie zmieniany 1 raz.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 09:07

Jak mozna w kolko powtarzac, wtedy gralismy dosc rezerwowym skladem a patrzac na wynik meczu z pocztku sezonu to nie mozna narzekac (3:0), jestem spokojny o to ze Juve wygra i to przekonujaco. Mam nadzieje ze Trezeguet strzeli wiecej niz jedna bramke bo ostatnio mu cos je kradna obroncy przeciwnikow;). Del Piero pewnie obejzy mecz z lawki jest bedzie nie w formie, a tak narazie jest. Jak tak bedzie dalej szla gra Ibra+Treze to bedzie naprade wspanialy duet.
pozdr
PS moj typ na ten mecz to 3-0 albo nawet wiecej

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 09:08

Nie nie no tym razem to już musimy wygrać, nie wyobrażam sobie innej opcji niż zwycięstwo. Jak widaomo w PW nie grał pierwszy skład, natomiast w lidze powinni już wystąpić najlepsi. Myśle że nie będzie tym razem z nimi problemu, a bramke pewno znowu walnie Treze bo widze że po kontuzji, trafił z formą. Wyniku nie podam bo jeszcze ktoś w typerze odgapi :wink: :wink: :wink:

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 10:19

Bardzo ciekawi mnie ten mecz. W Pucharze Włoch dalismy z nimi .... i mam nadzieje, ze teraz sie zrehabilitujemy, wygrywając do zera. Nawet nie mysle co by sie stalo, gdybysmy zremisowali z Atalantą. :roll: Zyskaliby chyba przydomek "pogromcy Juve". :roll:
Mam nadzieje, ze nie bedzie niemilej niespodzianki i spokojnie sie odegramy, rozjezdząjąc ich 2 lub 3 zero. 8) Licze na występ Del Piero, ktory ostatnio przesiedzal caly mecz na ławie. Niech Zlatan odpocznie troche. Chce znowu zobaczyc duet Trez-Alex w akcji.

Podchodząc do meczu napewno gracze nie bedą sie czuc komfortowo, ale mam nadzieje, ze w nerwach im porządnie dokopią :D
Forza Juve !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 10:32

Jesli chodzi o sklad na mecz z Atalanta, na pewno sporo bedzie zalezalo od tego, ilu pilkarzy zdazy wyleczyc kontuzje- Zambrotta, Tacchinardi, jeszcze nie do konca wiadomo co z Nedvedem.. :|
Poza nimi reszta powinna byc dostepna.. :roll: Jesli tak bedzie, to mam nadzieje na wygrana, moze niekoniecznie latwa i gladka.. hmm gramy na wyjezdzie... mysle ze powinno byc 1:3 lub 0:2 dla Juve- licze na roznice dwoch bramek.
Ciekawi mnie sklad Atalanty- czy Lazzari wybiegnie w podstawowej jedenastce- w sumie teoretycznie znalazl 'sposob na Juve', co prawda na sklad rezerwowy, ale zawsze :wink: hieh hieh, no zobaczymy.
Mam nadzieje ze Ibrahimovic utrzyma forme i bedzie gral z taka checia gry jak w ostatnich spotkaniach. Kurcze chcialbym tez zeby wykurowal sie Zambrotta i smigal z Atalanta na lewym skrzydle :)
W kazdym razie licze glownie na 'pomszczenie' ostatniego meczu z ta druzyna :twisted:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 10:43

może i Atalanta pokonała nas w PW, ale w lidze to my będziemy górą (w sumie już jesteśmy). będzie trzeba uważać na Lazzariego, którego trener zapewne wypuści na Juve. pomimo osłabień z naszej strony stawiam na 2-0...

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 10:58

no fakt ze nas ograli w PW ale to nie PW i napewno wygramy. tylko niech Capello nie wystawi appiaha :wink: . no zalezy jeszcze co z Nedvedem :|

raptorb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 11:27

Mysłe ze wygraja znaczna iloscia bramek( obstawiam 3-1 dla Juve). Stara Dama musi to wygrać. :D

Postaraj się na przyszlość, bardziej rozbudowywać swą wypowiedź, bo takie jak tak, nie wnoszą nic do dyskusji -Dragon-

Obrazek
FORZA JUVE FORZA ALEX
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 12:02

Atlanta napewno pomysli ze jak pokonala nasze rezerwy w PW to teraz tez :twisted: nie da rady, musimy to wygrac :D rezerwy to nie pierwszy sklad 8) stawiam 2-0 do nas :wink:

Obrazek
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 12:17

pewna wygrana Juve 2-0 Atalanta gra słabo poza tym to Montolivio będzie paułzował z powodu czerwonej kartki a co do wyniku to sie nie ma co obawiać w PW przegraliśmy bo graliśmy rezerwami!!!!

JESTEM OSZUSTEM
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 12:39

tomcatmi6 pisze:Jak mozna w kolko powtarzac, wtedy gralismy dosc rezerwowym skladem
Tak, to słuszna uwaga. Mimo wszytko jednak uważam, że w tym meczu wynik z PW będzie jakimś malym podtekstem. Trzeba im okazać gdzie ich miejsce w szeregu.
tomcatmi6 pisze: a patrzac na wynik meczu z pocztku sezonu to nie mozna narzekac (3:0)
Jeśli chodzi Ci o 1 mecz to było 2-0 dla nas, po bramkach Treze.

Myslę, że tu nie ma co się zabadzo rozpisywać na temat tego meczu. Owszem zdarzają się wpadki najlepszym, jak wczoraj Milanowi, niemniej jednak uważam, że w tym meczu nie ma miejsca na niespodziakę. Jak napisał autor tematu, w tabeli oba kluby dzieli przepaść. Myślę, że tym razem tabela przełoży się na wynik na boisku.
Trzeba wrócić na drogę kolejnych zwycięstw jak na oczatku sezonu. Teraz gramy nie równo, dobre wystepy przeplatamy ze złymi, głupio potraciliśmy pkt. Mam nadzieję, że teraz wszystko wróci do stanu z poczatku sezonu.
W tym meczu napewno możemy się spodziewać kilku oslabień w naszym zespole :( Z Atalantą nie powinno być problemu, ale w meczach z silnijeszymi zespołami, bez kluczowych graczy, będzie bardzo ciężko. Pozostaje nam czekać na pozytywne diagnozy lekarskie, odnośnie stanu zdrowia zawodników. W szczególności Nedveda.

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 13:17

No z kim jak z kim, ale z Atalantą musimy zdobyć trzy punkty. Jest to zdecydowanie najsłabsza drużyna w tabeli. Pozatym mamy z nimi rachunki do wyrównania za PW. Choć mecz jest na wyjeździe to jednak licze na wysokie zwycięstwo Juve. Co do samego wyniku to stawiam na 0-3

juve_Tomek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 18:43

Według mnie(i nie tylko mnie) juve se poradzi bez problemów. Może nie będzie wyniku 5:0, ale wygramy 3-1. Do połowy będziemy remisować 1:1.
Szkoda że Nedved nie zagra. Wtedy byśmy może wygrali więcej, ale liczą się 3 pkt. Mam nadzieję że Milan zremisuje. Wtedy będzie dobrze.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 18:58

I Znów Atalanta w tym sezonie spotykalismy sie z nimi 3 razy 1 wygrana ( ta najważniejsza) porażka i remis dalismy sobie wbić 5 bramek naszym katem był Lazzari myślę ze teraz wygramy spokojnie w pierwszym meczu nei było wielu kluczowych zawodników Treze , Zlatan , DP , Emo itp myślę ze teraz zagramy poważniej , kibice Nerrazurich bedą liczyć pewnie na swojego asa Lazzariego bo pewnie po dwumeczu z Juventusem kibice z Bergamo mieli tylko to słowo na ustach , Atalanta zajmuje obecnie ostatnią pozycje w tabeli ( jak to się mówi!: Odwróć Tabelę Atalanta na czele :D :wink: ) Zagramy bez Nedveda czyli środek pola bedzie słabszy myślę ze to będzie ogromna szansa dla Taccinardiego aby sie pokazać ten zawodnik niewątpliwie zasługuje na miejsce w pierwszym składzie pomocą powinien podrygować duet Taccinardi - Emerson a wspierać ich powinni Camoransi i Olivera , taki mecz jak z Atalantą powinniśmy wygrać i nie wyobrażam sobie innej opcji jak 3 punkty może nawet pod nieobecnosć Pavla na środku pomocy można by wypróbowac Del Piero bo ten zawodnik również zasługuje na miejsce w pierwszym składzie mimo słabszej formy , Panowie z Bergamo nie grają powalająco ale w Coppa Italia dali nam nieźle popalić :Dale to zupełnie inny skład ofensywa Atalanty wchodziłą w nas jak w masło! ale bez Cannavaro , Zebiny , Liliana i Gianlucki było to bardzo możliwe ostatecznie liczę jednak na zwycięstwo bo w końcu wypada wygrać z Outsiderem tym bardziej absolutnemu Liderowi stawiam 0-2 dla nas po waleniu głową w mur i doskonałym meczu całej drużyny i Alessio Taccinardiego (może dostanie szanse w końcu!)

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2005, 21:42

Juventus powoli odzyskuje dawna forme z poczatku sezony.Miejmynadzieje ze ja utrzymaja do konca :D Stawiam na wysoka wygrana juventusu :-D

Obrazek
Zablokowany